Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare! Ne-am intors si noi din vacanta, a fost f frumos, am reusit sa ajungem in mai multe locuri decat ne-am propus, iar copiii au fost incantati.
Pe Transfagarasan a fost minunat, un peisaj de vis.
Din pacate, am luat vreun virus, ceva, sotul s-a simtit rau azi-noapte, iar eu si Andrei azi. Am reusit sa ma pun putin pe picioare si nu vreau decat sa dorm .

Va spun maine cum a fost, pe indelete. Din urma n-am apucat sa citesc.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI BRIZA!
Sorry ca am uitat dar m-am luat cu socrii!Acum s-au dus la culcare cu burtile pline Le-a placut f mult vitelul cu ciuperci facut de mine si salamul de biscuiti a avut un succes nescontat!

Acum trebuie sa-l hranesc pe micut si la culcare ca sunt franta!

OANA - multi pupicei lui Ericutzu si nu mai fi necajita!

Noapte buna!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui iliraluca

Buna seara,

Intram si noi cam tarzior, dar doream sa uram si noi La multi ani iepurasilor dragi,Angela, Amalia, Eric, Rares si La multi ani Briza, multa sanatate si numai bucurii tuturor.

Oana nu te supara ca nu ai primit urari de la familie pentru ca nu cred ca ei se gandesc asa cum ne gandim noi la fiecare zi a puilor nostri. Jumatate de an este chiar o sarbatoare, sa cresteti mari si sanatosi, intr-adevar sunteti o familie tare frumoasa si fericita.

FEtelor care aveti cezariana, pe voi va mananca operatia? Eu nu mai pot...

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Chiar acum m-am schimbat de somn si m-au apucat niste mancarimi zici ca-s raioasa.dar brusc.
Fetelor sa va traiasca puii .
Briza sa fii fetica sanatoasa si la punga groasa si sa ai copil cuminte si batzos si fortzos si sanatos ca aia e bucuria noastra.
Oana au dreptate fetele.Nu fii supi!!!La noi in fiecare luna de ziua lui Geo doar bunicii isi amintesc.Intr-o luna nu au sunat ai mei pana in pranz si i-a sunat sotul meu sa le zica "v-am sunat sa-i ziceti la multi ani lui Geo".Nu fii suparata.Are dreptate cine zice ca adevarata familie sunteti voi trei si atat.
Ramy asa m-am gandit si eu cu constructia.Show time!Deja luni avem intalnire cu arhitecta si evident merg cu Geo la ea exact cand are ora de somn.Prevad un show ....pacatos de tare!!!
Maine ne bagam efectiv picioarele in ea de mare.Avem programata o iesire la apus sau la drum de seara cum s-ar zice....si Geo are o intalnire cu o dama de toba pe malul marii la un supt de tzatza in sincron.Vooi face poze...sper!!!
Babyangel tu ziceai ca-i dai Danone lui Codrin.Da'ce-ai cu bietul copil?Danone e cel mai nasol iaurt si pt oameni mari d-apai pt bebici.vezi ca la Carrefour au bio si sunt super la gust.Eu prefer Prim,Tnuva si mai nou Muller cremos care e super fin.Danone bleax!!!
Alexandra unde stati fata ca sa stiu unde vin.Hai ca ma schimb acusica bag odorul in cala masinii si zbor.Pregateste niste caneloni ca vin!!!
Rebiana Sa stii ca am visat ca am fost amandoua la consfatuiri si ne certa una ca vai ce-am mai lipsit.Si io cu mainile-n shold ma ratzoiam la ea in timp ce tu mestecai guma si iti faceai aere cu un evantai.Ce doamna,bre!!!In schimb io...mahalaua e pe mine cat casa dar trebuie sa ma intelegi ca ma antrenez pt postul de diriginte de santier!!!
revin!revin!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oana ai o poza haioasa tare: tortuletul si undeva in plan secundar un biberon cu ceai si un pachet de hartie igienica.:)))))va pregateati de petrecere,ai???In alta ordine de idei e super dulce poza 40.Ptiu ce fainuc e Eric!De-aia e asa grabita Mariuca sa mearga.face exercitii intens sa ajunga la Ericut cel frumusel
Miria unde esti fata?????Ai avut sau urmeaza sa aveti botezul?Ce faci?exersezi scufundarea bebelului ?Sau dai ture de conac ca sa intri in fusta de la majorat???

