Fiv la Cluj 42
Raspunsuri - Pagina 19

beby83 spune:
buna seara.
sunt din eu din cluj . ne dorim si noi un copilas care se lasa tare mult asteptat.
m-ar interesa daca stie cineva cat costa o inseminare artificiala.eu merg la Stamatian.

brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beby83 buna seara. sunt din eu din cluj . ne dorim si noi un copilas care se lasa tare mult asteptat. m-ar interesa daca stie cineva cat costa o inseminare artificiala.eu merg la Stamatian. |
beby bine ai venit , sedere cat mai scurta pe aici , sa treci repede la odisee! bafta multa iti doresc!
eu am facut un fiv cu Stamatian , nu pot sa ti dau informatii despre ia, dar vor aparea fetele si ti vor raspunde cu placere..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

alinutahu spune:
brunadria...felicitari pt foliculi....am asa o presimtire ca cat de curand o sa fim doua gravidute...iti tin pumni si ma rog pt tine sa fie totul bine
beby83...bine ai venit .... +13

brunadria spune:
alinuta sa te auda d zeu si asa sa fie cum zici tu , sa ni se alature toate fetele de aici
eu am devenit brusc si dintr o data mai optimista cred ca e in functie de vestile de la clinica!
noapte buna

cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
Cate o pentru toate fetele,sa ne mearga bine,de dimineata!!
Si si alinuta pentru voi laptic din ala gras de vacuta
Beby83 ,bine ai venit,iti doresc sa-ti iasa din prima.
O IA costa 100 euro.
Uratica,au venit ai tai?la toate
O zi buna!

petrutaf spune:
brunifelicitari! scot nuiaua la tine!mi-ai dat emotii , toata ziua de ieri am asteptat mesajul.... faptul ca nu ai scris nimic m-a facut sa cred ca e de rau !!!! vai vai , sa nu ne mai lasi sa asteptam atat !.... din pacate nu s-a oprit sangerarea joi am eco o sa vedem care e problema... poate fi de anticonceptionale sau aspenter... sper din tot sufletul asta sa fie cauza sa nu fi aparut ceva balauri pe acolo
la toate fetele

beby83 spune:
multumesc pentru raspuns.
eu am avut probleme cu chisturi ovriene tot apareau si dispareau , in aprilie am facut driling ovarian dupa operatie am luat trei luni anticonceptionale. in agust in ziua 14 a CM am fost la medic a spus ca totul este bine si am un folicul "mare si frumos" fara stimulare.in ziua 21 am avut sangerare care a durat 2 zile si de atunci nimic. maine merg la medic sa vad ce mai zice.
intrebam de inseminare pentru ca nici sotul nu are o spermograma grozava dar nici dezastruosa la limita de jos a valorii normale.trebuie sa o mai repete ca o facut doar una.

brunadria spune:
neata buna..
petruta ieri am fost putin cam ocupata, sunt bune si mai tarziu vestile bune
cum o sa procedezi in cazul asta? ce spune medicul? l ai anuntat?
pe mine ma doare burtica tare si sanii, zici ca sunt gravi in luna 5a!
poate radeti de mine, dar azinoapte am avut niste contractii uterine destul de ciudate, nu am mai avut pana acuma..oare de la ce sa fie? ati mai patit careva?
cristina multumim de cafea..
beby sa dea d zeu sa ti implinesti visul cu IA sa nu fie nevoie de FIV! bafta, sa ne ti la curent , cum a fost la medic..
alinuta desteptarea! hai la apel! ce faci?
aici a plouat toata noaptea si ploua intruna, nu a plouat de vreo 2 luni..
uratica gata , ai venit ai tai , ne ai parasit hai ca te intelegem
mara si restul ,nici un semn? :(