Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Salut alinuta,
Sa te duci neaparat cat mai repede,adica sa le zici sa te programeze cat mai repede sa vezi despre ce e vorba,eu zic ca se poate cu cezariana si atunci nu e chiar asa riscant referitor la inima,iti tin pumnii sa nu fie probleme
Perioada sarcinii cred ca e o mare consumatoare de energie,in sensul ca se streseaza femeile sa fie bine pana dupa nastere.
Sa ne tii alinuta la curent cu ce ti-au zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

alinuta nu te necaji, o sa fie bine , iar tu poti sa nasti prin cezariana..
eu una asa voi naste, am si eu ceva probleme..

deci , mi a venit cm voi calcula maine z1 si poimaine incep, yupiii!!!! sper ca peste o luna sa va dau de stire ca sunt graviduta

nu stiu daca am mai scris, am facut pana la urma si trombofiliile , vineri astept noutati!
in rest totul e ok!

ati mai facut careva protocol scurt? si cu ce?

o seara buna tuturor

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Bruni draga iti doresc sa reusesti

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
Sa aveti o zi foarte buna!
Fetele,le-am scris la astia de la Europa fm "Felicitari pt.muzica buna ce o puneti" si mi-a raspuns dj de acolo ca-mi multumeste si mi-a dorit o zi de milioane;pana acum n-am mai auzit urarea asta"zi de milioane"hi hi hi
Si o

Mergi la inceput

Fetele sa ne rezolvam cu toatele toate problemele si sa venim toate in capitolul asta cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

alinuta o sa fie totul bine!pentru tensiune nu cred ca trebuie sa iti faci griji, in timpul sarcinii e normal sa ai oscilatii de tensiune( eu am o cunostinta care cu probleme grave de tensiune,pe care le avea si inainte de a ramane insarcinata,a dus sarcina pana la capat fara probleme), in ceea ce priveste inimuta poate acum de la atata bucurie... si emotii puternice ai stresat-o putintel! si chiar si asa pentru orice exista medicamente! iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

brunideja am emotii pentru tine!nu pot sa cred ca deja esti in focuri!bravo!din cate vad ai un protocol nu scurt ci foarte scurt ! si eu de fiecare data am avut protocol scurt dar cu anticonceptionale 22-23 de zile si apoi stimulare cu merional si suprefact!
deci.........concluzia mea ........de pe acest forum (dintre fetele prezente la apel)anul asta s-a gravidit intai "a"linuta, acum urmeaza "b"runi, deci in ordine alfabetica ca la scoala!asa ca fetele cu "C"( cristina, corivio)si "e"(eden) grabiti-va ca daca nu v-o iau inainte ca al doilea nume al meu e "f"lorentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna fete dragi!
nici nu am inceput bine tratamentul si vin cu noutati!
1 septembrie -eco si sange, programare anestezist, iar intre 6 si 9 punctia
elle est pas belle la vie?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Bruni
C'est tres belle!!

Mergi la inceput

Petruta asa e,in ordine alfabetica ne gravidim

Mergi la inceput