Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara,
SANZI, La multe lunite Marei!,scuze, dar daca nu am vazut pe listuta...nu mi-a sarit in ochi data de la semnatura! Poate daca lasi datele te trece in listute una dintre fetele tehnicuteeu nu stiu cum se face...

ELLA, ca intotdeauna o placere sa-ti citesc postarileLasa ca sunt convinsa ca tit cum vreti voi faceti casa,dar asa e, totdeauna primesti sfaturiSa vezi distractie cand va apucati de construit...

DAYANARA, chiar ma miram ca nu ti-ai facut nici o investigatie cat ai stat in taraesti de coma fata!

OANA, nu fi supi,uite un brat de florisa-ti treaca. Lasa ca noi nu uitam de aniversarea lui Eric!

Oare Miria pe unde umbla?N-am "vazut-o" de cateva zile...

Eu va urez noapte buna, ma bag la ca nu se stie cat doarme printesa si vreau sa profit.
toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Revin, OANA, acum am vazut pozele, un adevarat party ati avut voi acolosi intr-adevar, se vede ca sunteti o familie fericita si implinita! Si tortul ala, la noapte o sa-l visez...
Acum chiar va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Deci, cam peste o luna o sa-si scoata si Justina masa de la 4-5 dimineata. Ar fi bine..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Alina, nu-si scoate masa singur..eu o scot frtat, ca daca ar fi dupa el, probabil nu ar renunta mult timp de aici inainte.

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

La multi ani, Briza!! sa fii iubita si fericita toata viata ta!

Roxana, super pantalonii lu' fiita..Dar spune-mi si mie ca nu imi dau seama, ce anume are Silvana din tinwe??(inafara de sex) pt ca nu e tocmai 100% tati..

Oana, tare frumoase pozele iepurasului iubit Si nu fi trista, ca uite ce familie numeroasa ai aici, pe DC..

Andira, doar nu ti-ai anulat concediul in BG...

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

No, Seara buna!
Am culcat micul print, barbatiu-meu e la meci de fotbal cu baietii, iar eu am timp de net!

Ramona, noi ajungem joi seara la mama la tara, vineri suntem prezenti in Mures sa ii facem pasaport la micut…apoi D-zeu cu mila…toata casa e cu curu in sus, ca intre timp ne-au pus gazul contorizat, acum punem geam termopan la balcon, si luni si marti vin sa ne instaleze centrala…Iti trimit PM cu nr meu de mobil si ma poti suna linistita, daca nu, caut eu pe al tau in lista si te sun. Al meu de nu are semnal, e clar ca sunt la tara. Oricum, trebuie musai sa ne intalnim. In functie de cum iti e si tie mai bine, ca doar stam foarte aproape.

Roxana, am vazut pozicile…ce mare e Silvana, adica lungana!

Ellanik esti de coma…veniti la noi sa mi-o fur? Hai, sa aiba si fii-miu cu cine se juca…adica cu fii-tu, nu cu tzatza mare!

Oana…mi-au dat lacrimile ca ai scris ca nu te-a sunat nimeni…hai ca nu ma pot opri…offfff

Va urez Noapte buna!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Anca oricum pana intr-un an nu m papa noaptea (sper).
Asa a fost si la Ioana..stiu nu toti copii sunt la fel, dar ar fi bine sa-i semene.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna seara,

Intram si noi cam tarzior, dar doream sa uram si noi La multi ani iepurasilor dragi,Angela, Amalia, Eric, Rares si La multi ani Briza, multa sanatate si numai bucurii tuturor.

Oana nu te supara ca nu ai primit urari de la familie pentru ca nu cred ca ei se gandesc asa cum ne gandim noi la fiecare zi a puilor nostri. Jumatate de an este chiar o sarbatoare, sa cresteti mari si sanatosi, intr-adevar sunteti o familie tare frumoasa si fericita.

FEtelor care aveti cezariana, pe voi va mananca operatia? Eu nu mai pot...

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Sanzi,

La multi ani Marei, si voi sunteti mari si foarte frumu. Multa sanatate si sa va bucurati de ea toata viata.

Ai PM, poate reusim sa ne vedem.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna seara si de la noi.
Intru scurt sa nu ratez aniversatii de azi:
La multi ani!!! Eric, Rares, Angela, Amalia, Mara.

LA MULTI ANI BRIZA_MARII!!!

Duminica placuta sa aveti!
Noi mergem la bunici!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

LA multi ani Briza

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput