Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***
Raspunsuri - Pagina 19
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 noi care si asa mancam f putine lucruri si alea cu chiu cu vai )Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic AMR 2 ZILE |
Iti dai seama ca oricat ar fi de ingaduitoare educatoarele, tot nu au atata rabdare cu fiecare in parte sa se roage de ele sa pape inca si inca o gurita/lingurita, ca doar au atatia copii pe cap.
Noi ducem mancare de acasa pt mic dejun, pt ca nu-i las la program prelungit (pranzul e optional pt noi, doar pt cei care raman si dorm e obligatoriu) si m-am gandit sa optez si eu si pt pranz, dar la cum mananca amandoi copiii mei, tot nemancati o sa ii iau acasa.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
la cat se trezeste luana? drg cam dupa 1h de la trezire mananca micul dejun dragastoasa de Drg ![]() |
Ii trezesc eu dupa 8, dupa ce ma spal si ma pregatesc eu.
Acum ne mai lasa sa venim si dupa 9, dar din septembrie cand incep activitatile de la 9, va fi dificil sa intaziem, pt ca le deranjam activitatea. Asa ca incerc pana la ora 9 maxim sa fie in gradinita, desi as putea sa-i duc de la 8 fara un sfert, dar cine se trezeste asa devreme?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Gianina34 spune:
da ayla, sunt perfect constienta de asta
noi nu putem duce nimic de acasa, totul se gateste acolo si acelasi lucru (poate un pic adaptat ca si consistenta si ...) primesc toti copii ( ca sa nu le fie pofta de ce vad la altii - aici ii inteleg si le dau dreptate, ca doar asa a ajuns a mea sa manance porumb copt
)
eu sper ca plusul castigat la toate celelate (limbaj, socializare, deprinderea toaletei, mancat frumos....) sa compenseze nemancatul asta (ce? nu-s frumoase balerinele?
-stiu ca-i rasu'plansu insa acum numai de asta sunt in stare)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 2 ZILE
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 "Asistand un copil care descopera lumea e ca si cum ai redescoperi-o tu insuti. Si te miri cum de ai uitat cat de moale si stralucitor e bulgarele de zapada, cum sclipeste apa in razele soarelui, cum tremura frunzele intr-o zi de vara, cum se scufunda ratele in balaceala lor sau cum alearga veveritele de la un copac la celalalt. Un copil iti reda toate acestea innoindu-le." www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Si mie imi plac toate, chiar mai mult decat cele doua de data trecuta, dar votez pentru asta. Si,daca-i musai, si pentru ultmul (ala cu curcubeul), dar asta ar fi no. 1.
S-a dechis listaaaaaa!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Gianina34 spune:
eu trebuie sa o trezesc pe la 7.15 probabil (acum doarme pana la 8.15 - 8.30) ca sa ajung la 8 la gradi, la 8.30 la servici si o recuperez apoi sera la 6
aoleu, deja ma apuca tremuriciul, ca tot vorbesc de gradi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 2 ZILE
Monnvas spune:
Anamariame
eu una is gica-contra: ai facut bine ca te-ai dus. Chiar daca pe tine te-a intors pe dos, gestul tau inseamna mult pentru mamica aceea, care stie ce pret ai platit ca sa fii alaturi de ea. Si tristetea asta te va marca doar cateva zile, nu o viata intreaga, si e sansa ta sa iti reevaluezi dimensiunea necazurilor si a bucuriilor din viata ta. 
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Anaan spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 stiu ca ai vrut sa fie ultima poveste urata ... iti dai seama ce simt eu mereu si mereu cand drg face spasmul. ultimul care a fost si cel mai tare pur si simplu a ramas fara rasuflare si tare ca piatra sa nu zic scandura, imi venea sa omor pe toata lumea sa poate respira sa isi revina, normal ca dupa ce el si-a revenit cu respiratie gura la gura eu am lesinat. ![]() dragastoasa de Drg ![]() |
Of
...si cand trece spasmul asta, ca stiu ca ar trebui sa treaca pe masura ce copilul creste, nu?!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 primesc toti copii ( ca sa nu le fie pofta de ce vad la altii - aici ii inteleg si le dau dreptat |
Si eu sunt de acord cu aceasta idee, dar a fost decizia conducerii gradinite sa le aducem noi mic dejun, indiferent de durata programului (deci si cei care raman la program prelungit, chiar daca iau pranzul din ce le ofera meniul gradinitei). la prima gradinita la care a fost Claudiu asa era, plateam si masa, manca mic dejun, pranz la fel cu toti copiii si il luam la 13,30 acasa, mancat de pranz (ma rog, cat ciugulea si el) cu gustarica in mana (cea care cei care ramaneau la somn o primeau la 16,30 cand se trezeau).
Mie mi se parea convenabil, plateam si-si bateau altii capul cu ce sa le mai divgersifice in fiecare zi. ca asta ma enerveaza cel mai mult, ca ma si stradui sa le pun pachetel cate ceva, si, orice le-a pune, nu mananca. Poate asa, daca mancau toti la fel, era ok, desi ma indoiesc de ai mei ca le-ar fi pofta pe ceva ce vad la alt coleg.
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui uali si eu ii las 2 in pat la culcare...una o foloseste - una o invarte in mana...pana adoarme...in multe din cazuri, ca in altele nimic parca nu-i place |
Asa si Buddha
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Am trimis mail cu link spre poze, pentru cine vrea sa le vada. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Am vazut si eu motata cu ochi superbi.
si voi faceti parada la volanase, palariute si bulinute. 
E superba Eva mica, si nu mai sta locului o clipa, asa-i?

dragastoasa de 
Eva Maria (23 aprilie 2009)