Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_25 spune:
bpatricia si eu mereg azi la nunta,si daca ma simt bine,o sa topai si eu oleaca!!![]()
Chichi la alegerea cui??A lui bb???![]()
![]()
Fetelor si pe la voi tot asa scump e coaforul sau mi-a dat aia teapa???Pe un coc f simplu, gen coc banana,mi-a cerut 80 lei!
.Mi se pare mult pentru doua rasucituri!!
Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
Anuta pai alegerea cui? Sa ia sa scrie cu manuta lui!
Cocul e scump bre, la noi e si mai si! Ce conteaza cate rasucituri, banul sa curga! Sa fii tu sanatoasa!
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 33+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Anuta pai alegea cui? Sa ia sa scrie cu manuta lui! ![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 33+ |
Multam!

si pt tine!Anul trecut am dat pe freza mamei si pe cocul meu de mireasa 70 lei!!!

La alt coafor,nu la asta!!! Macar daca era cine stie ce coaforul lui peste,dar e un mini coafor de cartier cu doua scaune!!
. Acu m-am dus la ei,si in 2050 ma mai duc!!
Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Multam! ![]() si pt tine!Anul trecut am dat pe freza mamei si pe cocul meu de mireasa 70 lei!!! ![]() La alt coafor,nu la asta!!! Macar daca era cine stie ce coaforul lui peste,dar e un mini coafor de cartier cu doua scaune!! . Acu m-am dus la ei,si in 2050 ma mai duc!!![]() Ana 33+ Maia Elena lu' mama |
Sau deloc! Sunt nesimtiti, ce pretentii sa ai?...

Cristina
crina-s spune:
Buna dragelor
Chichiutza, Alexuta, Lora 

Fetelor am ramas singurica. Sotul a plecat la tenis cu frate-meu si niste prieteni si ziceam ca poate recuperez din nesomnul de azi noapte, dar nimic.E poate deseara.
Burtica e un pic mai bine. Mi-am facut azi dimineata un nospa si un scobutil im si parca sunt mai bine. Multumesc tare mult pentru gandurile bune.
Simona eu al=m luat nospa si cand m-a durut capul, deci cred ca-i bun si pentru spate, dar daca tot te-ai obosit, stai un pic in pat si o sa vezi ca o sa-ti fie mult mai bine.
Tatiana daca te simti bine n-are ce sa-i faca lui bebe rau o mica topaiala, numai sa nu fie dans din ala cu aruncari, cu triplu saltuei sau altceva![]()
![]()
. Distractie placuta la nunta!
Ana si tie distractie placuta si sa faci poze.
Chichiutza eu am luat biberoane babynova, de sticla:2 de 250ml si unul de 125ml la 16lei bucata. Am luat din astea pentru ca se potrivesc tetinele de la nuk.Le-am cumparat de la o reprezentanta medicala cu diverse aparaturi si ustensile medicale. Se numeste Montero.
Mai intreba cineva daca avem somn noaptea. NU mai dorm bine noaptea de ceva timp, iar in ultimul timp din ce in ce mai prost, dar cica e normal.
Buburuza ce de cadouri frumoase ai primit! Sa le folositi sanatosi!
Trebuie sa-mi cumpar si eu sutien ca nu ma mai incape nimic, dar nu stiu cand oi ajunge la magazin.
Cica iar vine canicula de luni

si ziceam sa-mi fac curaj sa merg cu mama un pic pe la magazine......
Eveline sa-ti traiasca sotiorul!Vreau si eu gratar si bere!Pastreaza si mie un pic.
Sa aveti un we perfect din toate punctele de vedere!

34+
crina
cu VERONICA ELENA
chichiutza spune:
Crinuta n-am auzit de bibe astea! Mai fac sapaturi!
Am plecat in vizita! O dupa amiaza frumoasa si racoroasa!
Cristina
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Crinuta n-am auzit de bibe astea! Mai fac sapaturi! ![]() Am plecat in vizita! O dupa amiaza frumoasa si racoroasa! ![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 33+ |
Nu o fi cine stie ce firma, dar eu l-am luat pentru bibe, nu pentru tetina. Pontul mi l-a vandut o finuta de a mea care-l foloseste de 11luni la fiu-sa (firma asta) si a zis ca-i multumita.
Distractie placuta!

34+
crina
cu VERONICA ELENA
fulguta28 spune:
Eu sunt. Bag o salata de vara ca nu pot sa mananc nimic altceva.
uta28 este
32+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
Buburuza_10 spune:
Saluuuut!!!
M-am intors de la dr.!!! Slava Domnului toate masuratorile sunt ok!!! Sofia are 2,7 kg (cam micutza mi se pare mie, dar dr. s-a declarat f. multumita de toate rezultatele), tot cu ochisorii aia mari si cu falcute!
Dormea mititica...
La solicitarea mea, dr. mi-a luat secretie pentru analiza si mi-a promis ca data viitoare - adica pe 1 septembrie - o sa imi faca control vaginal. Deci va fi pentru prima data cand se ca uita la colul meu, asta daca nu cumva nasc pana atunci. ![]()
Multumesc si
toate fetele care mi-au tinut pumnii!!!
Acum ma duc sa ma intind un pic, poate trag si un puiutz de somn!
PS: Ahhhhh, e atat de bine cu mama in casa!!! Nimic nu am facut azi, ea a gatit, ea a spalat vasele, ea a strans prin casa. ![]()
37+