Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi. Suntem bine, am fost pe la cumparaturi, am facut o ciorbita de perisoare si acum vrem sa lenevim.
Buburuza, felicitari pentru printesa. Ce bine de tine ca a venit mamica. Si in plus si cu , cadouri.
Fetelor, distractie placuta la nunta si pentru restul cat mai multa racoare.
Va

mamica de Maria Lavinia si 33+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Saluuuut!!!

M-am intors de la dr.!!! Slava Domnului toate masuratorile sunt ok!!! Sofia are 2,7 kg (cam micutza mi se pare mie, dar dr. s-a declarat f. multumita de toate rezultatele), tot cu ochisorii aia mari si cu falcute! Dormea mititica...

La solicitarea mea, dr. mi-a luat secretie pentru analiza si mi-a promis ca data viitoare - adica pe 1 septembrie - o sa imi faca control vaginal. Deci va fi pentru prima data cand se ca uita la colul meu, asta daca nu cumva nasc pana atunci.

Multumesc si toate fetele care mi-au tinut pumnii!!!

Acum ma duc sa ma intind un pic, poate trag si un puiutz de somn!

PS: Ahhhhh, e atat de bine cu mama in casa!!! Nimic nu am facut azi, ea a gatit, ea a spalat vasele, ea a strans prin casa.

37+

Bubu ma bucur ca Sofia e bine si ca ai scapat de cal.
Odihna placuta!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Office am vazut ca ai semnat prezenta.Cum te mai simti? Esti bine?

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Saluuuut!!!

M-am intors de la dr.!!! Slava Domnului toate masuratorile sunt ok!!! Sofia are 2,7 kg (cam micutza mi se pare mie, dar dr. s-a declarat f. multumita de toate rezultatele), tot cu ochisorii aia mari si cu falcute! Dormea mititica...

La solicitarea mea, dr. mi-a luat secretie pentru analiza si mi-a promis ca data viitoare - adica pe 1 septembrie - o sa imi faca control vaginal. Deci va fi pentru prima data cand se ca uita la colul meu, asta daca nu cumva nasc pana atunci.

Multumesc si toate fetele care mi-au tinut pumnii!!!

Acum ma duc sa ma intind un pic, poate trag si un puiutz de somn!

PS: Ahhhhh, e atat de bine cu mama in casa!!! Nimic nu am facut azi, ea a gatit, ea a spalat vasele, ea a strans prin casa.

37+

Felicitari pt bebita Sofia!!!!Ma bucur pt tine ca ai ajutoare!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Noi mai avem putin sa plecam!! Numai la tort si sarmale imi sta capul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Ana ai grija la nunta ca sarmalel si tortul au multe calorii, eu nu prea manc dupa ora 8 seara asa m-am obisnuit si nici nu mie foame deci la nunta credca voi bea multa apa si fructe ceva , am un defect nu mie pofta deobicei, dar deja am pus 10 kg nustiu cum? cu aer cred va pupacesc

tatiana 32+ patricia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpatricia

Ana ai grija la nunta ca sarmalel si tortul au multe calorii, eu nu prea manc dupa ora 8 seara asa m-am obisnuit si nici nu mie foame deci la nunta credca voi bea multa apa si fructe ceva , am un defect nu mie pofta deobicei, dar deja am pus 10 kg nustiu cum? cu aer cred va pupacesc

tatiana 32+ patricia

Pai cu calorii sau fara tot o sa gust cate putin din fiecare,chiar cu riscul sa pun 1 kg pe mine!!!

Mergi la inceput

bpatricia crezi ca as putea rezista in fata lor?????
Eu sunt f pofticioasa de fel,mai ales acuma!!

Mergi la inceput

Gata cu mancarea,ma duc sa-mi termin machiajul,ca poate ma duc asa pe jumatate gatita!!

fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

distractie placuta la nunta fetelor, sa mancati sarmale si pt mine

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput