Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***
Raspunsuri - Pagina 20
aditapop spune:
Anamaria, Eva e superba! Ce vb de ochii lui Razvan, Eva e cu adevarat rapitoare!
Adrisimo, te salut si te pup! ce mai face Dragos?
POZE NAZDRAVAN
anamariame spune:
Multumim pentru aprecieri!
Asa e, Ayla, peste tot umbla, in fiecare coltisor. Am scapat-o de 3 ori la rand cu oja in mana, s-a pictat pe fata si pe picioruse, si pe ea si pe papusa care s-a nimerit in preajma
Imi scoate pamantul de la flori si il imprastie in fuga prin casa. Si multe altele care pana acum nu erau deloc interesante...Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
Sa va mai zic si io...
Noi acum suntem in perioada DA (ne pregatim intens pt NU - repeta prin casa nunununununu). Orice il intrebi e DA - raspicat -, chiar daca dup-aia face NU. Ieri l-a vazut pe bunicu-sau cu un pahar de vin. Bunicul: - Vrei vin? Cristi: - DA. 

Azi inainte sa se culce (pe la 3

treaz de la 6,30

) se intinsese pe covor in sufragerie. Il intreb: - Da' ce-ai, vrei sa faci nani aici? el: - DA. Si cand l-am dus in pat s-a suparat, el voia sa doarme pe covor, cu mami si tati si jucariile ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Gianina34 spune:
acum ma bucurai si eu de scumpetea de dragamik - este absolut superba, ce mai buclisoare, clamite, rochite, mutrite![]()

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 2 ZILE
Gianina34 spune:
va pup, fug acasa la micsunica
sper sa gasesc muuulte pagini maine dimineata cand apar cu cafeaua proaspata, da?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 2 ZILE
Ilinca_M. spune:
Adrisimo, m-ai terminat cu relatarea ta, numai la aia ma gandesc, tot incerc sa-mi dau seama cum poate fi sa-ti vezi copilul asa

. Dar n-are leac?! Din ce i se trage? Nu poate fi evitat cumva plansul?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Ca frumoasa mai e Eva!
Si e de-a mea, cu mania pantofilor
Ca sa nu mai vorbim ca are camera mov...Si ce plete, si ce cocheta e...si sarafanul ala bej (sau gri, ca nu stau bine la denumit unele nuantze) cu mici floricele roz m-a dat gata, e genul de hainutza de copil care-mi place cel mai mult! Unde l-ai gasit?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
mihaelacg spune:
buna fetelor.
stiti ceva despre recuperatorii de bani? nu gasesc mare lucru pe net.sunt firme sau ce?
daca stiti ceva dati PM va rog mult.multumesc
Pisik06 spune:
BIANCA, daca esti pe receptie, poti sa imi dai din nou linkurile catre filmuletele cu care adoarme Vladimir? Ai pus la un moment dat unele...

Am vazut pozele cu Eva. SUPERBA!
MIHALA, nu stiu sa te ajut. V-ati hotarat sa apelati la asta?
Mami de minune mica