Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Office tinem pumnii cei mai stransi pt maine!

Am mai cumparat si eu cate ceva din listuca! Avem oficial pampersi in casa!!!
Aveti idee daca se pot steriliza bibe nuk in sterilizatoare avent sau petit terraillon? Evident am inceput cu intrebarile inteligente!
Cristina Toma Andrei/Alexandru 33+

Buna ziua si de la noi
Ce numar ai luat pampersii, Chichi?

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

CHICHI,ANDREEA multumim frumos de aprecieri!!

CRINUTA sper sa se linisteasca bebita si sa te mai lase contractiile!!Acusica scoatem motatele si pt tine!!

Eu declar ca azi ma facui de rusine-n targ!.Am fost la Real si la nasi incaltata-n......papucii de casa!Nimic,nici un slap,papuc,adidas,gheata sau cizma nu ma mai incap!!!
Am niste slapi pe care-i port prin casa,sunt din acelasi material din care sunt crocsii!! Sunt f moi, dar nu mi se par papuci de strada! Sunt rosii,au gaurele perforate si cate o steluta pe fiecare.
Daca nu ma insel, am vazut in album o poza cu Mari_Paun intr-un balansoar in casa,si era incaltata cu slapi asemanatori,doar ca erau albi.
Am ajuns sa merg pe strada in slapii de casa!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Va anunt eu cand sa scoateti motatele.Sper ca nu maine!

Las ca merg si slapii, ce are? doar nu te mai mariti nu?
Sa fii tu sanatoasa!, caci nu-ti da lumea de mancare (asa zicea bunica mea cand imi faceam eu griji de ce zice lumea).

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

CHICHI,ANDREEA multumim frumos de aprecieri!!

CRINUTA sper sa se linisteasca bebita si sa te mai lase contractiile!!Acusica scoatem motatele si pt tine!!

Eu declar ca azi ma facui de rusine-n targ!.Am fost la Real si la nasi incaltata-n......papucii de casa!Nimic,nici un slap,papuc,adidas,gheata sau cizma nu ma mai incap!!!
Am niste slapi pe care-i port prin casa,sunt din acelasi material din care sunt crocsii!! Sunt f moi, dar nu mi se par papuci de strada! Sunt rosii,au gaurele perforate si cate o steluta pe fiecare.
Daca nu ma insel, am vazut in album o poza cu Mari_Paun intr-un balansoar in casa,si era incaltata cu slapi asemanatori,doar ca erau albi.
Am ajuns sa merg pe strada in slapii de casa!!

Va anunt eu cand sa scoateti motatele.Sper ca nu maine!

Las ca merg si slapii, ce are? doar nu te mai mariti nu?
Sa fii tu sanatoasa!, caci nu-ti da lumea de mancare (asa zicea bunica mea cand imi faceam eu griji de ce zice lumea).

34+

crina cu VERONICA ELENA

Da,ai dreptate!!
Cum zicea si sotu':las' ca nu te cunoaste nimeni si pana iesi din magazin nici nu-si mai amintesc!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Crinuta eu zic asa, dcaa nu trec durerile mergi la spital macar sa vada lumea cum e cu firul. Nu-l scoate nimeni daca nu e neaparata nevoie. Hai uraj! O sa fie bine bebelina orice-ar fi! Multi multi !

Office tinem pumnii cei mai stransi pt maine!

Am mai cumparat si eu cate ceva din listuca! Avem oficial pampersi in casa!!!
Aveti idee daca se pot steriliza bibe nuk in sterilizatoare avent sau petit terraillon? Evident am inceput cu intrebarile inteligente!

Acu plec din nou, un prieten mai implineste un an! Ce coerenta sunt!
Va

Cristina Toma Andrei/Alexandru 33+

O sa ma duc sigur la spital daca nici dupa gynipralul asta nu e vreo schimbare. Nu ma las eu prada durerilor.

Iar te chefuiesti? Distractie placuta!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

O sa caut si eu un film frumos la tv sa ma mai destind un pic.

Dragelor va doresc o seara linistita, racoroasa si binenteles FARA CONTRACTII!, Iar tie Office iti doresc sa dormi la noapte ca sa vada maine bebe o mamica frumoasa si odihnita.Sa fie o nastere usoara si un bebe sanatos!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna seara,

am intrat si noi sa uram bafta multa pentru maine lui Office, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. Doamne Ajuta!

ma bucur ca moshulika este mai bine.. astea sunt vesti bune si speram crina sa-ti fie si tie bine ....o noapte usoara si fara contractii.

bebecris - arata super semnatura . de abia astept sa ajung si eu la 33+. la cat mai multe pana la 40.

chichiuta - distractie placuta si la multi ani prietenului care mai adauga 1 floare la buchetul vietii.

mai aveti vreo veste de la ana perianu??

o noapte buna va doresc tuturor fara contractii, cu somn lin si racoare.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi
alynta si te lasa natural cu balaurul din secretie? la multi ani tatalui tau!

A fost o eroare de denumire! CANDIDA mi-a iesit! E la fel de grav?! Nu mi-a zis ca nu pot naste natural!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor mutlumesc pentru urari si "motate"!
Am emotii mari pentru maine!
Pentru cine m-a intrebat la ce spital nasc: (ca stau prost cu memoria desi abia am citit intrebarea) Euroclinic!

Tina, cu Mihai Alexandru (38+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Hai Office!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am intrat special sa spun ca pumnii mei sunt deja stransi pentru OFFICE...Doamne Ajuta! Nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida! Si sa ne tii la curent. Daca nu ma insel e primul bebe al odiseei noastre ce se va naste programat, pentru care putem tine pumnii din timp...
Deja am emotii...

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am citit un pic din urma si bag de seama ca si CRINA ne da emotii...Daca e sa vina bebe va veni, la varsta asta a sarcinii si la greutatea pe care o are va fi totul OK, ai sa vezi! Tin si tie pumnii sa fie cum e mai bine!

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput