Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Nu petruta,medicametele de stimulare au fost foarte ieftine,asta am inteles eu ca si medicametele si le-a luat compensate 30-70%,asta am vrut sa sugerez eu ca-i sustine foarte mult statul acolo in hu pe cei ce au asigurare medicala fata de ro

Mergi la inceput

Da,musai trebuie repetata spermograma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna ziua..
vin cu noutati!
am reteta pt fiv4, o sa incep in z2 de cm, protocol scurt, cu puregon si orgalutran..daca totul merge bine in max 14 zile fac punctia..
sunt tare curioasa ce se va intampla de data asta..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mama mama ce de vesti..bune!!!!!
bruni-de data asta SIGUR SE VA INTAMPLA MINUNEA!eu sunt de parere ca tie iti trebuia de la inceput protocol scurt-ptr ca tu mereu ai avut multe oute!acum calitatea va fi super si vei reusi cu siguranta mai ales ca iti face icsi!sigur ai sa reusesti!
cristinuta-da-i bataie!sigur se va sparge din nou gheata!luna septembrie va fi plina de gravidute!
edennoa-ai grija cu prolactina-poate fi de la stres!dar uite-eu am avut prolactina marita si tot am ramas insarcinata!asa ca..
petrule-nu fi trista mama draga!in situatii de criza te mobilizezi mai bine!asa ca nu dispera-ptr ca finalul va fi unul fericit!
alinuta-multumim de info!sper sa te urmam si noi in curand!mamica si burtica!
uff..eu incerc sa fac analizele aici insa e tare greu!!nu vor sa-mi dea programare ptr a face trombofiliile,chlamydia,ureaplasma,mycoplasma si alte nebunii..nici macar hormonalele din z 3 nu pot sa le fac fara acordul ginecologului!!!mi-a facut programare doar ptr citologie-asa ca..astept sa mi se termine contractul si la anul ma duc in ungaria!stau aici sa fac si histeroscopia-ptr ca sunt ff buni drii de aici-singurul incovenient e ca dureaza o caruta de ani pana iti face programarile!adevarul e ca aici in spania sunt mult mai multe femei care se confrunta cu infertilitatea!mult mai multe decat la noi in tara!!
dar..asta e!mergem inainte!
gasca de gravidute,mamici si viitoare gravidute!si va stept la raport!daca nu..scot !pe bune!!!! ptr ca gata cu datul apei la soareci!! anul viitor voi fi graviduta!am zis-am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni- tu inainte cu ce faceai stimulare?ca am imbatranit si am uitat..
aaaaaaaaaaa..si fii atenta ca asa graviduta cum o sa fii- o sa vii sa ma tii de manuta la fiv!ca sa se prinda si la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uraticatot cu puregon am facut dar cu decapeptyl (inhibarea)
am citit acuma pe un forum fr, despre protocolul scurt :puregon si orgalutran: multe vesti bune!!
sper din suflet sa fie bine! in plus nu dureaza atata procedura, o sa vin mult mai repede cu cele doua liniute!
normal ca vin cu tine , ti am spus mai demult ca ne si incuscrim

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

cristina, petruta - alinuta a facut stimulare cu clostylbegyt care e 7 lei cutia (nu e scump nici la noi), plus a mai avut ceva injectii (parca fostimon si evident pregnyl, sper ca bine imi aduc aminte); oricum stimularea de inseminare e mult mai usoara decit cea de fiv, acolo ideea e ca trebuie sa faci citeva luni una dupa alta sa cumulezi efectul

asa mi-au zis si mie ca o data ce incepi mergi 3 luni una dupa alta

Mergi la inceput

Bruni,sigur de data asta vei fi graviduta,par niste doctori cu cap,e super ca vei veni cu II mai repede;deja stiu si eu doar din ce am citit pe aici ca doar inhibarea dureaza 14 zile plus restul
Eu deja l-am sunat pe sotu'de la servici sa-l intreb daca a vorbit cu sora-sa
Alinuta si sa te odihnesti cat mai mult.
Fetele,se pare ca ne-am pus pe roate mai toate de-aici si o sa se umple de gravidute.
Edennoa,uratica,petruta,corina si restul si sa avem noroc!

Mergi la inceput

Edennoa,da,cu alea tin si eu minte ca a facut stimulare alinuta
Fetele,sper sa-mi foloseasca si mie pregnylul dat de alinuta,e ca si cum ar fi predat stafeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

vesti bune una peste alta dar eu am una proasta am fost astazi la EKG si ma-u trimis mai departe pt ca am intreruperi de batai cand stau intinsa ,daca stau pe scaun e totul norma,acuma a spus sa nu ma speriu si sa asteptam rezultatele de la o clinica unde ma-a trimis ,maine am sa sunt pt programare ..........sa stiti ca am ramas pe ganduri mai intales ca sa apucat sa zica ca neaparat trebuie vazut toate posibilitati in privirea inimii pt ca si nasterea o solicita foarte mult ,in schim tensiunea era de 110/60.....nu stiu ce sa mai zic dar sunt un pic speriata

fetelor eu nu am spus ca medicamentele sunt scumpe ci ca am primit recompensate cu 30 pana la 70 la suta si intradevar am mers 6 luni consecutiv cu stimulare cu closty si choragon si am incercat spontan iar dupa aceasta perioada am continuat closty si foastimon si pregnyl

brunadria.....Dumnezeu sa te ajute si sa reusesti si tu sa fi burtica .....nu uita ramai calma si fara stres ,gandeste pozitiv o sa fie bine.....noi o sa ne rugam pt tine

restul fetelor pupici

+11

Mergi la inceput