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor multumim mult pentru urari . ieri nu am avut timp sa intru pe forum, dar vroiam sa urez si eu La multi ani Brizei, sa fi fericita!
Oana nu fi suparata nici pe noi nu ne-a sunat nimeni, dar nici ca imi pasa, a fost o zi importanta care mi-a trezit amintiri mie dar pentru ceilalti nu cred ca e asa important, deabia la 1 an poate va insemna ceva. La multi ani lui Ericutzu sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.
Ilia si pe mine ma mai mananca operaqtia uneori groaznic .
Vladi am vazut zilele trecute filmuletul cu Floricica si m-a distrat. Sa-ti traiasca barbateii iar la anul asteptam sa ne povesteasca el cum a fost la piriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata mamici,

Se pare ca nu a fost in zadar efortul meu: Codrin s-a culcat la 9 jumate si s-a trezit la 7 fara `10 minute Dar nu pot sa cant inca victoria..sa vedem cum va fi in urmatoarele zile. Oricum eu nu renunt, asa ca sunt pregatitata pt treziri maraite

Haideti la un expreso bun, bun si niste prune uscate (le ador)!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

LA MULTI ANI CELOR CARE AU AVUT MOTIV DE SARBATOARE!

Fete am fost tare agitata zilele astea, iar acuma stau si ma intreb de ce nu dorm langa ceilalti in loc sa bantui prn casa si sa holbez ochii pe net.

Ieri am avut BOTEZUL!!
Sa va mai zic ca imi pregatisem strategia cum sa-l abordez pe preot ca sa-i explic tehnica scaldatului?...Am fost oricum, coordonator sef pentru fiecare detaliu al momentului. Nu m-am putut abtine!
I-am desenat pana si sticluta in care au pus mirul. Era asa frumusica de au pozat-o baietii din cor si cine mai era in biserica.

Apoi, am petrecut exact cum vroiam si ne-am simtit bine toti.

In tot timpul asta bebele meu drag a ras in hohote la toata lumea si n-a dormit deloc. A fost minunea zilei si continua sa fie pentru mine astazi.
Pe seara urmeaza baita de mir si o masa in familie.

Trebuie sa va mai spun ca atunci cand l-a bagat preotul in altar am simtit ca nu mai am aer si mi-au dat lacrimile. Doamne, ce senzatii puternice si cata bucurie mi-a putut transmite copilasul asta ieri!

Merg sa-mi fac o gura de cafea si revin sa mai citesc una alta din ce-ati scris.
Poze pun cand o sa am mai multe, ca s-au tot facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sa fie de bine increstinarea miria

asta imi aduce aminte ca avem botezul pe 28....ca si andira il fac din pct de vedere social, abia astept sa.l scap si n.o s.o bage cu capul in apa

briza cu intarziere La multi ani ! sa fii fericita alaturi de eric si restul familiei

La multe lunite si ani mara!

ella esti in forma :)))

fetelor briza marii si raza de soare cand am mi.au venit nickurile in minte unul dupa altul cand citeam, mi.am adus aminte de filme chinezesti :)))))) nu va suparati, nickurile sunt superbe si mult mai originale decat al meu , dar asa mi.a venit

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Nu l-a scufundat decat pana la gat, si i-a mai pus la sfarsit mana uda pe cap. Atat! Cred ca in curand biserica ortodoxa va schimba metoda de scufundare a pruncilor cu toate ca acuma exista o explicatie religioasa a metodei folosite.
Tot mai multi preoti renunta, insa, la introducerea fetei copilului ca sa se evite accidentele.
Exemple ca s-au produs au fost si nu putine.

Pai, al meu se inneaca, cu scuipat, ca uita sa inghita. Iti dai seama ca primind la greu apa poate sa se intample si ceva nedorit, in ciuda preotului care ii acopera fata. Nu mai zic, ca daca i apuci de nas sau ii atingi ochii incepe sa planga.

De ce sa-l chinui in loc sa-l ai linistit si cuminte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata fetele,
MIRIA,sa va fie d ebine increstinarea, asteptam poziciMa bucur ca totul a fost asa cum ti-ai dorit, vezi ca te-ai stresat degeaba?

ALEXANDRA, ai PM

DIANAMI, bine ai revenit si sanatate multa,sa va refaceti repede! Si mie mi-e dor de Transfagarasan, n-am mai fost de cativa ani, intr-adevar peisajele sunt foarte frumoase...Poate la anul reusim sa ajungem si acolo,anul asta, cu plecarea lui tati am stat acasa...

Eu sunt treaza de pe la 5,printesa mea n-a avut somn,acum ea doarme si eu bantui pe netEu nu prea pot sa dorm ziua.

o zi buna in continuare va doresc

Mergi la inceput