Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

eden imi pare rau pt nereusita! nu ti pierde speranta, pana la urma va fi bine..

eu am fost ocupata zilele trecute, nu am avut timp sa intru..
am fost ieri la dr, mi a prescris analizele de trombofilie din nou, le am facut la laboratorul de la clinica ieri, o parte si azi dimineata pe nemancate alta parte!
azi s au reunit toata echipa clinicii, au discutat si despre cazul meu..maine dimineata merg sa vad ce s a hotarat..
dupa cum mi a zis dr meu , vom face fiv icsi, vom schimba protocolul si injectiile...
deci maine e momentul adevarului..
eu mai sper ca voi incepe saptamana asta, sa vedem ce a fi..
va pup si va anunt maine , cum vin de la clinica..
scuze pt vestile intarzaiate..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

brunadria, alinutahu, multumesc de incurajari
mergem inainte, nu avem ce face

multa bafta si voua si sarcina usoara si bebe sanatos pina la final

PS stiti cumva la cit timp de la intreruperea utrogestanului vine CM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

brunadria....Doamne ajuta si te asteptam cu vesti bune maine

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna seara fete dragi!
Edennoa,imi pare si mie rau...,dar nu te descuraja,stiu ca e greu,dar sunt fete ce au reusit si la a 5 a IA(bendeljulia)si nu a mai fost nevoie de FIV,fetelor o sa avem si noi noroc!!
Alinuta,multumesc frumos .
Am notat adresa pe coperta caietului de retete,asta mi-e mai ceva ca biblia,asa ca sigur nu o pierd.
Va tin la curent cu ce rezolv
Bruni,iti tinem pumnii pentru maine,pare idee buna ca incearca ceva nou,cu sanse si mai mari de reusita
Eu am 3 saptamani mai lejere,directoarea(sefa e in c.o.),asa ca sunt dispusa si eu pt. intalnire.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetelor!
Sa aveti o zi frumoasa!
Vreau sa va zic(poate stiti)cine are Romtelecom,daca-si prelungeste contractul cu 2 ani parca,primeste un telefon din acela de umblat prin casa fara fir de gratis;ieri mi-a facut tatal meu rost de unu'din ala,ca ai mei au romtelecom si mi l-au dat mie;e foarte practic unul din ala sa vorbesti la telefon din pat;din marasti de la romtelecom si l-a luat,aici pe baritiu la romtelecom era cica coada destul de mare;
Va pup si neuitata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna dimineata!

edenimi pare rau, dar asta e !Trebuie sa treceti peste si va pregatiti pentru ce va urma! Despre utrogestan nu stiu ce sa zic decat ca mie la primul FIV mi-a venit ciclul mai repede desi luam utogestan de trei ori pe zi cate 200! Nu cred ca influenteaza cu ceva ........

bruni ma bucur ca ai facut analizele, o sa vezi ca va iesi la iveala si "buba" voastra !Asteptati rezultatul analizelor si apoi face-ti Fivul sau il incepi inainte?

uratica, cristina,alinuta,corivio si restul fetelor

Mergi la inceput

petruta multumesc

vream sa te intreb: voi o sa faceti si cariotipul in cluj sau il faceti la budapesta? oare cit costa acolo si in cit timp e gata? il prefera sa fie facut acolo medicii sau nu ati apucat sa discutati?

Mergi la inceput

eden, nu stiu cum prefera ungurii si sincera sa fiu in ceea ce priveste cariotipul nu mi l-au cerut si noi inca nu ne-am hotarat cand sa-l facem...intram putin in criza de timp...la iceputul lui sept merg cu rezultatul analizelor de trombofilie in ungaria si o sa vedem at ce zice dr....am primit toate analizele la mine au iesit pozitive :mutatia factorului XIII heterozigot + gena pai tot heterozigot( plus mutatiile sotului care le-am scris in mesajele anterioare).... eu am trimis un mail cu rezultatul analizelor dnei dr Valentina Uscatescu si mi-a raspuns ca pt fiv trebuie sa fac tratament, i-am trimis schema de tratament si acum astept raspuns...si urmeaza sa merg cu rezultatele si la ginecologul din Ro+cel din ungaria si apoi in 6 sept la dna Militaru si at o sa vedem daca facem cariotipul

Mergi la inceput

cristinamobilizeaza-te si a apuca-te de treaba.....ca timpul tace si trece, si nu mai suntem la prima tinerete, totusi eu nu inteleg cum au fost asa scumpe medicamentele lui alinuta in HU 150.000 lei (vechi)? pe o inseminare?sau in total cu toate analizele? pe mine medicamentele la fiecare fiv nu m-au costat mai mult de 300 euro(la fiecare procedura), repet doar medicamentele........totusi eu zic sa reteti spermograma sotului mai intai!

Mergi la inceput

am o nelamurire re. prolactina

eu am avut mereu prolactina intre 500 si 600 (max normal pe buletinul de analiza de la synevo fiind 627); dr endo imi prescrie Bromocriptin sa iau, iar dr gine Dostinex

in primul rind nu stiu daca fiind in limite ar fi cazul sa iau ceva, mi-e ca dupa ce intrerup sa nu revina si sa sara din limite ca si reactie la intrerupere

din ce am citit, inclin catre dostinex pt efecte secundare mai mici, efect mai bun, etc, dar parerile sunt impartite legat de administrarea in sarcina

aveti cumva vreo parere pe tema asta?

Mergi la inceput