Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***
Raspunsuri - Pagina 4
novus spune:
Hellou !!
Tufetelor ce de-a complimente pe capu' si picioarele mele
!
Intr-adevar sunt fan palarioare, cand intru intr-un magazin direct la chestii de pus in cap merg apoi la rochite si ultima oprire la gecute, acum chiar m-a apucat cautatul unei geci de toamna avand in vedere ca vara deja isi cam face bagajele, seara dupa ce apune soarele, e cam racoros
Pe de alta parte chiar daca e pe final vara, eu tot ii mai cumpar chestii de vara, zici c-a innebunit, are destule rochite purtate doar o singura data si imi pare asa rau dar trag nadejde ca o sa-i fie bune si la anu', macar ca si bluzite ca sunt cam baby-doll toate
. Chiar oare cam cati cm cresc pe an acum fetele noastre ?
Astazi ma uitam la locul de joaca nou descoperit, venise o fetita de 2,5 ani dar nu parea adica in afara ca era mai sigura pe picioare si vorbea mai multe, la inaltime erau aproape la fel
Oricum era o fetita super cuminte, statea linistita langa bunici care o tot indemnau sa se joace cu Alexandra, care alerga precum un calut pe acolo; chiar ziceau bunicii ca fetita e retrasa si nu stie sa se joace cu copiii, imi tot insirau ce jucarii are la curte, le-am zis ca degeaba, copiilor le place compania asa ca sa o aduca mai des la locul de joaca, cu tot cu jucarii ![]()
Diseara mergem la pizza cu verisoarele, evident la o pizzerie cu loc de joaca special amenajat ![]()
Duminica placuta sa aveti !
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ayla, am admirat-o pe micuta soferita
, felicitari si pt operatiunea olita pe care noi nici nu am inceput-o ![]()
Voi nu veniti la intalneala ? ca sunteti plimbareti si abia astept sa va cunoastem de-adevaratelea si pe voi
!!
Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Novus, exact asta ma uitam si eu, ca intre Sophiphi si fetitele de 2 ani nu e mare diferenta la inaltime/greutate deci cred ca totusi nu trebuie sa punem deoparte chiar tot stocul de primavara/vara de-acum. Si Phiphi are nenumarate rochitze, in fiecare zi din vara pot s-o imbrac altfel (si eu f. putine i-am cumparat
; majoritatea sunt primite cadou si-s o frumusetze, imi vine sa le imbrac si eu
) dar cred ca macar 30% din tricouashe, bluzite, sarafane, rochite, ii vor fi bune si la anul, ca nu mai are loc o crestere asa spectaculoasa ca in primul an.
Cu pantofii e mai nasol, a cam lasat in urma cateva perechi
. Chiar, cine cu fetite mai mari isi mai aminteste ritmul de crestere la picior? Pe la 2 ani, 2 ani jumate, cam cat poarta fetitele?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Anaan spune:
Ce fain ca au mai aparut fotografii la orizont! Vazut Chiscuta simpatic foc si frumos tare (mami asta a lui merita bataie, ca zice ca-i ca puscariasii cu freza cea noua, cand, in realitate, el este super titi - vorba Inei!)
Despre frumusetile feminine vizionate ce-ar mai fi de spus?!

Bune de facut reclama...la orice, ca eu una mi-as lua orice prostie insotita de un zambet frumos a la Luana sau Alexandra!
Eu tocmai imi culc odrasla: el sare in pat, eu zic "nani, mama", iar el imi raspunde "da, da" si continua sa topaie
...asta da comunicare!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Anaan, noroc cu tine ca mi-am amintit ca l-am admirat pe micul Buddha
, pare mai macho acum !! 
si pe mami frumoasa si desteapta !!
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Cu pantofii e mai nasol, a cam lasat in urma cateva perechi mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Daa, asa e si la noi, am trecut la mar 20 si bineinteles ca desteapta de mine a cumparat toti pantofii mar 20 asa ca dupa ce ne creste iar piciorul ne raman toti mici , acum m-am lecuit si nu mai cumpar in avans papucei ca aici ritmul de crestere vad ca e mai mare
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pe unde sunteti fetelor ??
Noi am fost la pizza, fetele s-au distrat f bine, au alergat toata seara, am nimerit bine ca au fost multi copii, era o aniversare a unui baiat .
Alexandra e rupta, azi oricum a fost tot programul pe dos pt ca azi noapte pe la 3 nu stiu ce a avut, vroia sa se dea jos din pat , imi cerea jucariile apoi apa
drept pt care a dormit dimneata pana la 10, apoi s-a culcat pe la 13 si s-a trezit la 16, sunt curioasa la ce ora se culca seara
Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Bre, cam liniste p-aci.
Anaan, Novus, bine ca ziserati si de Buddha al meu ceva, credeam ca n-a mers linkul si ma pregateam sa imi desecretizez albumul.
Fiu-meu a inceput crizele de posesivitate. Cand vine vorba de tricicleta personala nu mai e intelept ca Buddha.
Azi s-a suit un baietel in tricicleta lui si a inceput sa planga, m-a luat de mana, m-a dus acolo si mi-a pus mana mea pe baietel, adica, vezi Doamne, sa-l iau de-acolo.
E a doua oara cand face faza asta, dar si acum, ca si data trecuta, era obosit, era inainte sa urcam la nani. Pentru mine abia asta e o problema, pentru ca se lasa cu lacrimi ori de o parte, ori de alta (ca si baietelul ala a urlat cand l-a luat mami a lui din trici). Si oricum o dai e nedrept fata de un copil.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
A, si azi am facut buba - eu. Fiu-meu se suie singur pe tobogane, are nevoie de putin ajutor la asezatul in fund si, mai ales, ii e frica sa-si dea drumul singur. Deci cand el e cocotat sus e musai ca eu sa fiu jos, sa-l prind de mana si sa se dea de mana cu mine. Ei, azi, cand el era sus si eu jos s-au mai suit 2 fetite mai mari. Si l-au impins. Am turbat, il si vedeam pravalindu-se pe scari, si am urcat repede sa-l prind. Bine, el si-a pastrat echilibrul si n-a cazut, eu am tipat foarte nepedagogic la fetite, da' zau ca mi-a stat inima, ma gandeam numai sa nu dea cu capul de trepte

Voi ce faceti cand alti copii il agreseaza pe al vostru si parintii lor... mananca seminte?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Ne-am intors si noi de la plimbarea de seara; am fost cu cadouri la o bebelusa si apoi am fost prin oras, am mancat pufuleti toata familia. Se simte toamna
, racoare, intuneric, copiii veniti in vacanta se pregatesc de plecare...
Monnvas, eu inca nu pot sa spun ca stiu cum sa gestionez situatiile in care Andrei e agresat de alti copii si parintii acestora nu iau atitudine; s-a intamplat de vreo doua ori: o data am fost zen, am explicat, am demonstrat
, dar a doua oara recunoasc ca am reactionat ca tine: m-am speriat ca se va lovi Andrei de caldaram si m-am trezit tipand...bine, ca mi-am revenit si i-am explicat copilului cu pricina ca Andrei e mic etc, in timp ce ma-sa fuma si vorbea la telefon foarte senina
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)