Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Corina,multumesc,o sa avem si noi noroc,ca altfel nici nu pot sa ma gandesc
Alinuta,bine ai revenit cu vesti asa bune
Ai fost cumva la 3D de zici ca dansa;sora-mea cand a fost gravida a fost la 3D(dar era intr-o luna mai avansata)asa era de draguta la ea in burtica actuala nepotica,de-ti venea sa o mananci toata,era tare jucausa,nu statea locului o clipa,mi-am adus aminte cand ai zis ca parca dansa bebelusul vostru

Mergi la inceput

Alinuta,pls lasa-mi nr. de telefon.
Multumesc

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Poftiti la o cu frisca si un ceiut lipton fructe de padure
Bruni,pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Cristina, cum pot sa dau de tine, ti-am trimis de o sapt un mesaj pe mess cred..nu sunt familiarizata cu acest site, desi sunt inregistrata de mai bine de 1 an....
Problema mea este spemograma de la pol grigorescu, sotul si-a facut 3 in decurs de 2 ani si toate au iesit ff prost...alte 3 au fost facute prin alte parti si au iesit mai rasarite....ce experieta ai avut cu acest laborator daca ai repetat spermograma?

Inca ceva: daca se pune de o intalnire, ma alatur si eu-infertilitate masculina...lupta de 2ani, o sarcina oprita din evolutie anul trecut, anul asta operatie d evaricocel....sunt din cluj si asapta sta in concediu..

Mergi la inceput

Buna littlegirl,

Imi pare rau de problemele prin care ai trecut si tu,sa speram ca vin si vremuri mai bune pentru toata lumea,eu intru cam rar pe mess de-aia nu m-ai gasit;iti dau acum invitatie pe mess;da,a iesit super proasta la pol.grigorescu spermograma,in primul rand ginecoloaga la care m-am dus inapoi cu spermograma sa o citeasca,mi-a zis ca lipseau cateva rubrici importante pe formular,si mi-a zis"Spermograma nu arata prea grozav",apoi nu stiu ce sa zic la interservisan a iesit normospermie,dar mai vreau sa o repetam ori la gine,ori in alta parte,ca doar de 2 ori am facut-o si acuma nu stiu care e adevarul.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Salut1
am primit invitatia pe mess, mersi.
Ce numar a iesit la pol grigorescu? si la ce dr mergi?

Mergi la inceput

Imi pare rau,nu mai stiu cat a iesit nici la Pol.Grigorescu,nici la Interservisan.
Eu am fost la dr.Micu,tu la cine ai fost?
Cu intalnirea mai vorbim cu fetele,ca am fost cam ocupate cu toatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele!
bruni-imi stric ochii cat ma butonez pe net ca sa vad ce ai facut..cum esti..??
da un semn de viata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

cristina, te inteleg perfect; daca gasesti o varianta da-i bataie

eu azi am primit beta (<0.1) dupa IA #3; am ales sa nu discut decit cu sotul despre IA-uri in speranta ca iese pina la urma; dar n-a fost sa fie, toate au fost IA fara stimulare facute in Cluj la Gynia; medicii au fost okay, totul in regula, dar nu a fost sa fie - asta e

nu am putut face cu stimulare, din cauza chistuletului functional care nu dispare, voi merge la Budapesta sa il resorbim si pe urma incercam 3 IA cu stimulare, dar la Budapesta; iar daca nu iese nici asta, vom trece la FIV la anul

daca va fi intilnire, dati-mi de stire si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna ...
edennoua...imi pare rau ca nu ai reusit dar nu te da batuta va veni si la tine ziua cea fericita

cristina....iti las adresa corecta si nr de tel de la clinica ......se numeste asa I szamu szuleszeti es nogyagyaszati klinika care se afla in cartierul 8 ,1088 budapest ,Baross utca 27 ,tel 061-266734234
iar eu am fost la doctorul Muber Akos
uita iti las si adresa de pe net ...http://www.noi1.hu/?mid=130

cat despre preturi la insemanare sau la Fiv nu am nici cea mai vaga idee cat cost pt ca eu in afara de medicamente nu am platit nimic si si medicamentele cu reduceri de 30 pana la 70 la suta

hai cristina fati curaj si macar intreaba

restul frumoaselor va pupacesc

+11

Mergi la inceput