Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***
Raspunsuri - Pagina 7
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Va ofer meniul zilei: Gulie http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/IulieAugust2010?locked=true#5508533668848967970 |
eu nu pot vedea pozele

dragastoasa de Drg
mireal spune:
Annan, nu am putut vedea Gulia.Mai aveti putin si scapati de durerile de masele, noi avem 8 dinti, 3 masele si inca una care ii sparge.
Anaan spune:
Am facut albumul public pentru cine are linkul. Sper sa se vada acum.
http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/IulieAugust2010?authkey=Gv1sRgCNfl_cS5yPi1NQ#5508533668848967970
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
adrisimo28 spune:
cavalerul, frumos ii sta cu camasutza. si dr-a Eve e .... nora?![]()
dragastoasa de Drg 
simina_kin spune:

Sa curga sampania!!!
si sa vina tortul!!!!
[b]Pizza si gratarele mai tarziu putin![]()
![]()

Va multumesc din suflet pentru urari!!!

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
danaflor03 spune:
Buna fetelor,
va rugam din tot sufletelul sa ne votati si pe noi aici
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mami fericita de Matei Ioan -17.12.2009
Bianca2503 spune:
Salutare,
Veniram si noi de la mare aseara tarziu si azi am apucat sa desfac ceva bagaje dar acum nu ma mai lasa Vladimir asa ca am intrat sa va salut. Nu am citit nimic din urma dar poate reusesc intr-o pauza
Am fost in Vama cu cortul. Ne-am luat un super cort de 4 persoane cu 2 camere si un antreu la mijloc. GENIAL!
Lui Vladimir i-a placut maxim. Seara era cel mai fericit cand incepea rockareala mare si dadea din maini de nu se putea. Deja invatase drumul de la cort la plaja (nu am stat cu cortul pe plaja ci intr-un "camping"). M-am destrabalat si eu intr-o seara si m-am cam cherchelit, dar asa-i in Vama.
Am prins si Stuful. Desi nu am fost pe plaja la cat e Vama de mica se auzea ca de langa scena tot la noi la cort. Vladimirescul a dormit neintors in toata galagia aia. Imi era teama ca se trezeste cand a inceput Zdob si Zdub insa a fost ok si el a dormit.
Legat de plaja, pot spune ca e perioada ideala de mers cu copilul la mare pentru ca soarele este mult mai bland. De exemplu acum pana in ora 8.30 nu ai ce cauta pe plaja ca faci turturi la nas.
Una peste alta a fost bine. Partea nasoala e ca ma obisnuisem si a trebuit sa strangem satra ca aveam eu astazi treaba aici.
silvi8 spune:
salutare!
ieri am fost la tara si n/am mai avut timp de net.
astazi au inceput sa izoleze la exterior si n/am mai putut pleca de acasa ca a trebuit sa le dau voie sa se lege la curent, apa etc...am ratat plimbarica de dimineata.
fetele care ne/au vazut pozele vad ca bine ati remarcat ca printesa seamana cu tati. da nu ma plang sunt chiar multumita!
novus, reusita sedinta foto de vara!
ayla, crina a adormit singura(pentru prima data cred) si pentru ca nu avea pampers , ca ziua sta cu chilotei normali am lasat/o asa. deasta mi/a udat salteaua...da nu/i bai ca sigur vor mai fi accidente. e bine daca luana cere pipi. crina ori se duce singura ori face pe ea si dupa aceea vine si imi zice "cis".
am vazut si pozele voastre si am admirat mai ales pozitia de somn![]()
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
Povestea CRINEI