Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

ANA si pentru ca imi facusi pofta cu tortul am trimis sa imi ia si mie o amandinaa

Burtica de 37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

felicitari buburuza pt fetita sanatoasa . ce bine e cu mama langa tine. a mea mama e plecata din tara si mi-a promis ca vine luna asta pe 15 dar nu mai poate ajunge . poate vine macar la botez, cu toate ca mi-ar fi prins tare bine acum sa ma ajute la treaba

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

a zis cineva ceva de sarmale?! fetelor, sa va ganditi si la noi cand le veti degusta!
eu am ardeii umpluti pe foc si carnea de vita la fiert. vreau sa fac o ciorbita de vacuta si mai am in plan niste chiftelute.
bubule, ma bucur ca ti-ai vazut mandretzea de fata! sedere placuta mamei tale! daca ai fost cuminte,ai vazut ce incarcat a venit mos craciun?!

sa va simtiti bine la nunti, fetelor si sa nu va obositi prea mult!

simona cu matei 34+

Mergi la inceput

BUBURUZUTO felicitari pentru bebelina sanatoasa , acum cu mama langa tine stai cat mai relaxata si lasate rasfatata

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ce mi-a zis dr de la O.R.L cand am fost la camera de garda . M-a sfatuit sa nu mai folosesc deloc betisoare de urechi , nici pentru mine nici pentru bebelina . Voi ce ati hotarat ? folositi , nu folositi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Ma voi gandi la voi cand voi manca o sarma ca nu prea ma omor cu ele,o sa topaim putin sper sa fie mai racoare disear sa nu mor de cald, Ana dar pleci asa devrem la nunta sau te duci cu tot laiul eu abia pe la 9 si ceva imi fac prezenta deci am timp sa ma aranjez,
Buburuza felicitari ptr fetita care e bine sanatoasa mai aveti putin pana la amrae intalnire, noi mai avem de asteptat

Va pupacesc

tatiana 32+ bebelina patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna feteLor
Va scriu din spital,m-au oprit pentru internare si sunt pe perfuzii si injectii
Bebita este bine ,mai mare cu aproape o saptamana ,col inchis ,bebe f jos dar in continuare cu contractii,nu sse gaseste o explicatie totusi de ce nu cedeaza.
Voi sta cel putin pana luni si in plus o sa mai iau si Arefam
Va pupsi astept sa ajung acasa

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buburuzo, vad ca ai tinut mortis sa vezi calul balan pana s-a induplecat dr. Ma bucur de rezultatele bune!

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Saluuuut!!!

M-am intors de la dr.!!! Slava Domnului toate masuratorile sunt ok!!! Sofia are 2,7 kg (cam micutza mi se pare mie, dar dr. s-a declarat f. multumita de toate rezultatele), tot cu ochisorii aia mari si cu falcute! Dormea mititica...

La solicitarea mea, dr. mi-a luat secretie pentru analiza si mi-a promis ca data viitoare - adica pe 1 septembrie - o sa imi faca control vaginal. Deci va fi pentru prima data cand se ca uita la colul meu, asta daca nu cumva nasc pana atunci.

Multumesc si toate fetele care mi-au tinut pumnii!!!

Acum ma duc sa ma intind un pic, poate trag si un puiutz de somn!

PS: Ahhhhh, e atat de bine cu mama in casa!!! Nimic nu am facut azi, ea a gatit, ea a spalat vasele, ea a strans prin casa.

37+

uta28 este 32+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Oana multa sanatate si sa vii cu bine acasa!

Buburuza felicitari pentru vestile bune! mama ta sta mai mult, adica si dupa ce nasti?

Crinuta si eu am vazut ca vin caldurile, asa ca mai bine stai acasica, mai ales ca nu te simti bine. Mai un pic si o sa te duci cu fetita prin magazine

distractie fetelor la nunti!

camelia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Oana, multa sanatate si sper sa te lase contractiile ale dureroase sa ni te alaturi. Pup dulce fetele sa fie bine!

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

Buna feteLor
Va scriu din spital,m-au oprit pentru internare si sunt pe perfuzii si injectii
Bebita este bine ,mai mare cu aproape o saptamana ,col inchis ,bebe f jos dar in continuare cu contractii,nu sse gaseste o explicatie totusi de ce nu cedeaza.
Voi sta cel putin pana luni si in plus o sa mai iau si Arefam
Va pupsi astept sa ajung acasa

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie

uta28 este 32+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput