Fiv la Cluj 42
Raspunsuri - Pagina 17
cristina3343 spune:
Uratica,special pentru tine cu frisca si cu multa dragoste
Stiu ca nu ma intelegi gresit
Ma bucur ca-ti vin parintii ,esti o norocoasa;si eu tare mi-s cu familia....
alinutahu spune:
buna dimineata ....eu va invit la o cacao
cristina...intreruperile de inima sunt la mine ,Doamne multam bb este perfect sanatos si inimioara lui bate intr-o veselie numai ca daca si in continuare se va auzi intreruperea nu ma vor lasa sa nasc natural si nu in ultimul rand sa mai lucrez
am fost astazi la eco si micutul ne facea cu manuta ,dadea din picioruse si misca caputul ...al meu a ramas cu ochi pe monitori si incet a inceput sa i se deschida gura
va las poza imediat
+13
cristina3343 spune:
Iti doresc alinuta sa fie bine,ma bucur ca bebicul e sanatos,mergi in 15 septembrie si vezi ce-ti zice doctorul,si sora colegei mele de birou a stat mai mult in pat cand a fost gravida,avea tensiune foarte mare,dar acuma sunt bine multam,fetita are 4 ani;asta nu-i bai ca poate nasti cu cezariana,scapi mai repede de dureri,si-ti tii bebelusul mai repede in brate,de ajutat dupa,te ajuta bubu si acuma o zi,doua dupa ce trece anestezia rabzi durerea,ce sa-i faci...
Trimite-ne pozici si pentru tine si pentru bebelus;cand vei stii ce e?
petrutaf spune:
uratica nici nu se pune problema sa nu vin cu 2 liniute, nu vreau sa mi-o iau pe spinare ,doar ca nu luna aceasta ci in octombrie, prin 24 oct dupa calculele mele va trebui sa fac testul
bruni astept vestile bune
cristina distractie faina pe maine!
alinuta daca va trebui sa stai acasa asta e, putina odihna... intradevar nedorita dar o sa ai timp suficient sa faci shopping, sa amenajezi camera bebicului si sa te documentezi cu tot ce trebuie sa stii pe cand o sa vina pe lume mogaldeata
edenti-a raspuns dr uscatescu?... pe mine m-a lasat putin cu buza umflata.... adica mi-a raspuns f prompt ,mi-a spus ca trebuie sa fac tratment pt sarcina si ca imi va transmite tratamentul dar de o saptamana tot astept.... stiu ca ar trebui sa fiu multumita si cu atat ca deh medicina nu se face prin mail...am inteles de la 'trombofilie' ca e in concediu pana in 6 sept si apoi cu toata nerusinarea o sa ii mai trimit un mail
fetele si sa aveti un weekend frumos si calduros.... mie deja imi e dor de vara si de soare ... eu o sa absentez din nou in weekend m-am apucat de facut de toamna ca deh de luna viitoare voi fi graviduta si o sa ma rasfat
cristina3343 spune:
Petruta,multumesc,weekend placut si tie,si mie mi-e dor tare de soare,mai ca as pleca si eu in tarile calde cand vine toamna si sa vin doar primavara,ca pasarile calatoare.
Spor la treaba
brunadria spune:
buna ziua..
vesti despre foliculi z8: 2-7mm,1-8mm,1-9mm,1-10mm,1-12mm,2-15mm,1-19mm!
endometrul-9
luni echo si sange!
cu d zeu inainte!
dr nu e incantat deloc! eu? habar n am!sunt imuna!
pupici...
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
alinutahu spune:
brunadria....eu zic ca stai bine si si endometrul sa ingrosat frumos...ai incredere insansa ta
pozele cu bebe....sper ca se vede ceva
http://picasaweb.google.ro/alinutahu/Bebe#
+13