Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

petruta, multumesc mult pt adresa; o sa ii scriu si eu cu niste intrebari sa vedem ce si cum; legat de intilnirea cu dr militaru din 6 eu am anulat programarea, intrucit am discutat cu dansa despre mutatii inainte de a pleca in concediu (am dat o fuga pina acolo chiar inainte sa plece), iar cariotipul nu il mai facem aici pt ca mi-au raspuns de la kaali ca prefera sa il facem acolo (costa tot atita, dar vor sa aiba incredere in rezultat); cred ca era okay si aici, dar daca nu il accepta nu are sens sa il facem de 2 ori (nici intepaturile si nici banii)

alinuta, esti o mamica foarte frumoasa si sexy, ai acea stralucire specifica viitoarelor mamici; sarcina usoara in continuare

cristina, ceva noutati cu ia?

brunadria, corina, multa bafta

sa aveti o duminica minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetele!
Sa aveti o zi frumoasa si tot ceea ce va doriti voi sa realizati!
Si o cu frisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

cristina vad ca ai ramas singurica .....ce face catelusul bolnav? ai reusit sa-l vindeci?

restul cucuietelor pe unde umbla?

eu sunt franta am lucrat astazi cat pt o luna ,asa ca ma pun putin la odihna .....incepe burtica sa creasca si asa ma simt ca un balon si foarte ciudat ca am asa mare burtica ,nu sunt obisnuita dar imi place atentia pe care bubu mi-o acorda ...sambata a pus el sus perdelele sa nu trebuiasca sa ma intind prea tare ,a aspirat a venit cu mine la cumparaturi ,cum ma ased 5 minute indata vine sa pupe burtica,ce mai sunt pe maini bune ....

na hai ca va-m facut pofta destul ,va doresc si voua sa traiti clipele acestea si sa va bucurati si voi de iubirea partenerului

am plecat la .....revin

+12

Mergi la inceput

EDENNOA.....multumesc de aprecieri si sper ca va veni si la tine puiutul mult asteptat cat de curand

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna ziua fete dragi...
cristina multumim de cafea, mie o pofta ..hmm, dar nu mai beau de cateva zile ..

alinuta ma bucur ca traiesti senzatii placute , sper sa le cunoastem si noi cat de repede!

eu sunt in z4 de stimulare ,azi la 15h30(ora frantei) incep acupunctura.. nu stiu ce sa mai fac sa fie bine...

cine ma poate lamuri si pe mine cu progesteronul injectabil , care i faza? vad ca tot mai multe il fac injectabil..
eu l am intrebat pe dr si a zis ca se absoarbe cat e nevoie si din ovule..
nu mai stiu , poate imi explicati voi alta varianta..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hei, remember me?!
Brunadria, eu am luat intotdeauna doar ovule. Daca dr. nu recomanda si mai ales ca ati discutat, eu zic sa nu te complici. Si austriecii dau doar ovule cate 9 utrogestan/zi. Vezi ca si cei prea mult strica. Bafta multa!!!!

Fetelor clujencelor, vreau sa dau o raita prin polus, imi spuneti, va rog, daca au aparut colectiile de toamna? c@a s-a deschis? Dar debanhams?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna ziuaaaaaaaaaaaa!
asa..vad ca inca nu ati iesit toate la apel..hmmmmm..incep sa ma supar si fac urat sa stiti!
puneti mana si prezentati-va la apel ca va fi vai si-amar de voi!
poftiti aicisa la o ..
si ca sa va ademenesc..incepem cu un banc..

care e diferenta dintre o bicicleta si o femeie?????
raspuns:bicicleta o umfli si pe urma te sui pe ea..iar femeia te sui pe ea si pe urma se umfla!
ok ok..nu dati cu pietre!stiu-noi suntem exceptii-dar facem haz de necaz!asa va trece timpul mai repejor!

bruni-hai cotcodacito..da-i din aripi ca vrem multtttteeeeee multeeeeee oute!

petrule-vad ca cristinuta noastra trebuie impinsa de la spate!!!ia arata-i tu cum te gravidesti ca sa ii faci pofta!

alinuta-exact cum ziceam..esti o "sexy mama"!

cristinta-tu da-i bataie la gravidit..ca de nu ma intorc in tara si iti rup urechiusele!

hmmmmm..cat despre mine-astept astept si iar astept!vine ea si luna noiembrie-culmnea..in noiembrie am facut si prima operatie..o fi si asta vreun semn!neaparat de bine!!nu-i asa?

aaaa..petrule-ce anticonceptionale iei????ca eu nu stiu ce sa iau..si trebuie sa imi vina cmul saptamana viitoare..

restul fetelor-gravidite,negravidite,in curs de gravideala sau nu..treceti la apel ca ma suparati!!!

Mergi la inceput

moniland, pup printesele ! offf cand m oi vedea si eu cu doua bubuline in casa?

uratica de mult n ai mai facut ordine pe aici , hai ca si mie mi e dor de fete, nu stiu pe unde umbla! sunt suparate pe noi oare?

eu am facut si prima sedinta de acupunctura! a fost ok , a durat o ora jumate(ace plus masaje), joi la 16h00 urmatoarea sedinta..
peste o ora vine tanti la injectie.. abia astept sa merg miercuri la eco si sange sa vad ce am produs..

vai fetelor , parca e din ce in ce mai greu , nici nu ma pot gandi la inca un esec ! parca datile trecute puneam si raul in fata , acuma e musai sa fie bebe! daca nu ,imi mai ramane o tentativa aici , asta e , tot merg mai departe, de n o fi ,o sa ajung si in austria! tare greu e!

Mergi la inceput

eu sunt absent motivat sper ca intalegeti dar somnul de dupa masa este asa de dulce incat nu pot sa nu trag pe stanga .....
uratica....imi place atitudinea ta de sefa ,dale cat o bataita fetelor poate isi fac prezenta mai DES pe la noi

brunadria...la recomandarea cuiva faci acupuntura sau asa de capul tau ?cat despre cafea este foarte bine ca nu mai bei, si eu am renuntat la ea definitiv cand am fost la EKG si au bagat toti spareti in mine...incearca cacao sau ceai dar fi atenta ca si anumite ceaiuri contin cofeina ......hai ca nu mai e asa de mult pana miercuri

cristina...ai vazut ce buzdugan arata uratica in mesajul de mai sus? ....daca nu iti faci prezenta vai de osutele tale

+12

Mergi la inceput

alinuta nu fac de capul meu acupunctura!
eu doar am discutat cu medicul meu si a fost deacord!
iar eu i am spus acupunctorului situatia si ce mi a zis medicul meu sa i spun: pt vascularizarea uterului si endometru,
iar restul in rest:s a ocupat de tot corpul! e f relaxant si ma simt bine..
sper sa dea rezultate , sa mi fie de ajutor!

Mergi la inceput