Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***240***
Raspunsuri - Pagina 15
Anaan spune:
Of, Doamne, Anamaria, cum sa nu fii marcata?! Biet copilas...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop Bine v-am regasit, ghiocei dragi! ![]() Ne mai tineti minte? Am stat mai mult pe la tara, la bunici, langa Hateg, Razvan e in culmea fericirii cand ii spunem ca plecam la buni, numai acolo in curte s-ar juca! A inceput sa culeaga struguri si prune, pe care ii imparte la gaini, pisici, caine si un iepuras. Am vazut ca ati hotarat sa va intalniti la Sovata, as vrea tare mult sa ajungem si noi macar o zi, sa ne vedem. Sper sa reusim. Novus, nu ne pune pe lista de cazare, dar poti sa ne pui pe lista de intalnire Am vazut poze cu 3 ghiocei superbi: Luana, Alexandra si micul Buddha - sunt minunati!! Am citit si blogul Georgianei, supertare, imi place exprimarea, o sa mai citesc! In rest, ce sa zic, am si eu o stare oribila cand ma uit la stiri, cand imi dau seama ca ne luptam cu morile de vant (Chatonel si celelalte mamici, felicitari pentru implicare! Toata stima!), sper la vremuri mai bune pentru copiii nostri, important e sa fim sanatosi si sa avem un moral bun, desi e imposibil aproape sa nu ramai marcat de toate tragediile care se petrec sub ochii nostri ![]() Vreau sa va mai spun ca de aici, de la voi, imi iau majoritatea metodelor si ideilor pe care le aplic pe Razvan si foarte sincer va spun ca pana acum au dat rezultate excelente. ![]() Ma gandesc la Aris, sper ca tatal ei e bine, la Mmonique, la Anca, la Dyana, la Simplyana, mai dati o stire despre voi ![]() Novus, ziceai de un restaurant fain in Deva, cu loc de joaca. Ne putem vedea acolo? Unde e? printesa cu picioare de manechin!PS. Am cateva poze noi la semnatura. POZE NAZDRAVAN |
La fel si Vladimir - ce baiet ochios... adica, atrage ochiadele fetelor :D
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui mart.apr09 Am modificat, astept pareri. Ayla![]() ![]() Mamici de ghiocei![]() ![]() ![]() |
Faaain.

anamariame spune:
Wow, chiar, ce ochisori are Razvan! Te cam hipnotizeaza cu privirea asta!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Si pentru ca m-am hotarat... voila! http://georgianaspataru.blogspot.com/ Nu va hazardati, nu am putere sa scriu constant... dar cand voi avea, se va vedea! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Foarte frumos!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
uali spune:
Ilinca...aici sunt!...va citesc dar nu mai apuc sa scriu...e cam iuresh la birou....
ce vroiai sa ma intrebi? sotz e plecat din tara pana duminica dar il pot intreba eu daca e ceva urgent.
sa stiti fetelor ca si medeea adoarme cu suzeta si nu-mi fac inca probleme...eu inca ii dau suzete de-alea mici de 0-6 luni :))vad ca astea mai mari nu o incanta prea mult...
si eu ii las 2 in pat la culcare...una o foloseste - una o invarte in mana...pana adoarme...in multe din cazuri, ca in altele nimic parca nu-i place![]()