Dovlecei in sarbatoare*185*
Raspunsuri - Pagina 12
madalina84 spune:
Buna seara
ALEX imi pare tare rau ca nu e concediul pe placulo vostru,ca Zeina a racit si tu esti obosita.Lasa ca la anu o sa ai fata mare si o sa-ti ceara sa o duci la apa
IULIAPAPUSA imi pare rau ca iar ati avut probleme,sper sa nu ajungeti la taiat si sa nu o doara pe Luta
UKA sper sa plece norul de deasupra ta
LUTO e minunat Davidutu cum merge,nu-mi vine sa cred iar tu mami esti o frumoasa
CLODUTE multa sanatate pentru baietel,sper sa scapati repede
DIAMAR nu i-au aparut bubite lui Iri cred ca mai repede sunt dintisori de jos,ca e un marait si nu prea ii intri in voie.Da o sa ma duc in sesiunea de toamna la bac,marti trb sa-mi dau competenta la lb moderna si pe 1 la matematica
Noi am fost la tara si ieri si azi,eu sunt tare obosita asa ca azi ma bag devreme in patut.Va o seara placuta
Iulika29 spune:
fetelor cred ca de acum pot merge linistita la nani pt ca mi-am facut tema pt maine la gradi.Da, nu va mirati, ne-a dat tema pt acaså.
Uitati aici despre ce e vb.
La panoul de onoare toti copiii au asa ceva.E ceva care mi se pare tare frumos, cand va creste så le explice camarazilor de gradinita cine este in poza.Avem poza cu bunicii cu nepotelul, nepotica, matusica.Am mai lasat loc pt cineva
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
laura78nico spune:
Foarte frumos Iulika! Atunci iti spun noapte buna atat tie cat si celorlalte mamici!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
daciana.ilie spune:
ah .... ca iar sunt singura pe aici...
Ce rau imi pare Alex ca iti este atat de greu si ca a iesit asa de prost cu concediul :(;
Luto, l-am vazut si eu pe David si m-a uimit cat este de sigur pe el si cat de hotarat paseste; felicita-l din partea noastra;
Iulika, tare frumos panoul :) si ce bine ca aproape ai trecut de perioada greturilor; asa de tarziu programare la eco?
fetelor, noi nu ne pregatim de bebe 2 ... ca sa mai fac un copil ar tb sa ne redresam financiar si sa am si acordul sotului ca sa mai treaca (posibil), inca o data, prin emotiile pe care le-a avut la nasterea lui Darius ... si stiu ca-mi va fi greu ...
sincer nici eu nu sunt hotarata; ma ingrozeste la fel de tare si faptul ca as putea avea din nou probleme si faptul ca nu le-as putea oferi stabilitate si confort copiilor mei;
nb tuturor si dovlecei sanatosi si cuminti
daci
x_ggg spune:
Neata!!
Am de recuperat doar capitolul asta, nu ati fost prea active. Noi am fost plecati pe la Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Praid, dar inainte de asta am avut o mica intalnire. Recunoasteti personajele?
O familie foarte calda, cu un pui super pletos si cuminte
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Ioanna81 spune:
buna dimineata
o saptamana minunata sa aveti
alex asa-mi pare de rau ca nu a iesit concediul as cum va doreati. sper ca Zeina e mai bine acum
Catalina sunt super, super fotografiile. avem o tara mi-nu-na-ta!!!! pacat ca e locuita de toate specimenele!
Madalina multa, multa bafta la examene! sa fie cu noroc
si noi ne gandim foarte serios sa mai facem un copil. fetita daca se poate dar mai asteptam vreo 3 ani. unu pentru ca eu am nascut prin cezariana si doi ca sa fie Carol mai maricel un pic.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Neata!! Am de recuperat doar capitolul asta, nu ati fost prea active. Noi am fost plecati pe la Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Praid, dar inainte de asta am avut o mica intalnire. Recunoasteti personajele? O familie foarte calda, cu un pui super pletos si cuminte -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
cei doi Raresei! Bravo fetelor!
La Multi Ani frumosi ,sa cresti mare si sanatos Calin
La Multe Lunite Codrin Daniel
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
adela2006 spune:
in primul rand la multi ani razvi , andreea , karolina
facem si noi un an , nu-mi vine sa cred
azi ne chefuim , luam motu
va las un pahar de sampanie si o felie mare mare de tort si fug ca mai am o gramada de treaba
va pup pe toate cu copilasi cu tot
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
adela2006 spune:
va las si o poza cu sarbatoritu motat
http://family.webshots.com/photo/2049458440101552254kbzaAb
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
lutoniana spune:
La multi ani Calin !!!!!
sa cresti mare si voios puiule si sa-ti bucuri printii
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra