La France ?...????
Raspunsuri - Pagina 15
ari spune:
Bun. Hai ca eu nu mai am rabdare sa argumentez. Da' tare as vrea sa stiu daca pe tine de deranjeaza faptul ca romii au fost expulzati si felul in care s-a facut totul, sau faptul ca au fost expulzati cu destinatia Romania? Daca vrei, bineinetels, sa raspunzi.
Letitia1 spune:
Sau faptul ca francezii nu i-au bagat in puscarie pe viata, astfel sa poti fi sigura ca nu se mai intorc in veci si in pururi in Romania? Daca de exemplu ii trimiteau in UK te deranja tot asa de tare?
kariguld spune:
da cine suntem noi sa judecam decizia Frantei? oricum presa a preluat trunchiat si au dat pe posturi propriile lor puncte de vedere. cam la fel cum facem noi aici. ne dam cu parerea ce era bine de facut.
precis daca eram la guvernarea Frantei, aveam alte puncte de vedere.
pe la noi ziarele au fost mai obiective si au scris ca Franta a fost cam permisiva, trebuiau sa aplice legea de mult. ma rog, erau stiri foarte secundare, cu litere marunte.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
Selene_Bunny spune:
Atitudine de... ei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=155039&REPLY_ID=6240417
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
AkaManah spune:
Nu am apucat sa citesc toate raspunsurile din acest topic dar risc sa spun si eu cate ceva chiar daca dublez vre-un raspuns anterior.
Decizia Frantei din punct de vedere democratic este eronata, din punct de vedere al securitatii interne (nu ma refer aici la bombe si alte bazaconii ci la siguranta cetateanului) a procedat corect. Tiganii expulzati sunt ilegal acolo si comit fapte de natura infractionala. Eu zic ca e aiurea sa le plangem de mila tiganilor in acest moment mai ales ca UE a luat atitudine in aceasta chestiune. Din acest moment, daca Franta va raspunde in fata forurilor europene, lucru de care ma indoiesc, tiganii vor fi ca negrii din America: vor face tot ce vor voi pentru ca exista riscul ca in cazul unor masuri sa apara acuzatia de rasism.
Ce ma uimeste e alt fapt: in Germania nu sunt tabere de tigani si nici nu vezi cersetori. Oare politia germana a facut mai mult "din prima" si a stopat acest fenomen? Atunci inseamna ca Francezii sunt cei care actioneaza prea tarziu si cu efectele vazute in aceste zile. Nu cred ca este o situatie temporara, nu se va incheia aici si s-ar putea sa apara multe probleme pentru Romania in viitor.
Eu sunt prentru drepturile minoritatilor dar...cine apara drepturile majoritatii?! Normele de viata (obiceiuri, legi proprii) ale tiganilor sunt antisociale deci inacceptabile pentru orice stat civilizat. Cred ca, pe termen lung, solutia este aplicarea legii si interzicerea acestor activitati. Numai asa vom putea scapa atat de cersetori cat si de "bad image".
Veninul dauneaza grav sanatatii.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Alemam spune:
Fetelor, ajung pe 9 iulie in Paris...As vrea sa imi spuneti daca este ok zona in care este situat hotelul Timhotel Montparnasse...
22 rue de l'Arrivée, 15. Porte de Versailles
Paris, 75015
France
E ok???
violeta69 spune:
uite poate te ajuta fetele de aici, subiectul acesta este cam vechi si poate nu mai stiu de el
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168279&whichpage=37
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii ... si mama a intrebat cu simpatie (ca vorbesc aceeasi limba) niste tigani in gara in Frankfurt, cu multi ani in urma... 'si voi cum va casigati painea?' 'furam tanti, furam ...ce sa facem ? ....da' nu furam de la romani de ai nostri... ' ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
In Paris in metrou ..acum multi ani pe vremea studentei...intr-o excursie cu cateva prietene. Noi vb romaneste si nici nu am dat atentie la 2 copilasi ( cel mai probabil de etnie Rroma) din apropierea noastra. Cand sa coboare cel mai marisor ( sa fi avut 8 ani): ' Voi turiste? Noi furam!!!.