Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 Ei, Bris, se joaca in parc cu anumiti copii fara nicio problema. Daca i se ia o jucarie nu e nicio problema, daca ofer eu jucaria ei cuiva, nu-i stres, etc.. Ei, sunt copii pe care i se pune ei "pata" - si cumlmea sunt si mai mari ca ea si odata o zbugheste glont spre ei si JAP, una peste umar, cap, mana, etc.. Si-apoi rade satisfacuta! ![]() ![]() La faze de-astea o "pedepsesc" in sensul ca ii spun "nu e voie sa lovim copiii, ma tem ca vei fi si tu lovita intr-o zi", etc... si clar o iau din locul respectiv. Daaar, nu fac mare tam-tam, adica sa ma pun sa strig, sa o pedepsesc altfel pentru ca intelege tot si ma tem sa o traumatizez in sensul asta. Dar, nici nu pot sa stau relaxata sa zic, Bris nu-=i voie si GATA! Ultima oara s-a intamplat la groapa cu nisip si am scos-o de-acolo si nu i-am mai dat voie sa intre si i-am spus "3 minute nu vorbesc cu tine!". Si n-am vorbit cu ea, nu m-am uitat la ea. S-a pus pe tipat, a inceput sa planga, ma tragea de fusta, s-a pus sa imi ridice fusta (gest tampit invatat de la ta-su, cica educatie!!!), etc. Daaar, nici nu m-am uitat la ea! Sa nu va zic ca se uita lumea la noi cum de eu nu reactionez si o las sa faca ca toate cele... Imi venea sa ma justific si sa incep sa zic... Stiti, noi asa am primit-o, nu i-am facut nimic, nu o maltratam, nu am schinjuit-o!![]() ![]() ![]() Si pe bune ca nu stiu altfel cum sa procedez! E clar ca percepe cand nu vorbesc cu ea ca pedeapsa. Deja cand aude ca nu vorbesc cu ea,incepe sa se sugrume de plans! Mai nou, se urca pe scaune - ca cica ma tem eu sa nu cada si o sa ma duc la ea! M=a fraierit de 2 ori, dupa care mi-am dat seama ca NO WAY sa se arunce de-acolo! Culmea, la cresa educatoarea imi zice ca ea, n-a vazut niciodata sa loveasca un copil, ca se joaca foarte frumos, ca o admira impreuna cu o mamica aflata acolo ca "observator" ca ce empatica si cuminte e, etc.. Cand a auzit educatoarea peripetiile asetea... nu-i venea sa creada! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
La noi pedeapsa e "daca nu stii sa te porti cu x (de obicei flori, pe-astea le cafteste fiu-meu cu spor, in copii nu a dat niciodata... inca) te iau de aici. ne intoarcem cand o sa stii sa te porti cu x". Si nu comenteaza cand il iau, daca nu i-as fi spus de ce il iau as fi avut un mare circ... dar constientizeaza ca e vina lui.
Faza cu nu mai vorbesc cu tine nu functioneaza, il doare-n basca. Eventual pleaca si dup-aia tot eu tre' sa ma tin dupa el, ca se duce si nu se mai opreste

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
georgiana310 spune:
Imi vine sa pup ecranul cand va vad minunile de copii: Cristi e un scump - cum sa ziceti copilului asta atata de frumos Ingineru` si Buddha si alte cele??? Chishcutza imi place muuult!!!
Apoi, frumoasa Ana, care e atat de scumpa - are asa o atitudine de domnisoara si de finuta si de,,, ce mai? O super lady!
Si, nu in ultimul rand, modeala grupului - Alexandra! Da, si mie imi pare inaltuta si faina, faina! Da` vorba Ilincai - si maica-sa e faina deci, se pune!![]()
As mai vrea sa vad si ochisori de Sophiphi si de alti ghiocei fainuti!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
georgiana310 spune:
Aaaaa, si am uitat de cea mai indragita ghiocica - Luana!!!
Fata asta are ceva care te lasa fara grai! Si nu e neaparat ca e frumoasa (ca e!!!), dar e ceva din sufletelul si ochisorii ei!!!

georgiana310 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
La noi pedeapsa e "daca nu stii sa te porti cu x (de obicei flori, pe-astea le cafteste fiu-meu cu spor, in copii nu a dat niciodata... inca) te iau de aici. ne intoarcem cand o sa stii sa te porti cu x". Si nu comenteaza cand il iau, daca nu i-as fi spus de ce il iau as fi avut un mare circ... dar constientizeaza ca e vina lui. Faza cu nu mai vorbesc cu tine nu functioneaza, il doare-n basca. Eventual pleaca si dup-aia tot eu tre' sa ma tin dupa el, ca se duce si nu se mai opreste ![]() ![]() ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Am incercat si eu mai multe... dar asta cu nevrobitul o doare cel mai tare. Si se pare ca si respecta incet-incet sistemul!
Monnvas spune:
GIA, astept cu nerabdare sa functioneze si la noi. Deocamdata vad ca face ca tat-sau: nu vorbesc cu el? Las' ca-si gaseste el altceva mai bun de facut!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ayla21 spune:
Eu nu vrea ca Luana sa fie atat de altruista si sa dea orice jucarie doreste alt copil din jucariile ei. De ce sa-i pretind sa cedeze ea, cand e vorba de jucariile ei? Si nici nu astept ca alta mamica sa-si convinga copilul sa-i dea Luanei jucaria copilului ei doar pt ca asa vrea fi-mea. Ce, eu as ceda din ceva ce-mi apartine, la care tin, si care are o anume valoare pt mine, pt cineva, sa mai fie si necunoscut, doar pt ca acel cineva vrea pur si simplu din lucrurile mele? Eu consider ca pt un copil o jucarie are o valoare foarte mare, pt ca face parte din lumea lui. O jucarie pt Clau poate fi la acelasi nivel ca masina pt mine de ex. N-as ceda masina unei persoane doar de dragul de a o conduce, ca asa vrea, ca apoi sa mi-o aduca inapoi.
Desigur ca la amandoi copiii le-am spus mereu ca e frumos sa se joace impreuna, ei intre ei, sau cu altii copii, si ca daca un copil vrea o jucarie din jucariile lor, se va juca cu ea, apoi le-o va da inapoi, nu i-o ia, deci nu inseamna ca el sau ea nu va mai avea acces la jucaria respectiva. dar daca nu vrea, nu o sa ii oblig niciodata. Si nu astept acest lucru sa il faca nici alt parinte.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas GIA, astept cu nerabdare sa functioneze si la noi. Deocamdata vad ca face ca tat-sau: nu vorbesc cu el? Las' ca-si gaseste el altceva mai bun de facut! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Aaaaa, si am uitat de cea mai indragita ghiocica - Luana!!! Fata asta are ceva care te lasa fara grai! Si nu e neaparat ca e frumoasa (ca e!!!), dar e ceva din sufletelul si ochisorii ei!!! ![]() ![]() Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Wow
multumesc mult!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Ayla21 spune:
L-am vazut si eu pe Cristi, baiat de baiat, am cautat link, pt ca nu mai vedeam pozele Monicai. E super cool!

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Am facut albumul public pentru cine are linkul. Sper sa se vada acum. http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/IulieAugust2010?authkey=Gv1sRgCNfl_cS5yPi1NQ#5508533668848967970 Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Ana

E super Andrei, ce acrobatii face.
Mi-e tare drag de el, asa blondut cu ochii albastrii. Ati inceput si voi cu cataratul, hopa sus/jos din pat? mai sta vreun ghiocel cuminte in patutul lui?www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare