Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (399)
Raspunsuri - Pagina 7
Happiness_4_us spune:
Si acum urez si eu la multi ani aniversatilor din zilele trecute dar si ptr cei ce urmeaza, iar puilor bolnaviori, multa multa sanatate!
Mamica fluturasului Andrei si
13+
MamiciDe2007 spune:
Nana
,cum ati scapat,iubita,de suzeta?
Ca Mihnea e turbat dupa ea,ne dispera,parca o cere si mai des acum!
Si chiar si-a deformat putin incisivii centrali,offffff
danaflor03 spune:
Buna dragi mamici,
va rugam sa ne dati si noua un vot aici
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mami fericita de Mate Ioan -17.12.2009
luy spune:
Fetele din Bucuresti, cine imi recomanda si mie un laborator/o cofetarie de unde pot comanda un tort bun-bun pt copii ? Joi vreau sa-i fac o petrecere Mariei la gradi...
A, si cica imi trebuie sa aduc cu tortul si certificat de calitate/garantie ...
carpatina, multumesc mult de ajutorul cu listuta 
Ora pt party nu am completat-o, credeti ca este ok 10.30 sau 11 ? Cam asa am facut pana acum...
Revin cu rugamintea de a-mi trimite poze pt poster si felicitari, nu am apucat inca sa trimit PM-uri. Le puteti trimite pe adresa mea : luiza_alm@yahoo.com ( este luiza_alm ) sau pe adresa comuna septoct2007@yahoo.com.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
34+ cu
la purtator
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Si al meu cand??? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

Roxana_G spune:
Erina, acum am citit si de David. Multa multa sanatate, sper sa nu fi luat virusul.
Sabina, felicitari desenatorului. Avansat nu gluma! Poze vad de acasa, sper sa apuc.
Carpatina, asa zice si Alex de scoala. Dar surpriza, de cateva zile, spre mirarea mea, zice ca prima zi de gradi e cea mai fericita zi. Iti dai seama ce s-a distrat ea acasa in ultima vreme.
Incerc sa sun diseara, dupa ce aterizez.
Gata, ma duc la munca sa pup si mall pana la avion. Pupici si sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
carpatina spune:
Alooo, fam Mihailescu, s-a incheiat numaratoarea.. frimiturilor? Cate v-au iesit dom'le? ![]()
Vrei o reteta de mancare din gheata, ketchup, cartof copt si iaurt?
"Chelnerii nostrii" au fost incantati de preparat! Si nici nu face frimituri ![]()
P.S. poate data viitoare cand alegeti destinatia de concediu luati in calcul si varsta lui Mihnea.. 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasilv Mai fetelor, ca tot vorbiti de kilograme. Ai vostri pui cum maninca? Ca al meu m-a disperat. EL care inainte manca super bine, acum daca ia citeva linguri (si alea cu vrajeala) e bine. In rest prostii si dulciuri ar manca toata ziua. ... |
Eliza inca e la 12.5 kile
(de ziua ei anul trecut avea 12.0 !). Noi avem noroc mare cu regimul lui tati
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Miruna, Olivia si Cristi