Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

edennoa,petru-exista aici un medicament care i l-a dat cumnatei mele in loc de aspenter..nu stiu cum se numeste-insa cum o prind-cum o execut!-asta e bun si ptr varice..

alinuta-nu'ti fa griji-bebe e bine si asa va fi si mamica lui!in viata asta totul are o rezolvare!ptr ca si imposibilul e rezolvat de Dzeu!si cum tie ti-a dat un bebe-asa te va ajuta sa il si ocrotesti!

crstinuta-tu da-i bataie mama draga!nu mai sta pe ganduri si vb cu cumnata!strangi tu banuti de unde de neunde si ii restitui pe urma..asa cum facem majoritatea!insa nu mai lasa timpul sa treaca!

bruni- si tine-o tot asa!

petrule-m-ai convins!e ok asa cu gravideala!

ufff..asa mi-a venit si mie o pofta de fivuit!numai ca musai sa reusesc din prima!ca altfel saracii dri ce vor pati cu o nebuna ca mine...........

hii..m-am sutit-intarzii la munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Alinuta draga o sa fie bine ai sa vezi,nu conteaza cum nastem,conteaza sa ne tinem bebelusul sanatos in brate;si sora-mea vroia natural dar pana la urma i-au facut cezariana ca a stat prea mult nepotica la sora-mea in burtica si a zis ca nu-i mai bate bine inima sau asa ceva;si iata-le bine mersi,ca face 3 anisori acuma in septembrie
Edennoa,ma bucur ca nu sunt nasoale mutatiile,inseamna ca repede o sa le vii de hac
Da uratica ma impiedic si eu de chestii neesentiale,multam

Mergi la inceput

Fetele,cat mi-s io de fricoasa cu nasterea,nasc ori cu cezariana ori in apa,altfel nu

Mergi la inceput

Buna dimnineata fetele!
Sa aveti o zi de milioane!
Si la pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce i cu linistea asta pe aici?
diseara incep stimularea
intrusul face maine dimineata o spermocultura...
"acupuncturistul" e in vacanta pana luni, luni il sun sa programam cateva sedinte..
nu mai beau cafea,nu mai fumez,am o stare de moleseala,as dormi mereu..
voi pe unde umblati?
uratica cand ajung ai tai?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna mandrelor!ce mai faceti?

bruni-din pacate ai mei vin saptamana viitoare!trebuia sa vina saptamana asta dar nu au mai gasit bilete!asta e..mult a fost-putin a mai ramas!
insa..ma bucur mult ptr tine!sa nu iti pierzi entuziasmul-ptr ca sigur vei reusi de data asta!e musai!

cristinuta-ia nu te mai impiedica tu de nimic si pune-te pe treaba!ne-am inteles?cu bani sau fara bani e musai sa dai startul!si stii cu e cu norocul incepatorului-reuseste din prima!

mara-tu ce mai faci?iat te-ai ascuns?scoate nasucul sa vedem ce faci!ne e dor de tine!

georgie-stiu ca e greu..insa hai fetita capul sus si sa o luam de la capat!nu avem incotro!nu te da batuta!lipseste inca din peisaj carliontata ta blonduta cu ochi albastri!

alinuta- mamica si burtica!aveti grija de voi!

edennoa-

petru,turqoise-voi ce mai faceti?in ce stadiu sunteti?

iar restul gastii??????fetele care nu au mai intrat de mult-va rog sa poftiti la apel!ne e fffff dor de voi si avem nevoie de sfaturile voastre!

kry-ce iti mai face prichindica?
enni-ufff..ginerii mei se facdin ce in ce mai mari!
jovanna- grasulelul si mamica!
moni-cred ca nu ai timp nici sa respiri cu cele doua minunatii alaturi!
criadema-avem nevoie de intariri ptr ca avem de gand sa incepem in forta!
julia-c mai faci?cum e in rolul de mamica?

madutz-ce mai faci?cum mai esti?carliontata noastra frumoasa de ce nu mai intri?

anamy.lilicica,dedus,cris25,naida,apalina,medut,iaura-ce mai e cu voi?

uffffffffff..asa imi doresc sa incep si eu!
hai fetele sa-i dam bataie!musai trebuie sa ne prezentam cu 2 liniute la purtator!

Mergi la inceput

uratica las' ca trece repede pana weekend ul viitor! eu atunci o sa am punctia

hai scoate le pe fete din barlog, nu stiu de ce nu si fac aparitia...oricum cred ca doar pe tine te asculta.. , imi aduc aminte cum candva le adunai pe toate la apel..parca trecea altfel timpul..

important e sa ne vedem toate cu visul implinit..

sunt curioasa ce productie o sa am cu protocol scurt..
ce va da d zeu! eu am incredere ca voi reusi!

pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!

Bruni,spor la stimulare,trebuie sa ai tot "oute" babane si un cofrag ca si cu protocolul lung;si eu asa simt ca vei reusi,am eu asa un feeling.....
Uratica,trece repede saptamana,o sa fii foarte fericita cu ai tai,sa-ti fie sanatosi si sa ne bucuram de ei cat mai mult;multumesc pt. sfaturi
Alinuta draga,cum esti,speram ca esti bine!
Fetele,eu ma duc pana la servici,am un catelus bolnavior,ma duc sa-l tratez,i-am luat antibiotice
Sa aveti o zi foarte buna!

Mergi la inceput

neata buna..
cristina chiar sunt curioasa cate oute voi produce cu protocolul asta.. dar nu mai e mult ,miercuri merg la eco

weekend placut tuturor

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

neata ....va invit la o bol cu cereale cu lapte

scuzatimi absenta dar imi joaca feste internetul ....intr-una ma scoate afara

brunadria....nu te necaji nu trebuie sa ai 10 oute ca in fine tie doar unul bun iti trebuie ....succes

uratica ....am venit la apel

cristina....tu ai rezolvat ceva?

sa aveti un weekend placut ,la noi ploua asa mocaneste de ieri dupa masa asa ca stam mai mult in casuta ca nu prea am ce sa mai inbrac ,toti pantaloni ma strang si as avea nevoie de ceva bluzite asa mai lungi ca m-ia trecut vremea de cele pana in talie in rest totul ok cresc pe zi ce trece ,a incepaut sa se vada burtica nu numai grasimea acumulata de-a lungul stimularilor ....am sa va las niste poze .....

+11

Mergi la inceput