Dovlecei in sarbatoare*185*
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
neatza!
Iulika zuuuper tema pt acasa! si imi place ca ati pus poza cu pupicu
Alex, ce rau imi pare ca nu a iesit vacanta cum va asteptati...Zeina sa fie bine, ca vacante vor mai fi
Rareseii sunt minunati!
LA MULTI ANI CALIN!!! SA AI PARTE DE O VIATA FRUMOASA ALATURI DE PARINTII TAI IUBITORI!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
La multi ani dovleceilor sarbatoriti ieri si azi! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si cuminti!
Isabela de ieri de a ora 18 are febra 39,5-40, dupa antitermice doua trei ore e ok dupa care iar ii urca temperatura. Noaptea asta a dormit in reprize de 15-20 de minute (ea, ca eu sunt zombi, nu am inchis un ochi). Nu prea are apetit...dar alte simptome nu are. Si din ce am vazut aseara ne-au puscat gingiile la trei dintzoci! Sper sa se linisteasca azi ca eu una nu mai rezist si nedorimita si cu pshicul plecat pe campii...si peste toate astea sunt si singura ca al meu sot e plecat din tara. No...ca m-am plans (stiu ca nu e grav, dar e primul episod cu febra mare brusc, pe care mi-l face).
Alex...pup pe Zeinuca sa ii treaca.
Mada...bafta la bac!
Iulia...sanatate Stefaniei!
Luci... e mortal David.
sper sa doarma azi mamarutza la pranz sa apuc sa vad si celelalte poze.
Va pup, o zi buna!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
mary_07 spune:
Salutare
In primul rand,
La multi ani Calin! Sa cresti mare,sa ai parte numai de bucurii si multa sanatate!
Multumim si noi pentru urari!
Am petrecut tare frumos sambata,am stat afara,copiii s-au jucat in voie...l-am lasat pe Razvi sa-si bage manutele in tort,ne-a murdarit pe toti.Ieri i-am dus pe copii la Zoo in Sibiu, au fost tare incantati,mai ales Alex
Alex,te mami,imi pare tare rau ca vacanta nu a iesit cum ati dorit
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
selen80 spune:
deci pt ora de vizionare de azi avem:
www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-11/09:50:52" target="_blank">CUM URCAM SCARILE
www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-16/13:44:18" target="_blank">CUM COBORAM DE PE CANAPEA, VARIANTA KAMIKAZE
SI CUM MERGEM:
www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-19/09:58:36" target="_blank">CAM ASA AM INCEPUT SA AVEM CURAJ
www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-19/16:33:30" target="_blank">SI ASA...
www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-21/15:25:16" target="_blank">DEJA AM PRINS VITEZA
www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-21/19:43:22" target="_blank">SI ULTIMA, SA NU VA PLICTISESC
parola de vizitator e fatima
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Iulika29 spune:
Buna dimi!!
La multi ani Cålin!!!Så fii sånåtos pui frumos si så ai parte numai si numai de bucurii!!
Tare dulce motzatul!!!!Pup ochisorii frumosi..
Fetelor, Brucu e la gradi...facem prostii??(vb Luciei
M-au sunat de la gradi in timp ce eu deja eram sper usa, crezand ca am suna ca plange puiul, cand colo ma suna så imi spuna ca el nu are treaba..a fost singurul care nu a plans deloc ci se uita asa cu fruntea incretita la puiucii ceilalti cum se invineteau de plans.Culmea cei mai amrisori au plans.Acum cred ca ii culca si daca le iese pasenta merg la 12 så il iau daca nu, ma suna så merg acolo.
Alex imi pare tare rau ca s-a intamplat tocmai acum, dar nu ai ce så faci-Doamen ajuta så nu faca febra si diaree ca asa mucisorii sunt mai usurei.Te pup!
Am vazut cei 2 Raresei frumusei!!!Ce fain ca v-ati intalnit!
Vik multa sånåtate Isabelei!
