Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!

Veniti la Sovata, nu ?!!

Alexandra (03.03.09)

Promit ca pana in 1 sept dau un raspuns. Momentan nu pot gasi solutii pentru altceva decat problemele casei... Mai avem multe de luat, de decis, de stabilit, etc.. si acum o am pe Bris o saptamana la Sighet ca sa ma pot organiza cat mai in timp cu toate.

Asadar, toata ziua alerg si toata seara stau cu jucariile ei la pupat!

Dar mi-am pus target 1 septembrie sa luam o decizie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Adrisimo, m-ai terminat cu relatarea ta, numai la aia ma gandesc, tot incerc sa-mi dau seama cum poate fi sa-ti vezi copilul asa. Dar n-are leac?! Din ce i se trage? Nu poate fi evitat cumva plansul?

off e greu cand trec prin momentele alea, cand il vezi vanat, initial ca o carpa moale fara rasuflare si in faza cea mai naspa devine tare. cica va trece dupa ce implineste 3-4 ani, depinde de el, de la ce se trage nimeni nu stie o cauza exacta, ca ar fi lipsa de calciu la sarcina mea, dar nu am avut, ca are el lipsa de calciu (luni i-am facut toate analizele + eeg, l-a sedat sa poate sta 20 min cu alea pe cap) nu are lipsa de calciu chiar are peste limita superioara, cu fierul sta mai naspha,ca m-am speriat eu in sarcina sau ceva de genul asta.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

adrisimo - multa putere iti doresc

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Dati-mi o idee pentru pranzul lui Andrei de azi, ca ma simt total lipsita de inspiratie.

Sufleu de cartofi

Ingrediente necesare

1 l/2 kg cartofi,
250 g brinza,
2 linguri unt,
1 ceasca lapte,
2—3 oua.

Mod de preparare reteta

Pireul de cartofi se amesteca cu putina brinza rasa, doua galbenusuri, o ceasca cu lapte, sare si se bate bine.

Se adauga albusurile batute spuma.

Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se toarna compozitia si se coace, iar cind se serveste, se adauga deasupra smintina si unt proaspat.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

pt Gia
poate nu am inteles bine, ai renuntat la terapia pt ochisorul bolnav?
Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Nu, mi-e imposibil!

Daca te referi la cele scrise in blog, e vorba de insuccesul meu in a-mi urma ceea ce o data credeam ca imi place si ceea ce am studiat: psihologia. Mi-am dat seama ca nu pot practica psiho-terapia pentru ca nu stiu sa ma "descarc". Am ales ceva mai simplu care imi ofera beneficii mai multe: psihologia organizationala!

Mergi la inceput

Citat:
aseara am ajuns cu micsunica la dr pentru ca incepuse sa faca febra (si deabia scapasem de aia de dupa vaccin )si nu mai manca nimic(la noi asta e semnul de problema majora, nu dinti, nu mofturi). Concluzia - rosu'n gat, gradi se amana, poate pe luni.
multa sanatate, ce tratam ia dat?

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Citat:
si pe altcineva nu mai stiu

incerc sa face eu ... daca mai stiu cum
rabdare va rog

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Multumesc celor care au apreciat cele scrise de mine in blog.

Aaaa, am tot uitat: si eu am admirat-o pe Eva si nu mai stiu daca am apucat sa zic ieri... E totala intr-adevar in sarafan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Ca frumoasa mai e Eva! Si e de-a mea, cu mania pantofilor Ca sa nu mai vorbim ca are camera mov...Si ce plete, si ce cocheta e...si sarafanul ala bej (sau gri, ca nu stau bine la denumit unele nuantze) cu mici floricele roz m-a dat gata, e genul de hainutza de copil care-mi place cel mai mult! Unde l-ai gasit?mami de Sophia-Diana (Sophiphi)1 AN!Manole forever
Multumim Sarafanul e primit de la matusa ei din state. Iar camera ei mov va fi in curand verde Chiar, mai e cineva pe-aici pasionat de home deco? Stiu ca inapreda e, dar nu a mai dat niciun semn de o vesnicie...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

cap 241

Mergi la inceput