Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)
Raspunsuri - Pagina 16
chichiutza spune:
Semnam si noi condica pe ziua de azi!![]()
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco! Tot inainte!
Office, wow, maine e ziua cea mare! Ce emotiiiiii!

Anuta tare frumusica graviduta am vazut in pozici!
Lora daca mai zici ca esti grasaaaaaaa!

Oana nu te ignora nimeni, dar daca nu stim asistente.... Incearca la garda la municipal sau la salvare... Sper sa reusesti!
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 33+
crina-s spune:
Buna dragelor
Office iti tinem pumnii stransi pentru maine!Nastere si refacere usoara si bebe perfect!
Fetelor se pare ca si eu maine merg urgent la dr, s-ar putea sa ma interneze. nu-mi trec contractiile astea deloc.Azi noapte iar am facut noapte alba.A venit o vecina si mi-a facut nospa+scobutil injectabil, mi-a marit iar dr doza de utrogestan la 4/zi. Sa vad maine ce zice. Sper sa scap cu bine de noaptea asta(dr mea e plecata azi din localitate).Mi-a zis ca daca d bebe tare cu capul in firul ala poate sa-mi rupa colul.Mi-e frica, sunt obosita si ma apuca plansul din orice.
Sorry ca 

pe aici, dar voi ma intelegeti cel mai bine.
Incerc sa ma culc un pic. Sper sa reusesc.
Doamne ai grija de noi toate si de bebeii nostri!

34+
crina
cu VERONICA ELENA
LoraG76 spune:
Crinuta, linisteste-te, ca sa se poata linisti si bebe! Sper sa-ti treaca repede contractiile si sa poti sa te odihnesti!
Daca vezi ca nu iti e bine, nu mai astepta pana maine, mergi la spital, chiar daca nu e dr. ta.
Chichi, nu-s grasa...is mai "grea", asa, si retin apa, nu? Nu-i de la grasime, e de la apa...![]()

Lora, mami de Iustina si 
38+ cu Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
andr33aaa spune:
crina, daca nu cedeaza contractiile cu no spa si scobitil, poti sa iei fara teama Diazepam - este un foarte bun miorelaxant care nu ii face rau lui bebe.
andreea, 32+ cu bebe Andrei
alexuza spune:
CRINUTA sper sa treaca contractiile si bebelina
sa mai stea inca putin la caldurik 
Burtica de
37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE 
crina-s spune:
Dragelor multumesc pentru sustinere.
A vorbit cu o prietena de-a mea care e asistenta la urgenta pe gineco si mi-a zis ca daca ma duc ea ma vede si cu o dr dar zice ca s-ar putea ca dr respectiva sa-mi scoata firul si nu vreau, ca inseamna ca dupa aceea nu mai sta bebe mult.
Mi-a zis ca vine ea si-mi face ginipral cand iese din tura.
Am sa am grija sa nu cumva sa sangerez ca cica poate sa-mi rupa colul bebe.
Nici nu stiu daca mai sunt coerenta .......
Eu m-am mai linistit un pic. Vad ca bebe s-a culcat acum. Sa vedem cum o fi mai incolo.
Mii de pupici !!!

34+
crina
cu VERONICA ELENA
LoraG76 spune:
Crina, bine ca te-ai mai linistit putin, o sa vezi ca o sa treaca totul cu bine!
Trimite la mine contractiile, ca eu le primesc! ![]()
Lora, mami de Iustina si 
38+ cu Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
. SSalutari si de la noi!
Am intrat un pic, sa ii zic lui Office ca ii tin pumnii si ca ii doresc sa fie maine totul perfect.

Hai Office!!! 

Crinuta, offf, nu pot decat sa ma rog ca puiul mic sa mai stea acolo cat este nevoie 
. SI ai vazut ce a zis Lora - mai da celor care vor niste contractii. Uite, primesc si eu una, daca te ajuta
. O sa fie bine, da?
Oana Georgescu - imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar nu stau in zona unde ai tu nevoie. 
Kiti,
32+ si mami de Vlad 15.05.2006
crina-s spune:
Lora daca as putea ti-as trimite o contractie....Mai bine iti trimit o
.
Kiti tie nu-ti trimit clar nici o contractie ca ai saptamani putine.
Doamne ai grija de noi si de bebeiii nostri!
Au inceput si durerile de spate, destul de puternice. Doamne macar o noapte sa mai stea bebelina..........

34+
crina
cu VERONICA ELENA
bebecris26 spune:
oof Crina.. sper ca te vor lasa contractiile si bebe o sa mai stea la caldurica. 
cristina si bebe in burtica
32+sapt