Dovlecei in sarbatoare*185*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Multumesc girls!

Cu cititul eu ma gandeam sa-i formez o deprindere, nu am asteptari nerealiste, normal. Vreau s-o obisnuiesc cu cartile, sa-i formez o rutina cu cititul seara sau la amiaza. O sa incep cu carticele cu animalutze, fructe, etc..Imi amintesc ca Liliacu' spunea cum ii citea Andrei din pliantele de la supermarket. Super idee, o sa incerc si eu.

Hepi , mai, am ramas impresionata de energia si disponibilitatea ta! Dupa ce ne-am vazut si te-ai jucat cu Pisi, mi-am dat seama ca ce faceam eu nu era suficient. Si-mi plac tare cum ii arati Maiei toate cele si vorbesti asa mult cu ea. Felicitari!

Nela, imi era dor de tine, mami!

Si-am uitat vestea din tara vestilor! Meeeergeeee Pisiiiii! Colica, multa colica pentru toata lumea!!!!!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monica, de unde ai luat covorasul? E un magazin anume?

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza
Si-am uitat vestea din tara vestilor! Meeeergeeee Pisiiiii! Colica, multa colica pentru toata lumea!!!!!

Pentru puiul tau

Bravo Pisi mic si scump!!!!

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Seara buna la fete

Noua ne plac tare tare jucariile din lemn,nu stiu sa zic de ce dar ii plac la nebunie.Ultimele achizitii sunt un set Thomas si un www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3454153&moduleName=Brand Name Secondary" target="_blank">stacking train.Ii mai place mult si bead maze-ul ala de la Ikea.

La capitolul vorbit/citit copilului eu stau foarte prost,pur si simplu spun numai tampenii cateodata asa-s de afoana.Din sarcina imi propusesem sa vorbesc cu burtica,sa-i citesc povesti etc...teoria o stiti toate...am esuat lamentabil,nu mi se potriveste si dupa cum am vazut apoi nici Josh nu e genul care sa stea cuminte si sa asculte.Pai fetita fratelui meu e o bomboana,cum sta ea si gangureste cu mami-ul ei care-i povesteste toata ziua(adevaru-i ca si cumnata-mea e tare linistita din fire..nu ca mine)Josh e copia mea perfecta la capitolul asta,zici ca i-a pus careva piper in fund.
In schimb,i-am cantat,aproape nonstop.In sarcina,la fel,am cantat mult dar si ascultat foarte multa muzica.Stie multe cantecele,de pe la 4 luni a inceput sa dea primele semne ca le recunoaste iar preferatul lui e Eency Weency Spider,de cand era mic si urlacios.
Acum de curand(vreo 2 sapt) a inceput sa devina mai atent la cartile normale(alea cu cantece le butoneaza de pe la 5 luni intr-o veselie,are deja o tona) si a facut o pasiune pentru o carticica primita cadou de la primarie,despre cum face masina,cainele,aspiratorul,avionul etc.E de-a dreptul fermecat,ma tot trage de mana sa i-o citesc...si de cate 5 ori o data:)) Si-i mai plac cartile in care dupa flap-urile alea se ascund diverse animalute si fac bau:))

Mergi la inceput

Nela draga te imbratisez cu drag,multa sanatate la toti trei dar ma gandesc in mod special la Ana cea finuta si delicata sa se faca repede bine

Hepi ai mare dreptate cu vorbitul si cititul De faza cu dat bataie scaunului no comment Si ne miram ca-s copiii violenti dupa aia...

Fetelor mare lucru nu mi-a mai ramas in cap din ce-am citit dar vreau sa felicit si eu sarbatoritii de zilele astea- Razvan,Karolina,Calin sa cresteti mari si sanatosi pui dragi!
Mely,un pupic pentru mamica frumoasa,am vazut pozicile si puii scumpi (mi-ai trezit ceva amintiri ascunse bine intr-un cotlon cu imaginile alea de la zoo)

Alex,pup si tie sa treaca supararea cu vacanta.ati ajuns acasa?

Vik,multa sanatate Isabelei.Sper sa fie doar dintii totusi si sa nu trageti cu nimic

Moni

Iulik ti-am savurat si eu posturile cu gradi si-am vazut si poze cu Brucu si cu panoul cu Mormor:)) apropo,ce inseamna? Din ce povestesti pare un sistem super,chiar ca esti o norocoasa sa stii.Tare draguti suedezii astia,bravo lor!

