Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ratusca, eu in masina sunt ok, nu pot sa merg pe jos. Adica nu rezist nici macar sa fac cumparatrile in Carrefour, dupa 2 raioane mor de dureri. ma duce sotul cu masina peste tot si in magazine eu cer scaun dc stau mai mult. merg tot timpul cu masina de la poarta casei pana la intrarea in magazin, unde nu satu decat putin. De ex, dc merg in Baneasa, dc vreau sa intru in capatul cu magazine de copii din galeria Carrefour, clar nu ajung si in mall, ca deja imi tin burta cu mainile. merg in alta zi dc trebuie sa ajung in celalalt capat....m-am obisnuit cu n- drumuri, in loc sa merg o data sa vad toate magazinele.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Lidia esti geniala cu saliva , ma recunosc perfect

Fetelor ati ajuns la subiectul meu preferat .

Daca tot umblati atata, ati vazut pe undeva draperii si perdele frumoase pentru camera de bebe?

Eu am de gand sa fac o camera pe tonuri neutre si sa ii pictez un copac ca cel din povestile cu Winnie Pooh. Copacul va avea un scop anume, nu e intamplator . In cazul asta nu mai merg personaeje pe peste tot si caut ceva simplu.

Tragedia este ca am deja o scafa in forma de cal de Mickey Mouse, pe care daca ma enervez o fac norisor imediat.

Mobila nu caut, am deja iar cei de la Romina m-au ajutat sa ma razgandesc cu comoda, desi e identica cu mobilierul, pentru ca 1000 E e exagerat.

Msymo, frumoasa combinatia alb-lila .

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Geniusa, multumim de limonada si felicitari pentru schimbarea de semnatura!!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

scutecele de finet mi-au folosit fiind foarte moi si placute cand il alaptam in pat sau cand il puneam pe o alta suprafatza (ii puneam sub cap), protectie anti-vomitaturi, cand mergeam la pediatru, pe mesele alea ale lor unde ii dezbraca si-i verifica... cam atat...

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Miruna, despre draperii se spune ca tin praful... eu am gasit o alternativa, rulouri, in loc de draperie... si se face intuneric instant! Fara praf si alta bataie de cap. Toate magazinele au asa ceva, incepand cu Baumax, terminand cu Mobexpert, Kika, Ikea. Dar neaparat rulouri prin care nu trece lumina. Eu deja am luat pentru toate ferestrele din apartament, cel mai mult ma interesa doar pentru dormitor. Acum, doar perdelele ma intereseaza, numai ca as avea nevoie de asistenta la domiciliu, e mai complicat la living.
Patuturi faine si comoda 3 in 1 am gasit pe un site recomandat de Symo, foarte tare mi s-a parut si eu deja am ales patul si comoda.
nichiduta. ro

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici azi dam de baut k am schimbat semnatura 24 sapt....bebelina mea e f activa , aseara la 11:30 ma uitam la burtica si vedeam cum se misca ,a fost prima oara cand am obs
eu in wwek am fost la mama la curte si am facut zacusca..ff buna
azi mai dam in plus de baut un pahar cu sampanie.....am facut 2 ani de casnicie
si sa avem o saptamana ff buna

23 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Marizta, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Si pentru aniversarea celor 2 ani de casnicie! Numai ganduri bune!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

scutecele de finet mi-au folosit fiind foarte moi si placute cand il alaptam in pat sau cand il puneam pe o alta suprafatza (ii puneam sub cap), protectie anti-vomitaturi, cand mergeam la pediatru, pe mesele alea ale lor unde ii dezbraca si-i verifica... cam atat...

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

saru`mana ca m-ai luminat

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

24 sapt

24 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bine v-am regasit !

Adipapazi, la multi ani fericiti inainte!!

Madalina, preeclampsia nu inseamna obligatoriu toate simptomele enumerate, trebuie facute analize sange, sumar urina... Ai reusit sa vorbesti cu doctorul? Macazul se poate schimba din trim 3 cu tensiunea. Eu ma astept sa-mi creasca, desi acum o am prea mica. Problema cu picioarele umflate devine stringenta daca pana dimineata nu se dezumfla. Pe mine dr a vrut sa ma interneze, dar am preferat sa-mi repet eu des analizele si sa stau numai in pat. Daca ieseau proteine in sumarul de urina probabil m-as fi internat si ajungeam chiar la cezariana. Pupici si mai spune-ne cum te simti.
Alina, ceaiul de zmeur se incepe de la 32 de sapt, acum e prea devreme, si se creste gradat cantitatea. Bine, nu e doar zmeura, o sa ma uit si-ti spun exact "reteta".
Lorin, multa sanatate! Ati fost internate amandoua, adica ai stat si tu cu ea? Eu nu am acceptat niciodata internarea, nici la pneumonie. Prefer sa merg f des cu ea la dr sa o vada.
Ana, una din prietenele mele a nascut natural cu tripla circulara de cordon, cea de care ziceam ca abia a ajuns la spital la timp. A nascut ff repede. Si da, circularele de pot desface. Maria a avut o singura circulara. A trebuit sa fac o pauza in timpul expulziei sa-i desfaca intai cordonul din jurul gatului. Fara epiziotomie nu cred ca reuseam.
Fluturasha, si eu sunt fan produse de pe babycomfort. Eu am luat patut, saltea si jucarii pt bebelusi de la ei (pt Maria).

Noi am fost o saptamana in concediu la mare, la Corbu. Am numarat intr-o zi aproape 30 de oameni in apa. Eu am stat cam 4-5 ore zilnic in apa cu Maria si tati, am luat doar cate un no-spa max pe zi, ceea ce cred ca e super. Doar de la 8 la 11 dim si de la 5 la 8 seara.

Revin si cu poze.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+

Mergi la inceput