Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Am pus si eu cateva poze cu Eva pe net, mai schimbam parola de pe yahoo sa pun si eu linkul acolo? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Am schimbat. Dau PM. Cine nu primeste PM si doreste, va rog sa spuna. da-ti si voi daca cere cineva si nu-s pe faza...dar nu dati persoanelor necunoscute.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
uali spune:
aaa...trebuia sa mai raspund Gianinei: bubitele alea s-au estompat a doua zi, dupa un aerius si o calamine, iar din a treia aproape au trecut...acum nu mai are absolut nimic...nu stiu ce a fost, posibil totusi muscatura de insecta, ca urticaria nu cred ca ar fi trecut asa in 3 zile...
acum are doar genunchii beliti rau...am fost la mare cu ea in we si s-a bagat peste tot...e lesinata dupa apa, ii place nisipul, nu l-a mancat, nu l-a bagat in ochi, a mancat de toate, cot la cot cu mine...ciorba, cartofi, pui, mbs, clatite...inghetata
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui mart.apr09 Am modificat, astept pareri. Ayla |
dragastoasa de Drg
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 mai votati si azi somink dulce? ![]() dragastoasa de Drg ![]() |
VOTAT!

Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Gianina, ce reprezinta AMR 2 zile? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
atat a mai ramas pana incepem gradi
(ca inca nu m-am hotarat daca sa rad sau sa plangGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 2 ZILE
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 mai votati si azi somink dulce? ![]() dragastoasa de Drg ![]() |
m-am executat
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
AMR 2 ZILE
anamariame spune:
Am votat si noi!Multumesc pentru parola, Ayla.Am trimis mail cu link spre poze, pentru cine vrea sa le vada.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
uali - bine ca ati scapat de bubite
pupacim nemancacioasa de nisip![]()
cum a reactionat la inghetata?
AMR 2 ZILE
Gianina34 spune:
ayla - multumesc pentru parola
edit:citit "schimbarea", placut![]()