Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***
Raspunsuri - Pagina 10
Ayla21 spune:
La Multi ani Simina!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
alina.n spune:
La multi ani Simina!!
Fetelemai stiti cumva nr de tel. de la Matei Bals de unde pot intreba de vaccinuri?
Eu vreau sa iau Prevenarul.La farmacii am vazut cu 3mil si ma gandeam ca o fi mai ieftin la ei.
Merci
_
Pisik06 spune:
ALina, la Bals Prevenarul e 280 de lei, deci nu mare diferenta. Eu m-am decis sa il fac pana la urma tot la CMU, e diferenta de 1 milion, dar scap de bataie de cap. Numai ca deocamdata trebuie sa asteptam sa treaca mucisorii
SIMINA, LA MULTI ANI!!!!

Mami de minune mica
alina.n spune:
multumesc Pisik - deci nu e prea ieftin-la help net e cam lafel cu card de reducere
pupici si sanatate
_
anca_nicolae spune:
Pt munte, noi venim, asa am anuntat la ultima discutie despre locatie, noi venim oriunde. Oricum, daca m-as fi razgandit, as fi anuntat. Asa, am asteptat sa vad startul pt trimis avansul. Novus, tot la contul din "caietul meu"?
La multi ani, Simi
Simplyana ce o face? Stie cineva ceva, am ratat eu vreo postare, au ajuns cu bine?
Pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
chatonel spune:
tufetelor, io va pup si va las cu bine, poate ne vedem pi la bucuresti daca ne permite vremea sa iesim. Si daca mi se deblocheaza spatele (io sper ca da, ca miine va fi chin daca nu
).
Dupa vacanta in ro plecam in grecia (fara izia, ramine la bunici). asa ca o sa mai apar pe-aici prin octombrie abia ![]()

Pisik06 spune:
Eu scriu cu o mana, ca cu ailalta legan la carut. Incerc sa incep operatiunea suzi out, dar cred ca ma las pagubasa. Am taiat din ea, cum mi-a spus dr. orl-ista atunci, demult, cand am fost la control. Rezultat: o arunca si urlaaaaaaa. Nu adoarme fara, urla urla si urla. Acum am pus-o in carut ca l-am avut in casa, dar cand trebuie sa o mut in patut, cand se trezeste la noapte, ce fac? deja daca nu legan carutul plange si se trezeste. Eu sincer nu ma vad ducand asta la capat. Sunt prea depresionata eu si fara chinuri, d-apai sa o vad cum se chinuie
. A trecut cineva prin renuntarea la suzi si ar avea sfaturi?
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
Hai ca tot nu am citit nimic ca dupa-amiaza am plecat pana la Giurgiu.
Am intrat acum sa va las pozele din Vama.
Am vazut si eu poze (de citit nu, dar poze da) cu Cristian, Ana, Alexandra si Andrei
Pisik06 spune:
Am vazut si eu pozele cu Vladimir, Chiscuta, Gulia, Luana si balerina Alexandra. Frumosi copii
Sunt f suparata

. Am esuat

. Am leganat la ea 1 ora si ceva si cand am pus-o in pat s-a pus pe urlat si s-a trezit. A trebuit sa i-o dau pt ca urla si se dadea cu capul de pat, se zbatea in brate, nu s-a putut si am cedat. Evident ca dupa aia nu a mai adormit si ne-am chinuit o gramada. Simt ca nu o sa reusim niciodata
. Stiu ca se spune ca renuntarea se face dintr-o data si poate asta am si gresit si gresim in continuare. Initial i-am scos-o ziua si am lasat-o numai la somn, asa ca devenit efectiv avida dupa ea, laptele de seara ea refuza sa il mai bea sau daca il bea face o mare concesie, o scoate 1 secunda, mai ia o gura, iar suzeteste, iar o scoate si mai ia o gura, etc. Mama si soacra ma toaca la cap ca e prea devreme, dar pt ele prea devreme va fi si la 4 ani
. Sunt confuza, obosita, deznadajduita....
Mami de minune mica
ramona7575 spune:
Youpii ! Mi-am facut computerul 
, nu era de la cablu prbl.si eu umblam de bezmetica sa cumpar altul 
... avem dezlipita o chestie unde intra mufa si m-a scuturat serios de un milion in 2 ore de munca ... deh, acum nu mai stau "deshtu`" pe la cablu`
Pisika - si eu as avea dificultati daca as incerca sa-l dezvat pe stefan de suzi dar nici nu ma gandesc acum cand ii ies caninii... cam pe la 2 ani fac o incercare... nu te mai stresa, cand o sa inteleaga o sa fie mai usor...