Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***
Raspunsuri - Pagina 18
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 mai votati si azi somink dulce? ![]() dragastoasa de Drg ![]() |
Votam in fiecare zi.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Pana seara, eu tot nu imi reveneam... A fost cumplit, am avut cosmaruri si noaptea, abia ma puteam concentra sa ma gandesc la altceva. Nici nu am avut puterea sa ii povestesc lui D. ce se intamplase, decat ziua urmatoare... |
stiu ca ai vrut sa fie ultima poveste urata ... iti dai seama ce simt eu mereu si mereu cand drg face spasmul. ultimul care a fost si cel mai tare pur si simplu a ramas fara rasuflare si tare ca piatra sa nu zic scandura, imi venea sa omor pe toata lumea sa poate respira sa isi revina, normal ca dupa ce el si-a revenit cu respiratie gura la gura eu am lesinat.

dragastoasa de Drg
Gianina34 spune:
multumesc adrisimo
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 2 ZILE
Gianina34 spune:
gia - tin pumnii sa nu mai ai niciodata parte de spaime din astea
iar tu adrisimo - sa ia putere multa mamico
AMR 2 ZILE
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
atat a mai ramas pana incepem gradi (ca inca nu m-am hotarat daca sa rad sau sa plangGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic AMR 2 ZILE |
Mami, tu esti mai stresata ca fetita. daca ea se va simti bine, ai sa razi, si ai sa te bucuri de bucuria ei. Eu de aceea am dus amandoi copiii devreme la gradinita, ca le placea intre copii. Si decat cu o bona care nu face decat sa-i supravegheze, macar aici, intre copiii, mai primesc si educatie.
Eu am o problema si tot am vrut sa va intreb, cat de grav credeti ca este, si daca aveti solutii, si mai bine.
Mi-a zis educatoarea ca Luana nu prea papa mai nimic la gradinita, decat bibe (ii duc lapte praf si are canita cu cioc acolo). Am incercat sa-i pun de pachetel cam ce papa ea, dar cred ca ori nu-i dau ele ca mami acasa, ori e distrasa de ceva, nu stiu...dimineata inainte de plecare e cam devreme pt amandoua sa pape micul dejun, sa ma asigur ca asa a mancat de dimineata, iar la 12 jumate cand o iau acasa, ii dau eu pranzul si acasa papa, deci masa de pranz o mananca. dar pana la masa de pranz sta numai cu un bibe de lapte, nu e prea putin? Mi-e teama ca in loc sa mai ia in greutate, iar scade, ultima data, la sfarsitul lunii iunile avea doar 8,250 kg.
O sa incerc sa ne trezim mai devreme dimineata si sa-i dau acasa cereale sau iaurtel. Pana acum nici n-am insistat, pt ca eu ii duc numai de la ora 9 si la 9,30 au deja micul dejun, deci daca incercam sa-i dau inainte de 9, sigur nu mai manca la gradi asa de repede.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aditapop POZE NAZDRAVAN |
Super dulce!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui uali sa stiti fetelor ca si medeea adoarme cu suzeta si nu-mi fac inca probleme...eu inca ii dau suzete de-alea mici de 0-6 luni :))vad ca astea mai mari nu o incanta prea mult... si eu ii las 2 in pat la culcare...una o foloseste - una o invarte in mana...pana adoarme...in multe din cazuri, ca in altele nimic parca nu-i place Medeea |
Si Luana adoarme uneori cu suzi, ziua nu o mai folodim deloc de ceva timp. Si vom renunta la ea atunci cand n-o sa o mai vrea deloc din decizia ei. La fel si la pampers sau la bibe/canita cu cioc (bibe nu prea mai vrea, e indragostita de canitele cu cioc).

Gianina34 spune:
ayla-
asa sper si eu, sa rad
cu mancatul, nu stiu ce sa spun , inca (vedem ce va fi si la noi dupa cateva zile, ca la ce meniuri au ma ia durerea de inima numai cand ma gandesc, noi care si asa mancam f putine lucruri si alea cu chiu cu vai
)
AMR 2 ZILE
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 e indragostita de canitele cu cioc). ![]() |
drg e indragostit de cana cu pai.
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 O sa incerc sa ne trezim mai devreme dimineata si sa-i dau acasa cereale sau iaurtel. Pana acum nici n-am insistat, pt ca eu ii duc numai de la ora 9 si la 9,30 au deja micul dejun, deci daca incercam sa-i dau inainte de 9, sigur nu mai manca la gradi asa de repede. |
la cat se trezeste luana?
drg cam dupa 1h de la trezire mananca micul dejun
dragastoasa de Drg