Luto pupa fata Davidelu plimbaret,e total,total Era sa cad pe spate cand am vazut si poza cu tricoul ala cu testoasa,are si J baby la fel:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello

ce frumos vorbeste Hepi de cresterea copiilor eu recunosc ca nu fac nici pe jumatate din ce faci tu, din aceeasi convingere ca a Nelei ca este inca devreme....dar uite ca ma pui pe ganduri...

cu cerculetele ne chinuim si noi acum...dar este atat de pasionata de a le scoate de pe bat, incat punem doua impreuna si apoi ea vrea deja sa le scoata si se enerveaza ca n-o las cu formele la fel, ii place sa le scoata de acolo sa le imprastie peste tot sau sa le bata cap in cap
nici noi n-avem jucarii preferate...ba da, ia cate o sticla si se plimba cu ea prin casa...se impiedica de ea, cade, dar nu-i da drumul....in rest, ii mai place un avion mic si amarat, ca i se invarte elicea si mai invarte la ea....si la masuta aceea muzicala isi mai pierde cateva minute, mai canta o melodie, mai danseaza, d-astea...apropos, ma intreba cineva mai demult de unde am luat-o, am vazut chiar de curand la Real, era cam la 100 si ceva de lei...

Monica trebuie mami sa-ti revii, pt Dragoselu, ca merita si el o mamica vesela de ziua lui te cu drag

Santo, sa-ti traiasca puiul drag cu ochi frumosi! LA MULTI ANI ANDREI!!

Kawa, Nela, va si pe voi, multa sanatate Anei!
multa sanatate si celorlalti dovlecei bolnaviori, fug ca mis e arde mancarea!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

era sa uit

Andrei

Santo,pup cu drag.cum mai sunteti?

La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei-Ilinca,Alessia si Emanuel!

Mergi la inceput

Ralu sper ca ati ajuns cu bine si ca aveti o vacanta minunata

Mada m-ai facut curioasa,ce plan?

Mergi la inceput

Selen si noi,si noi luam cate doua cubulete din alea si le dam cap in cap Nu se descurca inca cu bagatul formelor si nici cu cerculetele dar a recuperat in schimb bine cu motricitatea in ultimul timp asa ca avem scuze,am fost ocupati:))

Mai si m-am gandit la puii Techilei ca veni vorba de carti,cum stateau ei cumnitei si ascultau povesti inca de mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

hepi, toata admiratiunea mea, sincera pentru cum o cresti pe Maia. Bravo. Teoria o stiu si eu dar practica ma omoara .
SI eu ii arat toate cele si ii spun ce sunt, cum se numesc. Pana acum insa stie doar sa imi arate luna care este "uua", pana acum era "lu", becul de care este fascinat de pe la 4-5 luni care e "bbbbe" prelung, in rest daca il intrebi unde e mami sau tati il doare fix in... cot. Stie insa de prietena lui din parc Teo care este "eo" si astazi m-a socat prin faptul ca am trecut pe langa parculet in drum spre piata si mi-a aratat spre banca unde stam si a zis "eo".La fel,pisica e febletea lui si o striga mereu "kitikiti" sau "kitikaaaa". Mai stie cand ii spun ca nu e voie, da din degetel in semn de nu si zice "niu niu" dar tot acolo unde nu are voie se duce in secunda doi dupa ce intorc spatele si daca il prind incepe si rade, da sa fuga si zice "niu niu".
Si ca sa dau tot din casa sa va spun ce a facut astazi. L-am lasat la mama si am plecat acasa. Nici nu am ajuns bine acasa ca ma suna mama cu o voce disperata. Evident ca ma panichez si intreb ce a facut. Mama cu vocea gafainda, panicata imi spune ca nu e de rau dar s-a speriat tare tare. L-a lasat pe Zgati in masinuta lui (ati vazut-o voi in poze, de la Chicco) si s-a dus pana la bucatarie 2 minute. Cand s-a intors, Zgatoi era in balcon. S-a dat jos din masinuta (nu ne dam seama cum pt ca are bare protectoare si centuri) a furat un covrig de pe masa si s-a dus in balcon dupa pisica. Era sa lesine mama cand nu l-a gasit in masinuta unde il lasase .

Nela, pupam fetele. Mai vrem si noi pozici cu Banana pilafica /iaurtica

Kawa, merci mult (sti tu pt ce)

Hai ca fug la copiloi ca cine stie ce prostioare mai face de o baga pe mama in spital

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput