Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetele mie pe scrisoarea medicala catre med de fam , imi apare ATPA...oare ce o fi insemnand????

25+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ca vorbeati de mobila, eu m-am indragostit de dulapul asta: http://www.zebra kids .ro/index.php?l=ro&t=12&s=3&i=58
Poate cand o sa fac si camera fetelor, dar primele 6 luni cel putin cred ca vor sta cu noi in camera. Maria inca nu e dispusa sa renunte la mine, desi are patutul ei. Nu o incanta camera magica pentru zane... Dar poate cand vor fi amandoua va fi altfel.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

ana sa imi spui daca asa sunt ouale pe care la mananci tu la restaurant

www.secretelebucatariei.ro/carte-de-bucate:aperitive:oua-taranesti:330.html" target="_blank">http://www.secretelebucatariei.ro/carte-de-bucate:aperitive:oua-taranesti:330.html

28+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_mk2010 spune:

Buna!
si eu sunt o burtica de dec 2010 si as vrea sa ma alatur voua aici .momentan avem 21 de sapt si 5 zile dar nu stiu sa va zic daca e fetitza sau baietel inca.
sa aveti o sarcina usoara si copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetele mie pe scrisoarea medicala catre med de fam , imi apare ATPA...oare ce o fi insemnand????

Forever,Michael

ATPA = anatoxina tetanica purificata si absorbita.
"Gravidele depistate ca nevaccinate vor face revaccinarea antitetanica. In acest caz, prima doza de ATPA se face la 7 luni jumatate a primei graviditati cu 0,5 ml im. Revaccinarea cu ocazia unei sarcini ulterioare se face doar daca au trecut peste 10 ani de la ultima revaccinare primita."
cica ar fi un vaccin antitetanos care s-ar face obligatoriu in timpul sarcini....mie nu mi-a dat doctora mea sa imi fac acest vaccin

28+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

vad ca ATPA e vaccinul anti tetanic...a mai facut cineva ?????

Forever,Michael

Mergi la inceput

Lidia multumesc.

oare sa il fac?????nu afecteaza bb????

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

Lidia multumesc.

oare sa il fac?????nu afecteaza bb????

Forever,Michael

eu nu as face. si sub nici o forma ca recomandare de la un medic de familie... unii dintre ei sunt sub orice critica.

Alina, bine ai revenit! Trebuie sa fi fost superb!

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana, am vazut rulourile dar nu ma incanta sa las doar atat. Nu suport lipsa perdelelor. Oricum de la perdea/draperie la patut e ceva distanta iar eu le spal destul de des. Rulouri vreau sa iau pentru intuneric dar nu la bebe. As prefera sa il obisnuiesc sa doarma in orice conditii . Pe Emanuel l-am sensibilizat prea mult si adormea numai cu liniste, se trezea la orice zgomot, nu suporta lumina... un calvar. Am vazut in schimb fetita unor prieteni care dormea dusa in timpul unui spectacol foarte zgomotos... i-am invidiat.

Vasari, bine ai revenit! Foarte frumos mobilierul si cel de fetite si cel cu pirati.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca
eu nu as face. si sub nici o forma ca recomandare de la un medic de familie... unii dintre ei sunt sub orice critica.

nu l/a rec med de familie , ci ginecologul, intr/o scrisoare medicala adresata medicului de fam.

offf...numai de incertitudini nu aveam chef acu...
imi erau suficiente cele legate de recoltarea celulelor stem..

Forever,Michael

Mergi la inceput