Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (399)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Dar doctora mi-a zis ca ia si 2 luni (!) pana i se reface complet flora...

Iaurt, iaurt, iaurt! Reface flora si functioneaza si ca pansament stomacal!
Lisa pe burtica!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia, mda, iaurt zic si eu, doar ca ea are toane la iaurt si nu mananca zilnic... Dar e ok. Incet-incet isi revine, se plange tot mai rar de dureri de burta (imi arata buricul cand zice ca o doare ).

Bafta cu diversificarea. Sa mearga toate bine!!! Cat despre kg, rabdare, se duc ele incet, incet.

Nici daca-i pui fructe sau cereale in el? E o idee.

Mersi, probabil incep pe la mijlocul lui septembrie...asta e planul, sa vedem martea viitoare, ce mai aflam la control, ca am impresia ca nu a luat deloc in greutate luna asta. dar arata bine, e vioaie si ma tine treaza...probabil dintii.
Cu kg nu ma mai stresez decat cand trebuie sa ma imbrac sa ies afara...adica in fiecare zi pe la 2-3 pm.

Mergi la inceput

La multi ani, Yannisa Milena, zisa Puppi Energia Maruntescu!
Sa cresti mare si sanatoasa, mereu voioasa si dulce ca o inghetata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor multumesc pentru raspunsuri. Ieri a fost rau a refuzat sanul cu indarjire si a plans asa ca am cedat la bibe. Azi noapte a supt la 4 super ok. Dimineata a dat sa refuze din nou dar mi- am pus protectia de silicon si l-am pacalit. A mancat ok. La 11,30 a mancat ok fara nimic. Poate suntem pe drumul cel bun. Cu lingurita mi- e mai greu . La 3 saptamani s- a inecat rau cu picaturile de colici si de atunci am ramas marcata. Va multumesc pentru sprijin si nu renunt asa usor. Ar putea fi si dintii? Va pup. Picea si eu zic la fel e greu cu 2 dar minunat. O sa pun poze sa vedeti ce se iubesc ai mei. Sabina esti ok ? Iti prieste muntele? Venim si noi saptamana viitoare? O zi frumoasa . Mada mami de Luca si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Tanti auguri a te cara Yannisa!!!

Sa ai o viata minunata alturi de mami si papi!!!
Mara sa va traiasca printesa frumoasa si isteata foc!!! Petrecere frumoasa!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mada,si eu zic ca sunteti pe drumul cel bun...si as mai zice sa prinzi curaj cu lingurita de apa, ca acuma e maricel:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
M-au mai lasat greturile, fluturasul a inceput gradi si deja e cu muci si tuse , sper sa ramana doar atat, s anu apara si febra, ca atunci e ok.

Nana, daca sunt numai muci, nu fac nimic, dar daca apare si tusea la Tudor, eu imediat il bag pe aerosoli cu Ventoline.
Ma bucur ca au trecut greturile si ca vestile de la eco sunt bune, tare ma bucur!

Deocamdata tusea e seaca si in cateva episoade doar dimineata dupa ce isi bea lapticul. Sunt cu ochii pe el. Ventolin am si eu in casa, doar stii, dar urla din gura de sarpe cand ii pun masca pe fatza.
Sper sa se opreasca.
I-am mai pus seara la culcare un supozitor de paracetamol. Sa vedem.
Pup toata trupa!

Mamica fluturasului Andrei si 13+

Mergi la inceput

Un pup mare mare mare pentru scumpa de Puppi!
Sa cresti mare, printesa carliontzata si frumoasa, si sa-i bucuri pe parintii tai asa cum numai tu stii!

La multi anisori!

Mergi la inceput

Si acum cateva cuvinte pentru Picea mea scumpa: am incercat sa stau deoparte si sa citesc ce scrii, in speranta ca Picea pe care o stiam eu, plina de energie, cu solutii pentru orice problema, va reveni repede.

Simt din postarile tale ca nu mai poti, ca ai ajuns la limita. Offf.
Mi-e dor de Picea cea optimista, cu zambetul pe buze, care te facea sa zambesti si cand credeai ca nimic nu te mai poate face. Mereu apareai cu incurajari asa incat mi se parea floare la ureche sa mai duc o sarcina. Mereu ma gandeam: uite Silvia e si ea departe de casa, e-adevarat ca Micha e sanatos si nu necesita atentie speciala ca si Andrei, dar daca la ea totul pare atat de usor, sigur si eu voi putea face fatza. Dupa ce am ramas insarcinata si m-a luat raul, Doamne, am cautat in urma sa vad daca se vaita vreuna din voi tu sau Yaia, cele departe de casa, cat de greu este, ca papanasul din dotare solicita atentie, plus treburile casei, etc. Efectiv eu am fost la pamant si a coincis si cu vacanta lui Andrei cand era acasa toata ziulica, vreme urata afara in majoritatea timpului, deci nexam plimbari sau dus la leagane.

