Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

spiridusha am mai scris si mai demult dar probabil nu ai citit tot sau nu ai retinut. am ovulat mai tz
deci semnatura mea e dupa eco si nu dupa um

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Salutare burticutze!

Simona eu iti recomand cocculinul ca e destul de bun chiar daca azi am varsat cu tot cu el. Fara nu pot sa pap nimic ca vars tot asa ca eu sunt cam obligata daca nu internare scrie pe freza mea

Roxy bafta maine la cerclaj sa fie intr-un ceas bun si sa vii cat mai repede sa ne spui cum a fost Ai grija de tine.

bb_yasmi eu am inceput sa iau NATALVIT si ma simt ok. Ma repet, eu sunt cam obligata sa le iau ca nu reusesc sa ma alimentez cum tb si nu vreau sa-i fac rau la . Ca si efecte doar putina constipatie care am inteles ca ar fi normala.

Fetelor eu azi dupa ce am varsat mi s-a iritat esofagul si gatul de nu mai pot sa inghit nimic. Cred ca am varsat si ceva sange. Cunoasteti vre-un reediu ceva ca sa scap de iritatie?
burticutzele

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetele eu merg sa fac baie, sa ma aranjez pt maine, sa-mi fac bagajelul. maine dimineata la 8 si ceva am plecat.
multumesc ca va ganditi la mine.
sa ne auzim cu bine joi sau vineri.

S-a intamplat minunea mult asteptata13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Salutare burticutze!

Simona eu iti recomand cocculinul ca e destul de bun chiar daca azi am varsat cu tot cu el. Fara nu pot sa pap nimic ca vars tot asa ca eu sunt cam obligata daca nu internare scrie pe freza mea

Roxy bafta maine la cerclaj sa fie intr-un ceas bun si sa vii cat mai repede sa ne spui cum a fost Ai grija de tine.

bb_yasmi eu am inceput sa iau NATALVIT si ma simt ok. Ma repet, eu sunt cam obligata sa le iau ca nu reusesc sa ma alimentez cum tb si nu vreau sa-i fac rau la . Ca si efecte doar putina constipatie care am inteles ca ar fi normala.

Fetelor eu azi dupa ce am varsat mi s-a iritat esofagul si gatul de nu mai pot sa inghit nimic. Cred ca am varsat si ceva sange. Cunoasteti vre-un reediu ceva ca sa scap de iritatie?
burticutzele

_

anamira si eu la fel pateam..varsat pana imi raneam gatul si scuipam sange. Singurul remediu la mine a fost sa mananc iaurt sau supa pana mi s-a vindecat gatul. Nu ai ce face. Si sambata am patit la fel..nici nu mai puteam inghiti de rani.
Te pup si ai grja de tine..o sa treaca cat de curand..nu de tot dar cat de cat.
Eu din sapt 11 am inceput sa vars mai rar, cam de doua ori pe saptamna, iar acum la 12 sapt o singura data.

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 12+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

anamira imi pare fff rau ca te simti asa de rau. cred ca sunt o norocoasa. putine greturi si suportabile iar acum mai deloc... lasa ca o sa treaca si la tine

11+http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Of fetelor ultumesc de incurajare dar efectiv imi vine sa plang, sa urlu Mi-e frica sa nu-l afecteze in vre-un fel pe bb, nu vreau sa pateasca teva Doamne fereste.
Pana la 12 sapt.mai am mult si bine dar o sa treaca ele cumva. Asta e rabdam ca n-avem ce face. Sper ca rezultatul final sa fie pe masura chinurilor pe care le suportam
Ma bag la somn ca iar mi se face rau

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara burtici!

Am venit iar sa ma plang, ca ce altceva pot face eu la ora asta
Mi-e rau si greata si ma doare burtica ...abia am putut face ceva de mancare in seara asta , imi sta ceva in gat de dimneata , abia am mancat cateva linguri de mancare
Mi-e somn si sunt obosita dar mi-e teama ca ma duc iar in pat , dorm o ora sau doua si apoi stau de veghe

Restul de burtici unde sunteti?

BB on board 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Strumphitza, mai e putin si or sa treaca toate starile astea- pe mine m-au tinut pana pe la vreo 11 saptamani. Apoi o sa vezi ca revii, incet-incet, la forma de dinainte. Eu dormeam foarte mult ziua, pe vremea aia, si noaptea imi venea sa ma urc pe pereti- am incercat sa rezist vreo 2 zile fara somn la pranz si apoi am reusit sa dorm mai mult si noaptea.

R. 13+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata
pentru fete
si LA Multi ANi sanatosi si voiosi pe BB_Yasmi..bai 27 zici...mi-ar fi si rusine . Eu in ianuarie fac 33 Baba!

Am intrat de azi in 12 sapt. Bilant? Burtica maaaare fata de celelalte sarcini, pe cintar nu m-am mai suit de vreo 3 zile cind aveam 59 dimineata. Mi-e frica de cintar!!!

ROxy, te asteptam cu drag inapoi si cu burtica rezolvata! La 1,69 si 50 kg ar suna intr-adevar ca esti f slaba. Dar tu arati ff bine Ce sa-ti spun acum...as schimba cu bucurie 1,69 si 59 kg ale mele cu datele tale Ce zici? Se face?
BB_yasmi, Ama, mai neaparat sa va intilniti, sunteti in acelasi oras ar fi si pacat..si noi fetele de aici ar tb sa facem o intilnire, dupa ce mai scapam de greturile astea
Strumpfita si eu fac mincarica ff greu, cu greata-n git, cu drumuri pina la pat sa mai stau 2 minute intinsa...Sper ca de sapt viitoare, maxim cealata sa nu mai am problemele astea..
Anamira, nu pateste nimic bb...Daca vrei sa te linistesc se zice ca, cu cit greturile sunt mai nasoale bb se dezvolta si ii e mai bine.Asa se zice...babisme din popor. Si eu la Matei am avut greturi urite de tot pina la 18 saptamini, vomitam si dimineata si seara, iar dupamasa inca de la 4.30-5.00 stateam inchisa in camera sa nu simt nici un miros si incercam sa dorm ca sa nu-mi mai fie asa rau.
A fost foarte greu, taiam zilele din calendar... Dar de regula pe la 12-13 sapt ar tb sa treaca. Sper sa-ti fie mai bine, incearca sa ciugulesti /rontai uscaturi, biscuiti sarati, covrigei...vezi cum merge asa..
Spiridusha, inseamna ca noi avem aceeasi virsta a sarcinii, eu azi intru in 12.Tu unde nasti si cu cine?

Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

La multi ani bb_yasmy

Sa ai parte numai de bucurii si de un bebe sanatos ca frumos sigur o sa fie .

Anamirasi eu gandeam ca tine ca daca ii fac rau (faceam febra musculara la burtica de la atat varsat.), dar uite ca bebe e bine, pentru ca el e protejat in culcusul lui special si nimic nu-i poate deranja linistea. Asa ca incerca sa nu te mai gandesti ca-i faci rau (ca sigur nu-i faci) si e important sa te racoresti tu sa scapi de greata urata. Tu pana in prezent ai avut exact aceleasi stari ca mine.
Facem fetite amandoua, ce zici ?
Uff iar ma aude bebe ca zic de fetita si poate e baiatel si se supara pe mine..nu mai zic nimic, bebe sanatos sa fie ca mami il iubeste oricum .

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 12+

Anita

Mergi la inceput