Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

http://picasaweb.google.ro/alinutahu/August#

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

petruta, poti te rog sa imi dai pe pm sau email (eden.noa.74 at gmail) adresa de email a dnei dr valentina uscatescu? vreau sa ii scriu un email sa o intreb ceva

am tot cautat si nu am gasit
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetele..
Eu acum am ajuns de la catelus,sper sa-l fac bine.
Alinuta draga ce frumoasa esti,esti SUPERBA;am eu asa un feeling ca o sa fie bine cu sarcina toate cele 9 luni si ca o sa aveti un bebelus frumos si sanatos
Bruni draga,sa ne tii la curent,nu stiu de ce am feelingul ca o sa calci pe urmele lui ennni
Eu sper sa rezolv ceva cel tarziu luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Cristina, ma intrebai cat e norma la barbati si n-am mai apucat sa-ti scriu pe mess: e minim 20.000.000/ml, mobilitate min 60%, forme normale idem..iti dai seama cat avem de muncit de la 1.600.000 mil/ml!!!

Se mai pune de intalnire toamna asta? sunt si eu candidata dupa ora 18.00 de luni pana vineri

Mergi la inceput

Mersi,littlegirl
Weekend placut,ar fi fain sa tragem o intalnire,eu sambata viitoare ma duc la o nunta,dar in rest pot oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

eden uscatescu@gmail.com
cu multa placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

alinuta ...frumoasa burtica si frumoasa mamica! se vede ca iti prieste sarcina! poate ne intalnim cd vin in ungaria...

cristinuta... insanatosire grabnica pt catelus!

uratica...in lipsa ta ne-am cam luat nasul la purtare promitem sa ne facem fete cuminiti !

bruni... nu te astepta sa ai asa multe oute ca si la protocoalele anterioare, oricate vor fi sa nu iti faci griji , vor fi de cea mai buna calitate si se vor vedea si rezultatele

eden...eu am programare la dr Militaru in 6 sept la 10.30, tu la ce ora? poate ne intalnim

cat despre mine...am inceput anticonceptionalele , voi lua pana pe 19 sept iar din 24 sept incep injectarea , mult a fost putin a mai ramas... incep sa am emotii ... o sa fie bine, Dzeu este bun si ne ajuta pe toate

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata..

petru incet, incet te apropii de start, bafta multa!

mara!!!!!!!!! adu ne vesti despre tine...

eu azi z3 de stimulare ,miercuri merg la eco , tare curioasa sunt .. ce o fi, o fi..

tuturor..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

neata astazi vad ca fac eu cacaoa .....poftiti va rog cu incredere
a iesit si soarele la noi astazi dar nu cred ca sunt mai mult de 20 de grade ,ne pregatim de toamna
eu ieri am iesit putin si mi-am cumparat o pereche de pantaloni nr 38 ,de la 36 e ceva nu?, si o bluzita mai luna si o vesta care sa mai acopera cuferul asta mare

petruta ....multumesc de aprecieri ,oricum eu ma vad cat un balon ,ma-m ingrasat 3 kg si deabia am 3 luni ce o fi cu mine mai incolo ....asta nu ca mar ingrijora foarte tare dar nu am avut niciodata 60 de kg

brunadria...fara stres si cu Dumnezeu inainte
cristina ....treci la raport

+12

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
Alinuta multumim de cacao,sa stii ca arati tare bine,cineva care te vede pentru prima data nu zice ca esti grasa ci din contra ca arati foarte bine;conteaza ca ai bebe
Petruta,multumesc de urare,bafta multa si tie,daca s-a prins odata cred ca se va mai prinde si a doua oara,sigur vii si tu si bruni cu vesti bune
Eu deocamdata n-am vesti...doar m-am chefuit aseara,am fost la cea mai buna prietena si am stat pana la 24:00
Corina,ce mai faci?
Uratica,edennoa mai dati si astazi un semn de viata!!
Eu cred ca bag un film "Julie&julia"cu meryl streep,ca e tare naspa afara,l-am inceput ieri dar am vazut doar putin;pare bun
Va doresc duminica placuta!!!

Mergi la inceput