Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

lora merci! pe mine denivelarile ma enerveaza ca parca merg cu barca da' 20j de km oi rezista eu da' de fapt mi se pare ca eu nici nu vin pe acolo ca eu vin prin targu nu prin piatra, right?

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Right! N-o sa ai parte de prea multe denivelari. Cred ca au terminat si drumul pe la Petru Voda, ca anul trecut era in constructie...eu n-am mai fost de-atunci!

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Mai3 ma bucur ca ai scris de beberoanele de la tommee tippee, ca eu din astea am luat si ma gandeam daca am facut bine. Pentru bebe mic mi se par super, dar ma gandeam daca sunt bune si mai tarziu. Off, greu cu alegerile astea

camelia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna burtici si bebei

Voi cum doriti noaptea? Desi aseara a fost destul de racoare, mie mi-a fost cald si m-am foit toata noaptea

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:

puiutza eu marimea 2 am luat ca is de 3-6 kile. 1 parca era 2-5 si mi s-au parut cam mic cand spui la spate te referi la cucuruc sau la bata? is la fel de grosi peste tot, cel putin astia de ii foloseste baby, iar sus la bata is mai subtirei ca sa nu o roada. is singurii, pe langa huggies, care nu o rod pe solduri. chiar daca nu are solduri tot ce am incercat pana acum ii faceau rana pe os. croi aiurea...la ea folosim cred ca marimea 4 sau 5. nici nu mai stiu

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

Nu la marginea unde vine prins scaiul ma refer ci dedesupt. La Pampers de la fundulet incolo pana sus la betelie e mai subtire (nu stiu daca acum 4 ani erau la fel aia mici). Si din cauza asta nu este foarte absorbant la spate si de aici deseori incidente mai ales la treburi mai serioase si cand e bebe mic si sta mult pe spate. Deci are aceeasi grosime din fata pana in spate la betelia cu arici da?

Dana 36+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:

nu stiu ce jafuri de bibe avent am avut eu la un mom dat, facute pe vapor, da' eram plina de lapte cand dadeam bibe curgea printre tetina si adaptorul de la pompa. cine a folosit pompa stie despre ce vb. in perioada aia turnam laptele din pompa intr-un tomee teepee ca altfel nu mai stiam cat lapte e pe mine si cat la bibi in stomac. si is faine si astea de la tomee, clar. au o tetina cat juma' de tzitzi mie de exemplu tetinele de la nuk nu mi-au placut ca baby strangea tetina in gura si ce sa mai curga?

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

eu am avut pompa manuala si cat am folosit-o a fost super ok. Am vazut ca acuma ti-ai luat pompa manuala parca Via - aia cu care se mulge direct in recipientele de stocare Via nu? De-asta ai avut si la baby?
Si eu vreau sa imi iau pompa si nu stiu de care sa imi iau acuma. Dar eu am fost tare multumita de Avent. Inca studiez sa vad ce pompa si ce sterilizator sa imi iau. Sterilizator iei Mai3?

Dana 36+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna fetelor! Semnez si eu condica pe ziua de azi!

Tina, cu Mihai Alexandru (38+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
ieri nu am intrat decat sa va citesc ...si nu am putut pana la sfarsit ca ma dureau picioarele...am umblat prin oras toata dimineata de ieri, cu soacra si o sore de-a ei...
apoi am aranjat rufele in sifonier, soacra a calcat camasi si tricouri de-ale sotului...

eee, acum e racorica noaptea, Ema a dormit cu geamul inchis, iar eu m-am invelit cu un cearceaf...dar cu geamul deschis

azi mergem la Amara, stam in curte
in rest nimik deosebit

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

burtici,am o intrebare la voi. daca ma doare foarte tare spatele, pot lua un no-spa? am fost cu sotul la cumparaturi si m-am intors cu o durere groaznica de spate. multzam!

simona cu matei 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna mamicilor, am si o o intrebare la voi, astzi am o nunta la o ruda si as vrea sa dansez ca ptr mine nunta fara dans e ca si cum as sta acasa, tin sa va precizez ca sunt insarcinata in 32 de saptamani,am avut pana cum o sarcina fara nici un fel de probleme, picioarele nu mi sau umflat deloc, spatele nu ma doare inca, as vrea as stiu dc afecteaza cu ceva bebele dc voi topai putin disera, astept sfaturi si pareri va pup si o dupa amiaza placuta

tatiana 32+ patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Mie mi-e dor sa plec undeva, am chef de plimbare...

Puiutza, trimite niste lapte de pasare si la Piatra Neamt, chiar ma gandeam c-as manca ceva si nu stiu ce.

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

hai maine la durau la o bere fara alcool stii cumva daca is hartoape pe drum sau e ok?

eveline sa va traiasca tati si sa fiti sanatosi

chichi aveti nume?

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

Daaaaa avem nume! Primul e sigur, al doilea e la alegere!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 33+

Mergi la inceput