Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)
Raspunsuri - Pagina 18
Buburuza_10 spune:
Crinutza, cum te mai simti!!! Veronica, te rugam sa mai stai la mami in burtica!!!
pentru voi doua si pentru o moapte linistita si fara evenimente!!!
37+ 
ana_25 spune:
CHICHI,ANDREEA multumim frumos de aprecieri!!

CRINUTA sper sa se linisteasca bebita si sa te mai lase contractiile!!Acusica scoatem motatele si pt tine!!
Eu declar ca azi ma facui de rusine-n targ!
.Am fost la Real si la nasi incaltata-n......papucii de casa!![]()
Nimic,nici un slap,papuc,adidas,gheata sau cizma nu ma mai incap!!!
Am niste slapi pe care-i port prin casa,sunt din acelasi material din care sunt crocsii!! Sunt f moi, dar nu mi se par papuci de strada!
Sunt rosii,au gaurele perforate si cate o steluta pe fiecare.
Daca nu ma insel, am vazut in album o poza cu Mari_Paun intr-un balansoar in casa,si era incaltata cu slapi asemanatori,doar ca erau albi.
Am ajuns sa merg pe strada in slapii de casa!!
Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 Crina stii ce greutate are bebita acum? cristina si bebe in burtica 32+sapt |
Acum2 sapt avea 2,5kg.

34+
crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
| citat din mesajul lui simona24 crina, imi pare rau ca ai inceput sa ai contractii urate si ureri de spate... ne rugam la DD ca bebe sa mai stea la caldurica! ![]() din pacate nu pot sa iti dau un sfat in care sa iti spun ce sa faci,pentru a nu mai avea contractii... nu cunosc niciun "remediu"... dar stiu ca multi , multe si multe ganduri bune, te vor face sa te simti mai bine! ![]() simona cu matei 34+ |
Esti o dulceata. Deja ma simt mai bine cand va citesc si vad ca ma incurajati toate.

34+
crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Crina - tin pumnii sa treci cu bine peste noaptea asta si macar inca o saptamana. Dar daca Veronica se hotaraste sa vina, o sa fie bine oricum, o sa vezi. Vlad ii trimite un pup si ii zice sa mai aiba putintica rabdare pana sa stea la mami in brate. ![]() ![]() Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Pupam si noi pe Vlad si speram sa mai stea Veronica un pic, sa fie domnisorica bine dezvoltata.

34+
crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Crina, tare le-as prelua eu pe toate, si contractii si dureri de spate, le primesc cu placere! Nu-ti fa griji daca vine bebelina, ai deja peste 34 de saptamani, o sa fie bine, cu siguranta!Lora, mami de Iustina si ![]() 38+ cu AdelinaCarti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora las ca vin ele si la tine si Adelina o s-o pupe pe mami cand va fi pregatita.

34+
crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Salutti la voi Ma bucur ca sunt vesti bune de la Moshulik. Multa sanatate in continuare si sa stea bb cuminte pana trebuie. Anuta, ce bine arati! Burtica tare frumoasa si eleganta esti. Lora arati tare bine! Imi place mult. Pai eu nici nu indraznesc sa iau pantaloni asa scurti ca ai tai ca ma sperii instant daca ma uit in oglinda...sa nu zic de senzatia ce mi-ar provova-o tona de celulita de pe picioare ![]() ![]() ![]() Office, scoatem pompoanele mintenas! Multa bafta maine la mult asteptata intalnire! ![]() Crinuta, multa sanatate! Hai ca va fi totul bine. Tin pumnii sa mai stea bebelina in burtica sa mai creasca, dar si daca se hotaraste sa vina acuma va totul bine. ![]() 34+ cu un carucior .... sau ![]() |
Merci Andreea pentru incurajari!

34+
crina
cu VERONICA ELENA
chichiutza spune:
Crinuta eu zic asa, dcaa nu trec durerile mergi la spital macar sa vada lumea cum e cu firul. Nu-l scoate nimeni daca nu e neaparata nevoie. Hai uraj! O sa fie bine bebelina orice-ar fi! Multi multi
!
Office tinem pumnii cei mai stransi pt maine!

Am mai cumparat si eu cate ceva din listuca! Avem oficial pampersi in casa!!!
Aveti idee daca se pot steriliza bibe nuk in sterilizatoare avent sau petit terraillon? Evident am inceput cu intrebarile inteligente!

Acu plec din nou, un prieten mai implineste un an! Ce coerenta sunt!
Va 
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 33+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 eu am spus joi ca am schimbat semnatura dar nu am si actualizat-o . 33s parca arata mai bine ![]() cristina si bebe in burtica 33+sapt |
La mai mare!Felicitari!Iti sade bine intr-adevar.

34+
crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Crinutza, cum te mai simti!!! Veronica, te rugam sa mai stai la mami in burtica!!! pentru voi doua si pentru o moapte linistita si fara evenimente!!! 37+ ![]() |
Acum a venit asistenta si mi-a facut un nospa si ginipral.Ne pregatim sa isim cu bine din noaptea asta. Deja psihic mie mult mai bine.
Pana la urma sunt pregatita si sa vina mai devreme.
Lora plimbarica placuta!

34+
crina
cu VERONICA ELENA