Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sambata am fost in home&design mall sa ma cconving ca nu merita atatia bani mobila de la Romina si apoi am trecut si pe la Danielli Design,dar n-am vazut nimic pt bebei. in schimb ne-am amuzat de hidoseniile de acolo: mobila din aia super scumpa, stil Ludovic, lucioasa si impopotonata la maxim
Dupa m-am dus la Miniblu sa dau comanda de patut si surpriza: nu aveau nimic in magazin, nici preturi si dureaza cam 6 sapt, maxim 2 luni o comanda pana la urma tot raul spre bine, ca in cautare de importator pt Micuna, am vazut la ei pe site ca au si de la Trama camere super dragute, mai ieftine decat Micuna si au si comode din alea de infasat cum vreau eu,adica cufata spre mine, gen aia de la Ikea. ma duc azi sa vad.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Si acum buna dimineata la toata lumea si sa aveti o saptamana usoara! Eu raspund pe masura ce citesc paginile restante si abia apoi scriu despre mine.
Multumesc tuturor de sfaturi, mi-a trecut raul inca de aseara. A venit si tati care lipsea de miercuri si l-am luat de proaspat de cum a intrat pe usa: eram machiata, coafata, ojata.....direct la mall cu el. Si uite asa l-am chinuit pana la 10 seara. Mi-am achizitionat un sutien f comod de la Oysho si un maieu mai mareeee, ca sa incapa doua persoane
Am mai dat o raita pe la magazinele de copii, dar nu mi-a placut nimic, insa am reusit sa testam Stokke si Quinny, le-am pliat pe amandoua si Ana, Stokke se pliaza din 4 puncte, pe cand Quinny se strange singur aproape si e mult mai mic pt portbagaj. Asa ca.....nu stiu ce sa fac. Iubi a zis ca eu aleg, eu il car la lift, la masina...etc Si ca greutate Stokke este multttt mai greu.

[redMiruna, Sunset[/red], stati fara grija ca nu va plictisiti. Mie imi prima perioada imi bubuia capul de idei, am rezolvat chestii pe care pana atunci nu le faceam din lipsa de timp si uite asa au trecut deja 2 luni (sunt acasa din 22 iunie).

Are cineva sterilizator si biberoane Chicco (am vazut ca au si ei gama noua cu 0% BPA)? sunt ok? Sau sa iau Avent?

Eu saptamana asta sunt pusa rau pe cumparaturi ca de lunea viitoare incepe igienizarea casei si amenajarea camerei pt bebelina.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

La privat nu primesc clar sub 32 de sapt pt ca cei mai multi nu pot respira singuri, si au complicatii. Peste 32 s, au plamanii ok si au nevoie doar de incubator, nu mai trebuie intubati. asta in principiu, ca niciodata nu se stie exact. si apoi un bebe de 32s va sta cel putin o luna in spital, si minim pe zi e 1000 lei. Cine isi permite? Plus multe controale, investigatii, la final factura e IMENSA

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu sambata am fost in home&design mall sa ma cconving ca nu merita atatia bani mobila de la Romina si apoi am trecut si pe la Danielli Design,dar n-am vazut nimic pt bebei. in schimb ne-am amuzat de hidoseniile de acolo: mobila din aia super scumpa, stil Ludovic, lucioasa si impopotonata la maxim
Dupa m-am dus la Miniblu sa dau comanda de patut si surpriza: nu aveau nimic in magazin, nici preturi si dureaza cam 6 sapt, maxim 2 luni o comanda pana la urma tot raul spre bine, ca in cautare de importator pt Micuna, am vazut la ei pe site ca au si de la Trama camere super dragute, mai ieftine decat Micuna si au si comode din alea de infasat cum vreau eu,adica cufata spre mine, gen aia de la Ikea. ma duc azi sa vad.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Corina, am intrebat si eu aseara de Micuna la Afi Cotroceni, iar vanzatorii erau de o ignoranta maxima. Le-am zis modelul si le-am lasat nr de tel sa ma sune sa-mi spuna pretul, dar sincer nu cred ca vor suna, erau fffff varza.
Pana la urma cred ca iau un patut simplu alb si o comoda alba si chem o prietena pictorita sa-mi deseneze niste fluturi lila, pe ici colo.
Ajung si eu la HDM zilele astea pt tapet si covoarele alea frumoase. Te-ai mai uitat la tapet?

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

symo, la tapet nu m-am uitat, ca n-avem nevoie si nici nu stiam dc ai scris pe formu cam ce vrei, ca n-am vazut nici un mesaj. Dc vrei mobila Micuna, intra pe babyna.ro. La ei ma duc eu azi. au si alte firme, mai ieftine si doar pe alb. Eu Ariannei i-am lipit pe mobila niste autocolante f bragute, cu Tinkerbell, ca mi-a fost teama de pictura, sa nu se strice repede de la stersul prafului.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Sunset, dar patul e din lemn? Sfaturile generale ale tuturor au fost pentru cumpararea unui patutz din lemn, exclus pal. Palul este tratat cu formaldehida...

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

da este din lemn....dar nu din pal

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Lidia, te astept la Tg Jiu!
Hanul Domnesc...

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

la Tg Jiu ....sa imi pun pofta in cui....dar ma apuc sa caut pe net poate gasesc vreo reteta si ma duc diseara direct sa imi fac oua taranesti....deja nu mai pot sa imi tin saliva in gura

28+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Wow... Symo da te-ai plimbat nu gluma..este bine ca poti..mie imi este frica sa merg f mult...cred ca dupa ce fac si eu 30 de sapt o sa ma aventurez...

Corina si tu esti superrrr..la ce contractii spuneai ca ai sa mergi atata..

fetelor de luna viitoare incepem si noi cumparaturile pt bebe...ne-am decis..am zis ca nu are rost sa ne mai gandim la ce a fost si ca trebuie sa ne punem pe treaba....
Nu prea stiu ce sa fac cu mobila...pt ca eu cumparasem anul trecut mobila pt dormitorul lui bebe, in fine este mobila pt tineret..dar este f frumoasa si am dat si ceva banuti pe ea...
Trebuie sa luam patut, masuta pt infasat, cadita pt bebe, sterilizator si multeeee..am facut o lista..plus covoras, perdea,draperie,carut..Hainute nu ii voi cumpara f multe pt ca o sa-mi trimita si sora mea din Australia.

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

andreea chiar vroiam sa te intreb pt ce folosesti scutecele de finet

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si un bb de 32 de spatamani se poate destabiliza foarte usor..chiar daca respira singur la varsta aia sisteml imunitar este slab...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput