Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

alinuta f frumos bebelusul :)
sarcina usoara in continuare!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

brunadria..mersi si iti doresc si tie unul cat de curand....fi increzatoare si lasa tigara naibi

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

petruta, nu i-am scris; mi-a spus dr de la Budapesta ca atunci cind va fi sarcina se fac niste analize si eventual Heparina (Clexane) ala daca indica medicul hematolog; inca nu e cazul sa iau mai mult decit Acid Folic; aspirina sigur nu mai iau cit traiesc mi-a luat aproape 10 zile sa mi se dezumfle picioarele de la efectul ei

uratica, merci de sfatul cu vinul rosu, dar eu nu beau alcool asa ca cred ca e pentru altii ; nu imi place gustul defel si imi vine sa il dau afara

azi am fost la eco si foliculul dominant a ajuns la 23 x 22, nu am mai avut asa de mare (pe la 19 se spargea); endometrul nu a mai crescut, dar poate sa mai creasca ca am terminat cu clomidul; asteptam sa vedem cum sa procedam mai departe

un weekend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

nu mai mergem la budapesta, medicul ne-a spus ca nu facem iui asa cu endometrul mic; putem insa incerca natural; macar for fun sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetele!
Poftiti la o cacao,o cafeluta,un ceiut,la un laptic cu miere...
Eu doar am intrat sa va salut.
Alinuta,e f.f.frumos bebelusul,dar cum sta,ca nu inteleg nimic;uff pozele astea alb negru,m-au dat intotdeauna gata,fie ca au fost la plamani,trompe,in sensul ca as vrea sa le inteleg;sus e capsorul si jos trupul sau sta cu capul in jos?
la amandoi
Edennoa,am mai auzit de cazuri din astea cand se pregateau de fiv si au ramas natural;incurcate sunt caile domnului;vorba alinutei,mergem inainte si credem in sansa noastra
la toate
Sa aveti o zi buna!
P.S. Si la mine a fost ieri nepotica cu sora-mea,imi venea sa o mananc cu tot cu haine nu alta hi hi hi

Mergi la inceput

neata buna si de la mine..
cristina multumesc de cafeluta
uratica ma bucur ca ti revezi parintii!...dupa atata vreme ar fi si cazul..
fetelor eu am o stare destul de ciudata, cred ca moralul meu e varza!
dar incerc sa fac ceva sa mi rezin , nu mi permit sa cad!off pana luni parca e o vesnicie..
azi merg la o tura prin magazine, poate imi revin!
weekend frumos tuturor!

Mergi la inceput

buna dimineata ....
cristina...mersi de ceai si de cacao
brunadria...bine faci ,miscate putin din casa si hoalbati putin ochisorii prin vitrine ca iti mai distrage atentia
si noi avem astazi program de cumparaturi si vrem sa ne uitam si la lucruri de bebe ,reped doar sa ne uitam ...de acea am accentuat ca doar ne uitam pt ca ia-m zis lui mumamea ca vreau sa ma uit prin mag si a inceput sa imi manance urehile...nu-i voie ,ii prea repede sa cumperi si tot de astea,nu intelege ca doar ne uitam.....in fine pup si de la mine si sa aveti un wekeend placut

+13

Mergi la inceput

buna...
pai pe unde umblati mai fetelor.....
eu sambata am facut putine cumparaturi si mi-am luat o salopeta de blugi foarte draguta si doua bluze ,din pacate nu e prea mare varietatea de alegere asa ca ne multumim cu ce gasim .....
voi frumoaselor?
brunadria,edennoa,cristina ,corina si restul uratica si .....cu ce va laudati?

+13

Mergi la inceput

buna ziua si de la mine,
am fost dimineata la echo si sange, continui stimulareaazi si maine iar poimaine echo si cel mai probabil declancarea ovulatiei..
am avut 10 foliculi :2-12mm;3*16mm;4*17mm;1*19mm;
endometrul de 9mm!
dr e multumit in sfarsit
alinuta astea sunt vestile mele bune
am fost putin ocupata si nu am avut timp sa intru, dar important e ca e de bine..
uraticaprofita din plin de intalnirea cu parintii!
cristina tu absenta? nu am gasit cafeluta de dimineata
petruta s a oprit sangerarea?
eden tu cum stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Bravo Bruni!
Eu m-am chefuit super bine la nunta,ca urmare ieri am dormit toata ziua si pana dimineata,no bine ca m-am trezit de vreo 4 ori asa ca azi i-am dat bataie la servici,ca am cam tras chiulul 2 saptamani.
la toate fetele si la bebelusul nostru

Mergi la inceput