Adela distractie frumoaså azi!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 deci pt ora de vizionare de azi avem: www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-11/09:50:52" target="_blank">CUM URCAM SCARILE www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-16/13:44:18" target="_blank">CUM COBORAM DE PE CANAPEA, VARIANTA KAMIKAZE SI CUM MERGEM: www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-19/09:58:36" target="_blank">CAM ASA AM INCEPUT SA AVEM CURAJ www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-19/16:33:30" target="_blank">SI ASA... www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-21/15:25:16" target="_blank">DEJA AM PRINS VITEZA www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-21/19:43:22" target="_blank">SI ULTIMA, SA NU VA PLICTISESC parola de vizitator e fatima de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Ce tare e EBRU!!!!
Felicitari! Si ma topesc dupa cum face din manutze!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui selen80 deci pt ora de vizionare de azi avem: www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-11/09:50:52" target="_blank">CUM URCAM SCARILE www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-16/13:44:18" target="_blank">CUM COBORAM DE PE CANAPEA, VARIANTA KAMIKAZE SI CUM MERGEM: www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-19/09:58:36" target="_blank">CAM ASA AM INCEPUT SA AVEM CURAJ www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-19/16:33:30" target="_blank">SI ASA... www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-21/15:25:16" target="_blank">DEJA AM PRINS VITEZA www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-21/19:43:22" target="_blank">SI ULTIMA, SA NU VA PLICTISESC parola de vizitator e fatima de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Ea este nora mea da??? Så se inteleaga bine!!
e o frumoaså!!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
LA MULTI ANI CALIN
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
aricelul spune:
Buna,
La multi ani Calin !!!
Ce draguti sunt cei doi Raresei ... felicitari pt intalnire.
Ebru ca intotdeauna este super simpatica cum merge.
Mada bafta la examene !
Alex imi pare rau ca Zeina a racit ... multa sanatate si sa-i treaca repede
O zi cat mai usoara !
_
Maria (28.08.2009)
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Mamideandreiiiiii, mamideandreiiiiiii eu te inteleggggg...te inteleg, ma auzi ? Poveste: Copilul meu umbla incaltat cu niste pantofiori cu talpa textila, mai groasa dar tot textila...www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/Incaltaminte%20copii%20/boys-shoes" target="_blank">ca astia doar ca sunt mai verzui. Ei si sunt comozi si l-am lasat asa..ca are 2 perechi... Am studiat eu problema si de la gradi mi-au spus ca sa-l las cu astia pana capata incredere deplina si numai apoi sa-i cumpar cu talpa. Acum cred ca a capatat incredere deplina "vezi video" si am fost ieri sa-i caut copilului incaltaminte cu talpa de talpa . Dar cine sa-l poata incalta ? Cu chiu cu vai i-am pus niste sandalute in picioare si zic hai sa-l las pe jos sa vad cum merge cu ele.....mergea fetelor printre rafturi cu manutele desfacute asa ca un avion si tragea jos sandalele de dama ce erau pe acolo. Tipele zambeau amuzate dar sunt sigura ca nu erau sincere ca eu le adunam in urma lui dar nu le puneam la marime si la culoare....ci asa la gramada Nu le-am cumparat....de vaca.....am mai fost si azi o tura si le-am luat dar acum le-am pus sa umble prin casa si nu se impiedica dar calca stramb cu un piciorus....asa cu calcaiul putin spre interior (mai sunt si oameni mari care merg asa ) Acum am mai vazut ceva dar ca un pantofior ....si mai merg si maine sa-l probez sa vedem ce-o iesi. Mi-am propus ca strategie sa plec imediat ce se trezeste si papa ca sa fie cooperant si sa-l pot incalta Cine mai trece prin asta va doresc succese marete ceea ce va dorim si dumneavoastra Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Vai Luto, ce frumos merge David! Si ce flacau sigur pe el! M-am topit toata! Sa va traiadca si sa va bucurati de toti pasii facuti de el in viata!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent