Fiv la Cluj 42
Raspunsuri - Pagina 7
edennoa spune:
alinuta, ai incredere, ce-a fost mai greu a trecut, mergi inainte cu incredere
brunadria multa bafta, fii optimista
cristina, sa ne zici cind afli noutati cu Budapesta, si noi ne facem planurile sa mergem; inca nu am facut programarea miine o sa le scriu
petruta, eu am facut o alergie la aspenter si il las de o parte (a inceput cu picioare umflate, dureri de cap si azi acid in gura); continuam cu acidul folic doar
cred ca vom amina cariotipul, pt dupa vizita la kaali
nu este intilnire?
uratica spune:
bruni-yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!ai vazut ca se aranjeaza lucrurile?ai sa vezi ca va fi bine!!!
si bai..nu e corect..pai eu ma gravidesc mai tarziu ca voi?pai nu era vb sa ne gravidim in gasca???????
hmmmmmm..hai..bine..sa fie ca voi..va tin galerie de pe margine-dupa care va ajung din urma!e ok asa?
toate fetele mele dragi!
petrutaf spune:
eden , nu stiu ce sa zic, si eu dupa ce am aflat de mutatia factoruluiXIII am inceput sa iau asa dupa capul meu , si parca de ceva vreme varicele care le am parca sunt mai dureroase , dar oare chiar sa nu mai luam ? sau doar sa reducem sa zic la 2-3 pastilute pe saptamana.... astept si raspunsul dr uscatescu si apoi vad ce fac.........
petrutaf spune:
uratica , chiar in grup nu putem ca umplem maternitatile! da e bine si cate una pe luna si pana la sfarsitul anui am rezolvat problema
cristina3343 spune:
Edennoa,in weekend vorbim cu cumnata ca sotul vine de la munca tot pe la 22:00,eu as vorbi cu ea dar mi-e cam jena ca o cautam cam rar,si ea vine o data pe an acasa,atunci ne intelegem super dar cum pleaca parca se racesc relatiile;mi-e jena sa deranjez omu' pentru interes,si asa mi-e jena ca vorbeste sotu',dar musai trebuie sa vorbim;va tin la curent;eu pot si saptamana viitoare si cealalta cu intalnirea,doar in 4 septembrie nu pot ca mergem la nunta la aroma
cristina3343 spune:
Edennoa,petruta nu vreau sa dau eu sfaturi,dar eu zic ca ar trebui inlocuit medicamentul ala cu altul pe care il puteti tolera;nu prea cred ca e bine sa renuntati la el,mai bine vorbiti cu doctorul
alinutahu spune:
buna...
va multumesc pt gandurile bune dar nu pot sa nu ma confrunt cu realitatea oricum pana acuma nu am avut nici o probleme cu inima si sper ca si doctorita de la EKG sa fi gresit acuma o sa vedem sapt viitoare asta a fost cel mai apropiat zi liberea in care ma-u programat joi la 10,45 si vineri la 8 eco unde poate veni si bubu inauntru ,e asa de incantat ca o sa vada si el pe micutul intrus care ii cam strica lui programul dar asta este
ca urmare asta vroiam sa mai spun ca eu as vrea sa nasc natural ,nu stiu de ce dar asa am o pata pe nasterea naturala
petruta...hai ca ii buna asta cu ordinea alfabetica
brunadria...te asteptam numai cu vesti bune ,auzi ,sa nu incerci sa aduci vreo veste rea ca sti ce urmeaza ....bataita....sa te ajutea bunul Dumnezeu
cristina ....curaj mama ,curaj
restul trupei
+11
edennoa spune:
petruta, la 48 de ore de la intrerupere utrogestan a aparut CM
cristina, mie imi vine sa vomez de la aciditate, nu mai pot sa iau aspenter, o sa vb cu dr cind revine din concediu; mutatiile mele nu sunt f grave, multi dr nici nu indica un tratament anume neaparat doar in ideea sarcinii, daca trebuie inlocuit vom inlocui, vedem
la toate