Acum cand se vede lunimita de la capatul tunelului, si vad cat de greu iti este cu 2 pitici, ca nu mai esti tu si simt ca esti in transa efectiv, ma sperie.Si au fost nenumarate dati cand chiar m-am intrebat: oare era momentul pentru inca o sarcina? Oare sunt pregatita psihic? Am asa o frica de o depresie postnatala, de nu-ti spun. Eu care nu credeam in asa ceva. Si ma gandesc ca am facut alegerea cea mai buna sa nasc in Ro si sa ma ajute mama dupa. CU voia lui Dumnezeu se va intampla asta, atata timp cat Andrei va fi stabil.

Stiu ca esti perfectionista si vrei sa fie totul asa cum crezi tu de cuviinta. Dar zau, esti si tu om si ai nevoie sa le iei mai usor. Incearca sa te detasezi un pic si sa-ti gasesti timp si pentru tine, ca sunt sigura ca se poate.Mereu ai gasit intelegere din partea celor dragi.
S-apoi alea 10 minute de forumeala, cand ne raspunzi noua, foloseste-le pentru tine, desi stiu ca-i greu.
Trebuie sa-ti incarci bateriile in vreun fel.
Sunt in umbra si astept cu mare nerabdare Picea pe care o stiu eu!

Va pe toti 4!
Numai bine!

Mergi la inceput

Citat:
Deocamdata tusea e seaca si in cateva episoade doar dimineata dupa ce isi bea lapticul. Sunt cu ochii pe el. Ventolin am si eu in casa, doar stii, dar urla din gura de sarpe cand ii pun masca pe fatza.
Sper sa se opreasca.
I-am mai pus seara la culcare un supozitor de paracetamol. Sa vedem.
Pup toata trupa!

Eu tocmai cand e tusea seaca fac aerosolii si dupa prima sedinta incepe sa curga nasul rau (apa curgatoare) si scapam de febra sau alte alea. Si cu masca am inventat jocul cu numaratul. Bag cele 2 pufuri si apoi numaram impreuna pana la 10. La inceput numaram singura si ii aratam pe degetele mele, apoi a inceput sa vorbeasca si numaram impreuna. Tot la inceput, imi facea si el mie aerosoli, fara puf, evident. Si a devenit prieten cu masca, ba chiar o aducea el si cerea sa numaram.
, sper sa treaca repede si fara complicatii!

Mergi la inceput

Citat:
Dupa ce am ramas insarcinata si m-a luat raul, Doamne, am cautat in urma sa vad daca se vaita vreuna din voi tu sau Yaia, cele departe de casa, cat de greu este, ca papanasul din dotare solicita atentie, plus treburile casei, etc.

Eu, eu, eu! (emoticon care agita mana ridicata cu doua degete, ca la scoala)
Mama, ce ma mai plangeam de greturi si cand se plangea Gabriela cu Sofi si eu asteptam sa raman cu Bebedoiu', ma gandeam "Hai, ma, ca nu poate fi asa rau!" Dar au trecut si nici nu-mi mai amintesc...decat cand cineva vorbeste de Bebetrei pt. noi si eu am in minte imaginea cu Moi vegetand pe canapea de rau ce-mi era. Si zic 'No, thanks! Mi-am facut 'norma'.

E foarte bine ca o sa ai ajutor dupa Bebe2. Eu am fost mai depresata dupa Alexia decat dupa Tudor, cand nu am avut absolut nimic. Dupa Alexia am fost putin depresata ca ma obisnuisem cu binele. (a se citi somn toata noaptea). Acum deja face 5 luni si nu stiu cand a trecut timpul. Si ma gandesc ca deja peste 4 luni merge la gradi si apoi face anul si inceapa sa mearga...ce repede trece timpul si cu el se uita si chinurile gravidosheniei, lauziei, bebelusiei si raman doar ei, cu zambetele lor inocente si minunate!

Mergi la inceput