Dovlecei in sarbatoare*185*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ce frumos merge si Ebri! Si cum da ea din manute:)
Super faina!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Calin!

Merci fetelor pentru imbarbatari.. Asta e, m-am resemnat.. Ma rog, asa e-n tenis!

Noi suntem bine, putin mucoase, tusim si stranutam..Ii dau Stodal si oscillo, vit. C .. E destul de rece seara in perioada asta si cred ca ne-a tot batut vantul pe plaja ..

Am vazut ca si Zeina e bolnavioara, imi pare rau ca nu a fost concediul asa cum l-ati visat..

Mada Pup pe Iri maraitul..si tie bafta multa la bac!!

Am vazut si Rareseii frumuseii

Iulika, spor la teme si de acum inainte Prima a iesit senzational! Mi se pare foarte faina ideea!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

deci pt ora de vizionare de azi avem:

www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-11/09:50:52" target="_blank">CUM URCAM SCARILE

www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-16/13:44:18" target="_blank">CUM COBORAM DE PE CANAPEA, VARIANTA KAMIKAZE

SI CUM MERGEM:
www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-19/09:58:36" target="_blank">CAM ASA AM INCEPUT SA AVEM CURAJ
www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-19/16:33:30" target="_blank">SI ASA...

www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-21/15:25:16" target="_blank">DEJA AM PRINS VITEZA
www.dropshots.com/selen80#date/2010-08-21/19:43:22" target="_blank">SI ULTIMA, SA NU VA PLICTISESC

parola de vizitator e fatima

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Iulika e chiar draguta tema de acasa ...si astepam completarea la poze ... ma bucur ca Bruce se simte tare bine la "scoala".

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mai am si eu o intrebare legata de quinoa...in mare am inteles cum se face, dar cam cata apa se pune la fiert? si pt o portie pe care s-o amestec cu fructele, de ex, cam cat quinoa sa pun la fiert?
multam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

mai am si eu o intrebare legata de quinoa...in mare am inteles cum se face, dar cam cata apa se pune la fiert? si pt o portie pe care s-o amestec cu fructele, de ex, cam cat quinoa sa pun la fiert?
multam!

si ca s-o parafrazez pe Hepi :
uite aici cum se face :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna fetelor!Va mai amintiti de noi?Noi ne gandim la voi.Am fost la tara si ne-a fost dor de voi.Avem 2 dintisori.In sfarsit.Vorbim, dansam, cantam.Suntem fete mari.Noi nu am recuperat nimic.
CALIN, sa cresti mare, sanatos si frumos alaturi de familia ta.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am pus poze de sambata si de ieri

Iulika,abia astept impresii despre cum a fost azi la gradidragul de el,cum s-o fi uitat el la ceilalti plangasiosi

Super pozele cu cei doi Raresei

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

am trimis si eu poze pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor va multumesc pt aprecierile la tema de la gradi.

Mary minunati puiutii!Cat de frumos i-ai asortat..!Si se pare ca ati avut o zi minunatå..Felicitari!!!

De la gradi:

La 8.30 am fost la gradi.La 9 a papat micul dejun, am stat si noi pårintii dupå care am plecat imediat dupå ce au papat.Si ne-au zis sa plecam fara så ne intoarcem.

Oricum brucu era baga intr-o lada de jucarii.era fericit..mancase ca un urs.

Nu am plans...desi m-am asteptat ca o så bocesc de numa'.Dupå ce am plecat i-au imbracat si au iesit afara unde Brucu meu az is ca afost in priza in cutia cu nisip.A chiut si a mers de-a busilea de aobosit de numa si pe la 11 a fost primul care a tras pe dreapta.

Cand m-am dus la 12.15 era o liniste..Dormeau.Numa' unul era intr-un colt si urla de oboseala dar de dormit nu voia så doarma.Mama lui a spus ca il adoarme ff greu in carucior doar.Asa ca au lasat copii så doarma linitisti .Cand am ajuns m-am dus så il vad si....si Bruculica al meu era cu o mana pe fetita aceea cea mai micå.

Ebru så stii ca i-am explicat ca nu are voie asa ceva si a promis ca nu va mai face.

a adormit primul si s-a trezit ultimul.

au spus ca nu a marait deloc, de plans nici atat.Si cand s-a trezit era in priza pe acolo gata de joacå.Se simte minunat cand stii ca el se simte tare bine acolo si le place si pe tovaråse.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput