Fiv la Cluj 42
Raspunsuri - Pagina 11
corivio spune:
Hellauuuuuuuuu
Nu am disparut din peisaj, dar am devenit workaholica.
Sunt praf de obosita.
Alina ce bine arati.
Mai intru cand pot, dar ma gandesc des la voi?
Eu astept sa vina cm si sa ma reapuc de treaba.Deci pentru mine nimic nou sub soare.
Voi ce mai faceti?
Corina,in curand o fericita
alinutahu spune:
si mie mi-ar prinde bine un masaj
si ce au zis cat de mult te ajuta acupunctura ? oricum sa nu indraznesti sa vi doar cu o liniuta ca iau si eu duzduganul si vai de tine
corina....mersi si sper ca o sa iti inplinesti si tu visul ,dai mama bataie ca sa terminat vara incepe vremea urat si frigul si statul in casa la cuibarit
+12
cristina3343 spune:
Buna dimineata fete dragi si frumoase!
O cacao si o
Alinuta ne bucuram ca sunteti asa bine cu totii
Bine-ai revenit corina,uratica,bine-ati revenit fetelor!
Bafta la toate,sunteti harnicute ca niste ,sigur va fi bine de data asta pentru toate
Eu astept sa scap de nunti,cat de curand scap de ele,deocamdata ma ocup de salvatul cateilor,am chemat-o azi pe d-na dr.veterinar ca nu e mai bine catelusul,desi l-am tratat cum a zis dansa.
Sper sa-l salvam.
Va pup,sa aveti o zi buna!
petrutaf spune:
buna dimineata!
uratica... eu merg pe marvelon din cate am incercat pana acum sunt singurele care nu imi dau dureri de cap si greturi. In noiembrie va fi operatia sau doar atunci mergi la consultatie?Multa bafta !
bruni.... si eu inainte de fivurile anterioare am facut reflexoterapie,( nu imi plac acele , ajunge cate injectii imi dau la fiv , asa ca am exclus acupunctura), acum am mers pe cura cu laptisor de matca (iau de vreo 3 luni) b-uri, fier, magneziu acid folic
pe cand ai rezultatele la trombofilie? maine te asteptam cu vesti bune de la eco
alinuta...ce mai esti o rasfatata... cred ca va fii fetita.. asa presimt eu... desi uratica e buna la ghicit
corivio , spor la munca dar nu exagera, te pregatesti pt FIV?
cristina... ai cam luat in brate scuza cu "nuntile" , dar asta nu va impiedeca sa faceti ceva cercetari intre timp de exemplu spermograma, sa va apucati de ceva tratamente naturiste (sa-mi dai adresa de mail am un articol interesant despre miere+scortisoara in tratarea infertilitatii si a altor boli), asa lucruri marunte care nu necesita bani multi sa fiti pregatiti 100% pe cand va fi momentul ... sper sa nu mi-o iei in nume de rau ca sunt asa insistenta dar parca ma vad pe mine la inceput aveam nevoie de cineva sa ma impinga de la spate
petrutaf spune:
moniland , restul mamicilor si puiutilor stiu ca sunteti alaturi de noi si ne sustineti
kry cum mai iesti , hai mai da un semn de viata ca nu mai stim nimic despre tine de ceva timp !
eden ....vezi ca dna dr uscatescu da raspunsuri asa mai in patru peri, cateodata chiar f greu de inteles, sa nu o iei personal asa e dansa
sa aveti o zi frumoasa!
cristina3343 spune:
Nu stiu petruta cand ajungem nici macar la spermograma,sotul lucreaza 16 ore pe zi,si-a luat ceva suplimentar sa ne salvam cu nuntile astea,si o luna de zile daca nu mai bine,tot asa o tine ,e o perioada cam nasoala asta,asa de asteptare,dar va trece si sigur vor veni vremuri bune pentru toata lumea;intr-o luna pana termina sotul cu munca ma gandesc ca vorbeste si cumnata acolo la clinica unde a fost alinuta;
Alinuta nici macar nu l-a cunoscut pe sotul,ca era tot la munca al meu.
Bravo fetele ce ati intrat iar in focuri;auzi alinuta,tu esti matca noastra
Petruta,iti trimit adresa de mail pe privat
la toate
cristina3343 spune:
Buna moniland,
Imi pare rau,eu n-am nici un raspuns pentru tine,eu am fost doar in cora si erau reduceri la jolidon am vazut
tie si printeselor
Poate pot sa-ti spun mai tarziu,o sun pe sora mea ca merge des cu servicul in polus
kry spune:
buna dragelor
noi suntem bine, crestem, maine avem 7 luni.Va citesc din cand in cand dar nu prea apuc sa si raspund.
Moni, weekendul trecut cand am fost in polus, Debenhams nu era deschis pt ca si-a schimbat locatia sa faca loc pt Decathlon, nici C&A nu era deschis, scrie pe geam " din toamna". Nici colectii de toamna nu am prea vazut, mai mult ce a ramas din reducerile de vara. Poate week-endul acesta, ca e septembrie, cine stie.Pupici printeselor tale si La multi ani!
Va pup pe toate si abia astept sa aud de cat mai multe reusite
cristina3343 spune:
Kry draga,"LA MULTI ANI" si multa sanatate fetitei tale si numai bine.
Si va asteptam si pe tine si pe moniland si pe celelalte mamici sa mai intrati cand aveti timp.
si o zi frumoasa