Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

cristina, scuze ca te tot bat la cap cu spermograma de la pol grigorescu, te poti uita te rog ce valori are pe ea? vreau sa ma conving daca-s neprofesionisti sau nu; pentru noi numarul e vital..numai asa vedem daca au efect tratamentele urmate, sau operatiile urmate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Scuze eu,o sa o caut astazi,m-am uitat pe aialalta de la interservisan pe care scria normospermie si erau peste 20 milioane;chiar acum sunt curioasa,sa fac o comparatie cu aia de la interservisan;sper sa o gasesc ca nu era pusa langa toate analizele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

petru maine stiu rezultatele la toate analizele..
stau ca pe ace , dar sper sa fie bine..
eu am inceput acupunctura:prima sedinta doar cu 4 ace, doua pe spate si doua pe burta pt ca si mie mi e f frica de ace! dar crede ma ca nu e dureros e un pic bizar dar nu doare deloc!

kry ma bucur ca ne vizitezi! sa ti traiasca printesa ,e mareee!! poate primim si o poza cu ea

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Bruni,sa fie bine maine la eco si si analizele
Littlegirl,mi-am deschis si mess-ul,daca vrei mai putem povesti
Petruta,multumesc de mail
Si eu stau ca pe ace,o astept pe doctorita sa vina la catelus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

petrule-eu in noiembrie am consultatia-dar din cate am vazut-te baga ff repede la operatie..cred ca o sa fac operatia in aceeasi luna!oricum..sunt tare curioasa ce imi vor gasi..cat despre marvelon-nu stiu daca il gasesc eu aici-inainte luam si eu marvelon-mi l-a prescris o drita din brasov care zicea ca sunt cele mai bune anticonceptionale..multe fete dupa intreruperea lui au ramas gravidute..
si nu stiu-eu de cand ma stiu..am o usoara anemie..vreau sa vad ce fac cu ea!dar asta o rezolv tot in noiembrie-dupa consultatie!ptr ca aici nu poti sa iei medicamente fara retete!si ma dispera!
si apoi-in functie de operatie,analize si alte cele-ma intorc in romanica de e cazul sa mai fac o laparoscopie-daca am intradevar hidrosalpinx-vreau sa scot trompele-ptr ca aici nu ti le scot-ei au ff multe reusite la fiv cu hidrosalpinx cu tot!si trebuie sa fac si analizele de trombofilie,cariotipul genetic-ptr ca aici nu cred ca e relevant ptr ei si nu iti dau ttrimitere!iar apoi....fiv-sper sa fie primul si ultimul!
deci-planul de atac il am!acum sper sa nu mai apara ceva neprevazut..

kry-ce bine ca ne mai vizitezi din cand in cand!si sa iti traiasca printesa!

cristinuta-vb petrutei-inventezi scuze!asa cum facem toate la inceput!si uite ce repede trece timpul..

imi amintesc de petruta..mereu o intrebam-tu pe cand?tu pe cand?si mereu era rezervata si venea cu scuze-insa uite acum-nu mai poti s-o opresti!ptr ca de data asta sigur va fi bine-pana la capat!

turqoise-la fel!inventeaza si ea scuze..examene,lipsa timp..una alta..o sa-i dau si ei o bataita!

bruni-ce sa zic..deja e veterana!ea si cu mara e musai sa treca la odisee!ptr ca.....4 fivuri..cat curaj..asa ca..bruni,mara-la odisee cu voi!urgent!

corivio,edennoa-nu stiu ff multe despre voi insa sper sa reusiti la urmatoarea incercare!tin pumnii!

moni,criadema,kry,julia,enni,jovana.alinuta- mamicile eroine!

insa..mi-e tare dor de anamy,de lilicica....de madutz!..de dedus,apalina,mara,denisu,georgie..mi-e dor de toata gasca nocturna!

georgie-hai fetita scoate nasucul afara!trebuie sa mai poti!e musai!stim ca e greu cu banutii,cu psihicul..insa asta e scopul nostru in viata!sa devenim mamici de strumfi frumosi,sanatosi si pretiosi!

fetele si va astept la apel!

Mergi la inceput

Fetele,vin si eu cu o veste buna,in octombrie vine cumnata din Hu in cluj,pana atunci terminam si noi cu nuntile,putem discuta atunci in amanunt totul
Acum vorbesc cu ea pe mess
Uratica si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

buna fetelor
M-am intors si eu din concediu, suntem bine, ne pregatim de gradi.
Bruni, mult noroc! Eu nu am putut lua ovule de utrogestan si mi-i le-a schimbat Stamatian pe Duphaston pastile.
Un impuls si din partea noastra. Noi in octombrie facem 4 ani.
tuturor

Mergi la inceput

uratica ma bucur ca vezi lucrurile cu optimism si ai planul de bataie!
ai facut miscari destepte ; analize si apoi fiv!
dar ce sa faci cand aici dr iti spune una , eu sa fac alta?
incet le am facut si eu pe toate si sper ca la urma urmei sa castig lupta!
cristina acelasi lucru te sfatuiesc si eu !intra in actiune! nu lasa pe maine ce poti face azi!
la fel si celelalte ;mobilizati va ! doar asa veti gasi cauza si rezolvarea!
mara te asteptam sa ne spui ce faci!
hai si restul la apel ! vb lui uratica ;unde e gasca nocturna de altadata?

Mergi la inceput

Criadema,bine ati revenit!
Doamne ce repede trece timpul,sunt deja foarte mari,numai bine si voua
Multumesc bruni de sfaturi
Uratica,bruni si mie mi-e dor de gasca nocturna ce o cunosc din citit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criadema

buna fetelor
M-am intors si eu din concediu, suntem bine, ne pregatim de gradi.
Bruni, mult noroc! Eu nu am putut lua ovule de utrogestan si mi-i le-a schimbat Stamatian pe Duphaston pastile.
Un impuls si din partea noastra. Noi in octombrie facem 4 ani.
tuturor

criadema
bine ati revenit din concediu , cred ca s au distrat de minune Sergiu si Antonia! 4 ani??? sa va traiasca ! sa fiti sanatosi sa i puteti creste!
multumesc de impuls
as vrea si eu sa schimb ovulele alea , nu le suport nici eu , dar ce sa fac , alea mi le a prescris!
eventual o sa vb cu dr, sa vad ce zice..
ceva pozici cu strengari?

Mergi la inceput