Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Simonacip sa stii ca ar fi o chestie sa ne gasim toate la o apa cu lamaie .

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 12+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici!
Sunteti asa active...scrieti pagini intregi pe zi...chiar ca abia reusesc sa citesc tot..Trebuie sa intru si eu in ritmul vostru

Vroiam sa va intreb ceva:eu iau utrogestan oral si am o stare de somnolenta..dorm dupa-amiaza,dorm seara...voi ati patit la fel??

Si am inca intepaturile in partea dreapta de care va spuneam ieri..nu asa de rau ca ieri dar inca sunt.

O zi frumoasa!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata burtici!
Sunteti asa active...scrieti pagini intregi pe zi...chiar ca abia reusesc sa citesc tot..Trebuie sa intru si eu in ritmul vostru

Vroiam sa va intreb ceva:eu iau utrogestan oral si am o stare de somnolenta..dorm dupa-amiaza,dorm seara...voi ati patit la fel??

Si am inca intepaturile in partea dreapta de care va spuneam ieri..nu asa de rau ca ieri dar inca sunt.

O zi frumoasa!

5+

laley eu am luat utrogestan vaginal, dar nu am avut somnolenta. Somnolenta o ai de la bebita, eu aproape asormeam la munca cu capul de birou. Cat priveste intepaturile stai linistita ca e ok. Eu am avut intepaturi super nasoale nu puteam sa ma ridic din pat. Se pare ca se intindeau ligamentele de la uter si eu am facut un fel de intindere (cel putin asa mi-a zis dr). Stii regula: atat timp cat nu vezi nimic rosu pe chilor e de bine.
Ai grija de tine si daca ai posibilitatea sa dormi nu mai sta pe ganduri

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 12+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lalely, intr-adevar utrogestanul luat pe gura provoaca ameteala si somnolenta. Incearca sa+l pui intravaginal cum spune Dorinutza, asa nu vei avea efectele alea neplacute...

Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

LA MULTI ANI YASMI! :)

Fetelor voi toate luati Utrogestan?

Eu am luat la prima sarcina (cea pierduta), dar acum nu mi-a mai prescris doctorul. A zis ca nu am nevoie.

Cat despre somnolenta eu am patit-o rau la cealalta sarcina. Adormeam efectiv in picioare. Daca va imaginati ca am avut niste musafiri si eu am atipit in fund pe covor :))) eram o epava!
Dar acela era singurul meu simptom atunci. Adica ma dureau sanii (nu atat de tare ca acum totusi) si adormeam de parca eram beata ;))

Acum dorm mai mult decat de obicei (de ex aseara m-am dus in pat la 10 ca nu mai puteam), dar pot raspunde de mine si sa stau treaza.

In schimb cu greturile e ingrozitor. Am si dimineata si seara. Azi dimineata cand m-am trezit abia am apucat sa fug sa ajung la wc :(( prevad o zi grea!

dar cum zicea si Simona asociez simptomele de sarcina cu faptul ca totul merge bine si le suport cu incantare ;)

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

La multi ani bb_yasmi,sa fi fericita alaturi de cele 2 comori si de sot si sa ne incantzi cu prezentza ta pe forum si la cat mai putzine kg!!!

eu mananc mult fata de cat mancam inainte,adiq nimic,erau zile cand mancam "nimic" si nu-mi era foame,acum mi se pare ca balotez cam mult
dar nu am sa iau vitamine,iau doar acid folic

cred ca m-am ingrashat,sambata aveam 51,00 si acum am 52,00 cum nene sa ma ingrash in 3 zile 1kg???acum ma bag la regim ca nu se poate,sper ca e de la constipatie...o sa credetzi ca-s nebuna cu regimul meu,dar mi-am propus ceva si nu ma las!aaa si am facut o burticutza pufoasa care nu o suport

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 10+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

va multumesc pt urari!! si eu va doresc voua , tuturor tot binele din lume.

anaxena mi-a placut urarea ta si sa stii ca nu esti nebuna cu regimul poate doar putin exagerezi (exageram ) uite eu ma plangeam ca am mai pus un kg de pe o zi pe alta fara sa mananc mare lucru.....eiii l-am dat jos deci pot dormi linistita la noapte

si acum sa las serveala

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

upsss fetelor nu v am lasat jamaican-ul ci doar o pipa daca sunt fumatoare

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

bb_yasmi, sa fii sanatoasa si fericita si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti!

R. 13+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dorinutza...multumesc de raspuns.Sper ca durerile sa fie doar de la asta...
Simonacip..saptamana trecuta am luat utrogestanul intravaginal..doar ca medicul mi-a recomandat acum sa-l iau oral ..cica teoria lui este:in aer tot mai sunt microbi,sau pe maine chiar daca te cureti foarte bine si cd introduci acolo ovulul trimiti microbul direct langa cultura...asa mai bine sa iau pe gura..
Dar incerc sa rezist acum...si daca trec de pericol nu mai iau oral..
Mie mi-a recomandat si vitamine,iau Elevit pronatal..mi-e teama ca o sa ma fac cat usa.....dar ce nu fac eu pt bebica.
La cat de mult mi-am dorit sa mi se ofere sansa sa raman ..fac orice sa o si pastrez...

Voi luati vitamine??V-ati ingrasat??
Ama22 tu nu iei nimic?Nu ti s-a recomandat?lasa ca poate tu evoluezi foarte bine...ti-am zis ca la mine cu endometrioza mea..trebuie sa incerc orice...
6+

Mergi la inceput