Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Office, cred ca ai niste emotii . de maine viata voastra se va schimba complet. Sa dea Domnul sa ai nastere usoara si un bebe sanatos

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Crina stii ce greutate are bebita acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

crina, imi pare rau ca ai inceput sa ai contractii urate si ureri de spate... ne rugam la DD ca bebe sa mai stea la caldurica! din pacate nu pot sa iti dau un sfat in care sa iti spun ce sa faci,pentru a nu mai avea contractii... nu cunosc niciun "remediu"... dar stiu ca multi , multe si multe ganduri bune, te vor face sa te simti mai bine!

simona cu matei 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Lora daca as putea ti-as trimite o contractie....Mai bine iti trimit o .
Kiti tie nu-ti trimit clar nici o contractie ca ai saptamani putine.

Doamne ai grija de noi si de bebeiii nostri!

Au inceput si durerile de spate, destul de puternice. Doamne macar o noapte sa mai stea bebelina..........

34+

crina cu VERONICA ELENA

Crina, tare le-as prelua eu pe toate, si contractii si dureri de spate, le primesc cu placere! Nu-ti fa griji daca vine bebelina, ai deja peste 34 de saptamani, o sa fie bine, cu siguranta!

Lora, mami de Iustina si 38+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

oof Crina.. sper ca te vor lasa contractiile si bebe o sa mai stea la caldurica.

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Crina - tin pumnii sa treci cu bine peste noaptea asta si macar inca o saptamana. Dar daca Veronica se hotaraste sa vina, o sa fie bine oricum, o sa vezi.
Vlad ii trimite un pup si ii zice sa mai aiba putintica rabdare pana sa stea la mami in brate.

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noi iesim la o plimbare pe jos prin cartier.
O seara placuta si fara contractii!

Lora, mami de Iustina si 38+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Salutti la voi

Ma bucur ca sunt vesti bune de la Moshulik. Multa sanatate in continuare si sa stea bb cuminte pana trebuie.

Anuta, ce bine arati! Burtica tare frumoasa si eleganta esti.

Lora arati tare bine! Imi place mult. Pai eu nici nu indraznesc sa iau pantaloni asa scurti ca ai tai ca ma sperii instant daca ma uit in oglinda...sa nu zic de senzatia ce mi-ar provova-o tona de celulita de pe picioare

Office, scoatem pompoanele mintenas! Multa bafta maine la mult asteptata intalnire!

Crinuta, multa sanatate! Hai ca va fi totul bine. Tin pumnii sa mai stea bebelina in burtica sa mai creasca, dar si daca se hotaraste sa vina acuma va totul bine.

34+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

HAI OFFICE

Burtica de 37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

eu am spus joi ca am schimbat semnatura dar nu am si actualizat-o . 33s parca arata mai bine

cristina si bebe in burtica 33+sapt

Mergi la inceput