Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (399)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Buna! Multumim pentru incurajari!
De dimineata alerg intre David si Daria sau cu David in brate la Daria.
Daria e bine, a trecut de la prinz la mincare normala. Totusi la somn a transpirat foarte tare la cap si dupa ceafa(in casa nu e foarte cald). L-am lasat pe bebe sa se joace in speranta ca o sa ii tai unghiile,(Prisi si voi tot asa in somn?) dar s-a trezit. Apoi el a inceput sa plinga si i-am spus Dariei cu amaraciune ca de aia s-a imbolnavit ca nu vrea sa ii tai unghiile. In secunda urmatoare a vrut ea sa le tai, a stat fara probleme pentru prima data.
Am profitat sa vorbesc si despre tuns si abia asteapta sa mearga la doamna aia
.
Am citit despre progresele delfinasilor finlandezi. Si noi fara pampers de mult timp. Distractie frumoasa la inot si numai bine!!!
Teodora, ai fost ca o gura de aer proaspat. Abia astept sa mai vorbim dar data viitoare si despre noi nu doar despre copii.
tare nick-ul lui Mihnea-tero.
Nu am aflat daca mai esti blonda, eu merg peste citeva zile si nu stiu ce culoare sa ma fac...
Roxana, multumesc pentru recomandarea cu dentistul. As vrea sa merg la Velvet Dental la medicul sotului. Sper sa se priceapa si la copii.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Nana asa ar fi normal sa fie orice cabinet pentru copii de oriunde din lume. Cred ca e o placere pentru copilasi sa mearga acolo.
Scria Cecilia ca, Cristi maninca supa fara sa dea pe el. Felicitari! Daria mai are de lucru la capitolul acesta...ba inca se teme sa nu s murdareasca si vrea sa o ajut eu. E numai vina mea bineinteles. Dar incet incer se va invata si ea...
Despre kilograme Daria are vreo 14. era mai bine dar dupa astea 3 zile sigur a scazut ceva. Si la noi tinem dulciurile sub control. Ce mi-ar fi placut sa ceara si ea ca Lisa masline in loc de acadele...
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Miine aveam rezultatele de la antigen pentru rotavirus.
David e mai bine si el. Am descoperit ca are limba buburuzata si niste puncte albe pe ea. Sper sa nu fie afte.
Carpatina multumesc pentru comment si incurajari!
Bine ai revenit Alina!!! Cum merg lucrarile la casuta?
Erina mamica Dariei
si a lui David
bikmaria spune:
buna,
imi pare tare rau ,dar noi nu putem ajunge la petrecere
,vom fi pe 4 septembrie in Bucuresti,venim la o nunta ,dar fara Teodora 
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Ce mi-ar fi placut sa ceara si ea ca Lisa masline in loc de acadele... |
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Piciulika spune:
| citat din mesajul lui Mada28 ... David are 4 luni jumate si a inceput sa faca fite la san. Pe Luca l-am alaptat pana la 1 an si trei luni. Lapte am si curge usor. ... Acum de vreo doua zile suge san noaptea si dimineata ok iar in timpul zilei mi- a refuzat sanul , intorcea capul efectiv si plangea. |
Dau si eu cu presupusul.
Ori e f cald la voi, cum zice Sabina, si el vrea doar hidratare si cum vine laptele mai consistent se supara, ca pe caldura nici mititeii nu prea vor hrana peste zi. Am trecut exact prin asa ceva, si asa m-au sfatuit moasele: pe caldura extrema sa-i ofer si apa - de fapt asa a invatat Alex biberonul, cu apa, in iulie. Si tinute pauzele obisnuite intre mese ca sa pape mai cu pofta, nu doar gustari.
Si rabdare, rabdare. Nu se intarca, daca nu-l intarci tu! Ai incredere ca e doar o faza, ofera-i, de foame nu moare... Are instinct. Incredere, Mami!

aandreea27 spune:
Salutare fetelor.Gata job-ul pe ziua de azi,am program tare baspa de la 10-19.
luy iti multumesc mult de tot.adevarul este ca nu numai lipsa timmpului m-a facut sa nu mai scriu o perioada.am traversat si vreo doua crize maritale
,dar ne-am revenit si mergem tot inainte,ca pionierii.sa speram ca nu sfarsim tot ca ei
.pe langa asta si faptul ca andu este de vreo doua luni la mamai si tatai si neavandu-l sub ochi imi era cam greu sa va scriu ce face.
sper sa numai iau loc pe bancuta acum in toamna,anu deja cere la gradinita,ii e dor de copii si de noama teia(doamna stela).
mai ai atat de putin pana iti vezi si a doua fetita.nastere usoara si bebe anatos iti doresc.
Piciulika spune:
Yaia, ma intreaba - eu fac urechea toaca, nu raspund la provocari.
Carpatina idem... Slippers, Adi, Sabina...
Ce sa zic? Rumeg la sensul vietii.
(Edit: Si stiti cu ce se termina la rumegatoare? Cu un mare 'faaassss' cald.
)
Imi trebuie ceva timp sa-mi gasesc si ritmul...
In rest bine: copiii bine, eu dorm cat apuc peste zi, sunt obosita moarta cand vin de la amaratele alea de zile de servici (cu pompa-ntr-o mana si creierii pane), celebrez cand apuc sa-mi tai unghiile si savurez momentele de tandrete dintre frati (care alterneaza cu mici sicane din parte lui Michael, deh!). Dar Micha poate sa-i faca absolut orice, ca Alex il soarbe din ochi ca pe un zeu! Radiaza de cum il zareste!
Cam asa stam.
Dar ce e cu linistea asta din partea Cuscrei mele?!! Nu-mi place! GAAABIIII!, ce faceti?! Ce-ti fac frumoasele fiice, respectiv nurorile mele dragi si dragalase? 
aandreea27 spune:
erina multa sanatate copilasilor.andu a traversat acum in vara un episod atre urat.o criza de enterocolita care l-a bagat in spital.acum in toamna o sa refacem toate analizele.dar sunt urate episoadele astea.aaaaaaaa acum am vazut ca sunteti bine.bravooo.
noi il luam pe andu saptamana viitoare de la tara,am avut niste mari pocese de constiinta ptr ca l-am lasat atata timp,dar la oua sapt am mers mereu la el.pe 1 sept plecm o saptamana la mare,apoi cateva zile si la munte.speram vreme buna si colo si colo.cat a stat la bunici s-a rasfatat foarte tare,a uitat toate poeziile si a invatat numai lucruri de bine
.i-a luat mamaie o pisicuta pe care o cheama,normal,pietena(prietena).ii face baie(adica o arunca in galeata cu apa),ii da sa pape momoane de a dadi(bomboane de la dadi),dar i-a mers bine,este tare vesel si rumen in obraji.parca vad ca aici iar paleste.de abia astept sa treaca zilele care mai sunt,mi-am promis ca al anul nu mai sta asa mult fara noi.
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Piciulika ] Ce sa zic? Rumeg la sensul vietii. (Edit: Si stiti cu ce se termina la rumegatoare? Cu un mare 'faaassss' cald. |
Io zic sa te reorientezi repede... ca cica fasaitul ala mare si cald distruge stratul de ozon! pe bune!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)