Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpatricia Ma voi gandi la voi cand voi manca o sarma ca nu prea ma omor cu ele,o sa topaim putin sper sa fie mai racoare disear sa nu mor de cald, Ana dar pleci asa devrem la nunta sau te duci cu tot laiul eu abia pe la 9 si ceva imi fac prezenta deci am timp sa ma aranjez, Buburuza felicitari ptr fetita care e bine sanatoasa mai aveti putin pana la amrae intalnire, noi mai avem de asteptat Va pupacesc tatiana 32+ bebelina patricia ![]() |
Nu plec asa repede dar prefer sa fiu gata mai repede,ca de obicei ma grabeste sotul si ma zoreste sa nu intarziem!!!La 19 plecam!!!
Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
Buburuza_10 spune:
Multumesc mult, dragutzelor, pentru felicitari!!! 
Camisv, mama a venit sa stea! Fix 2 luni va sta la mine! Tata va veni si el cu 2 saptamani inainte sa plece mama si vor pleca impreuna! 
Oana, multa multa sanatate!!! Te asteptam acasa cu vesti bune!!! 
37+ 
paticut spune:
buna seara dragi burticute si de la noi...
in sfarsit putin mai racoare.. si ce bine..
cu somnul si la noi e jale, si parca nu-mi gasesc locul.. dar asta e.. mult a fost putin a ramas.
vorbeati mai devreme de biberoane: eu am avut la Miron bibe de la Avent, cu pompa manuala de la avent, cu sterilizator de la avent.. si am fost multumita... acu a inceput nebunia cu bisfenol free si nu stiu ce sa mai zic...fapt pentru care am optat acu la inceput pentru biberoane din sticla... nu-mi aduc aminte cine spunea ca a gasit pe okazii si tot de la aceeasi persoana mi-am procurat si eu. insa zilele trecute asteptand sa vad ce face ana perianu am descoperit o indicatie pentru niste biberoane - am inteles extrem de laudate prin state si prin Anglia - si mi-a comandat si eu. denumirea lor este Breastflow le-am gasit pe amazon.uk. pretul e mic si se folosesc in special pentru cele care vor alapta natural si la nevoie vor folosi si bibe.... la Miron din pacate nu am alaptat nici o zi insa m-am muls 3 luni si i-am dat pana am ramas fara.
sper sa va fie de folos informatia de mai sus.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
29+
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 bpatricia crezi ca as putea rezista in fata lor????? ![]() ![]() ![]() Eu sunt f pofticioasa de fel,mai ales acuma!! Ana 33+ Maia Elena lu' mama |
Yamiiiiiiii!!!!

Eu de 10 min. am intrat in casa, am fost la un gratar cu prietenii, pe-un deal in apropiere. Adelina vad ca inca nu da niciun semn, asteapta urmatoarea canicula, de luni incolo.
Buburuzo, felicitari pentru rezultatele de la eco ale Sofiei!

bpatricia, bine ca poti sa nu mananci dupa ora 8, nu toate putem face asta...eu nici inainte de sarcina nu puteam, dap-oi acum.
10 kg in plus e putin, f. putin - sunbt femei care cu atata scad la nastere.Lora, mami de Iustina si

38+Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui georgescu oana Buna feteLor Va scriu din spital,m-au oprit pentru internare si sunt pe perfuzii si injectii Bebita este bine ,mai mare cu aproape o saptamana ,col inchis ,bebe f jos dar in continuare cu contractii,nu sse gaseste o explicatie totusi de ce nu cedeaza. Voi sta cel putin pana luni si in plus o sa mai iau si Arefam Va pupsi astept sa ajung acasa Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s + Martie-Aprilie |
Oana, multa sanatate si o imbratisare de la noi, sa treaca orice urma de contractie!

Lora, mami de Iustina si

38+Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
paticut spune:
Vreau sa o felicit si pe ana perianu - sa-ti traiasca fetita ... in ziua in care ai nascut am avut si eu intalnire cu acul de la medlife pentru ultimele analize si chia am vorbit cu Dna Dr Popa si am intrebat-o de tine si mi-a zis ca sunteti ok.
am avut intentia sa te vizitez, dar necunoscandu-ne si nici pe dc nefiind prea prezenta m-am gandit ca ...e deplasat. te asteptam cu vesti!
Ana_25, Bpatricia - petrecere frumoasa la nunti!! si tort sa aduceti sa gustam si noi... e tot la ce poftesc masiv... la praji...mi-a facut mama azi un strudel cu mere la care am participat si eu ... bun bun-- acu iese din cuptor.. cine mai pofteste... va invit pe toate..
Buburuza..sa-ti traiasca mamicuta care face de toate.. am si eu una de care nu m-as putea dezlipi...e painea lui Dzeu. si ma bucur mult pentru vestile bune despre Sofia! eu mai am pana pe 1 septembrie cand am intalnire cu printul meu. sunt tare nerabdatoare.
daca aveti timp trimiteti-mi si mie parola de la poze si de la contul comun...mi-ar placea sa va cunoasc macar virtual.
la odiseea precedenta am facut o intalnire la mine acasa si a iesit superb. poza de grup facuta atunci la mine in bucatarie (cu burtile dezgolite si notate cu markerul in cate saptamani suntem) a castigat unul din concursurile de pe DC (aug-sept 2007).... amintiri...
va citesc di umbra si ridic deja pampoanele pentru Office - Doamne Ajuta si totul sa fie usor si bine pentru amandoi!

- HAI OFFICE!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
29+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui georgescu oana Buna feteLor Va scriu din spital,m-au oprit pentru internare si sunt pe perfuzii si injectii Bebita este bine ,mai mare cu aproape o saptamana ,col inchis ,bebe f jos dar in continuare cu contractii,nu sse gaseste o explicatie totusi de ce nu cedeaza. Voi sta cel putin pana luni si in plus o sa mai iau si Arefam Va pupsi astept sa ajung acasa Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s + Martie-Aprilie |
Doamne ajuta sa dispara contractiile si sa vii cu bine acasa.Te asteptam cu vesti bune!

34+
crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
| citat din mesajul lui camisv Oana multa sanatate si sa vii cu bine acasa! Buburuza felicitari pentru vestile bune! mama ta sta mai mult, adica si dupa ce nasti? Crinuta si eu am vazut ca vin caldurile, asa ca mai bine stai acasica, mai ales ca nu te simti bine. Mai un pic si o sa te duci cu fetita prin magazine distractie fetelor la nunti! camelia 35+ ![]() |
Cami mai aveam de luat cate ceva pentru bagajel, dar cred ca tot pe mama o trimit sa mi le ia. Sincera sa fiu aveam un chef de plimbare......

34+
crina
cu VERONICA ELENA