Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Neata! O cafea tare de la mine!

Eu sunt asa matinala pentru ca Andrei s-a trezit pe la sapte ca ii era foame. Are o perioada, dureaza deja de cateva zile, de mare haplea, se trezeste sa manance, roade tot ce prinde. A mai avut el asa ceva, deci sper sa revenim la dormirile luuungi si faine care ne-au consacrat. Acum el topaie pe aici plin de energie, iar eu mor de somn

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Tufete, stiti cine nu a mai scris de multa vreme? Kea. Oare ce o fi cu ea?

Dati-mi o idee pentru pranzul lui Andrei de azi, ca ma simt total lipsita de inspiratie.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

astazi iarasi nu functionez
aseara am ajuns cu micsunica la dr pentru ca incepuse sa faca febra (si deabia scapasem de aia de dupa vaccin )si nu mai manca nimic(la noi asta e semnul de problema majora, nu dinti, nu mofturi). Concluzia - rosu'n gat, gradi se amana, poate pe luni.
Nu stiu daca am dormit 2 ore in total pt ca am tot pazit-o, am tot schimbat-o de hainutele ude, am avut de pus supozitoare din 4 in 4 ore, eu de luat pastile (la alte ore decat ale ei, bine-nteles)
Si s-a facut dimineata.
Nici nu stiu prea bine cum am ajuns la servici (desigur ca mi-am uitat portofelul cu toate actele, banii acasa). Acum daca ma va opri vre-un politist nici sa zambesc frumos nu-s in stare.

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

anaan - spune-ne ce a mai mancat andrei zilele trecute si vedem ce mai putem improviza
sau vrei sa-ti exemplific cu o saptamana de meniu de la gradi a noastra?

am vazut si eu ca lipseste kea (eu personal am mustrari de constiinta ca nu am apucat sa ma edific complet in legatura cu procedeul tehnico-tactic de fabricare al borsului si am lasat-o de izbeliste)
poate este in lupat cu kilogramele si va intra la noi dupa ce va atinge targhetul propus (adica eu sper sa fie asta si nu vre-o problema ceva)

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Of...si cand trece spasmul asta, ca stiu ca ar trebui sa treaca pe masura ce copilul creste, nu?!

speram sa treaca cat mai curand cu investigatiile necesare si tratament.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

adrisimi - multa putere iti doresc
si tin pumnii sa ajungi cat mai repede in postura de mama relaxata
stiu cum e sa stai continuu cu frica-n san sa nu te poti bucura deplin de clipa de acum cu gandul ca poate in urmatoarele minute i se poate intampla ceva
incet, incet cu multa rabdare si nervi de otel va faceti voi mari (ca frumosi sunteti foc)
multi mamico

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Adrisimo, te salut si te pup! ce mai face Dragos?

te si eu! Dragos acum e mai bine, facem tratament dupa eeg era ametit nu stia ce se intampla cu el, voia sa mearga si cadea jos si nu intelegea de ce.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou! Da' capitol nou nu face nimeni? Ca asta parca a expirat

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

ilinco, asteptam sa se intoarca ayla de la gradi ca novus e la serviciu, monnvas intra mai tarziu, simina la fel, dodo-pui cred ca e ocupata pana peste cap si pe altcineva nu mai stiu
da nu-i nimic, ca mai ne plangem un pic necazurile in capitolul asta cu speranta ca urmatorul va fi numai cu voie buna si bucurii

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

ilinca -cum mai stai cu productia de muffinsi? e la fel de incantata sophiphi?

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput