Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

BUNA ZIUA BURTICI SI FRICITE MAMICI
Am uitat sa intru ieri sa va scriu din cauza ca , ma simteam vinovata ca nu am putut sa iau mai nimic bebelinei , eu cu manuta mea , asa ca m-am apucat sa fac un fesulet si un fular ( cam singurele pe care stiu sa le tricotez) asa ca am stat toata ziua cu andrelele in mana
Iar astazi , pana acum am stat sa recuperez ce a-ti scris , ca voi sunteti harnicute rau
ANA tocmai ce am primit sms-ul , va rog sa ma iertati ca nu am anuntat , promit ca nu se mai intampla si ma duc sa fac o poza la ce am lucrat ieri sa va arat
CRINUTA sper ca esti mai bine , si sa vezi de nu ne fac noua bebeii sa ii asteptam

Burtica de 37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Bine ca esti ok!!! Si zici ca fusasi harnicuta,ai???Bravo!!Sa vedem si noi ce lucrasi mataluta!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Eu sper sa mai stea bebelina mea pana pe 31 linistita ca este dr in cooncediu , iar de pe 31 pe seara pot sa ma dau jos din pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Eu sper sa mai stea bebelina mea pana pe 31 linistita ca este dr in cooncediu , iar de pe 31 pe seara pot sa ma dau jos din pat

Trebuie sa stea fetita. Hai ca nu mai e mult pana pe 31.
Vrem poze cu lucrusoarele!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Seara buna!

Am citit de cartofii cu usturoi a la Anuta si ma tot gindesc cu ce as putea sa ii substitui la ora asta. Dar nici sa patesc ca noaptea trecuta cind n-am putut dormi de dureri de diverse organe presate, pt ca am luat cina tirziu nu as vrea.

Am fost la maternitate azi. Am vazut bebei miiici, si abia m-am abtinut sa nu dau apa la soricei. Asa tare m-au emotionat! A invins insa jena fata de tanti doctor, si am reusit sa ma abtin.
Si, pe linga celelalte conditii excelente, ma incinta ca nu trebuie sa duc cu mine nici un bagaj. O sa beneficiem de toate de acolo. Bine.. o sa-mi iau doar chestiile strict personale, care n-au legatura cu nasterea.
Dupa ce am plecat mi-am dat seama ca nu m-am uitat dupa bebelina Anei Perianu, ca erau bebici nascuti si pe 18. DAr m-am emotionat si incercam sa nu uit ce vroiam sa intreb. Oricum, tati a fost f impresionat de bebelusi. Mi-a povestit apoi o multimede amanunyte despre ei pe care eu, preocupata cu discutia cu doctora, nu le-am observat

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Tocmai scrisesem un mesaj sa-i raspund Cuscrei Kiti, dar vad ca nu s-a salvat.
Da Chichiuta nu m-am simtit bine din nou. Nu stiu ce s-au indesit contractiile astea. Am sunat dr si mi-a zis sa iau nospa+scobutil si sa stau cumintica. Ideea e ca eu stau mai mereu in pat, ma trezesc din somn noaptea cu contractii dureroase.
Ma rog la DD sa mai stea bebita macar 18 zile sa intram in luna a 9-a.
Nu voiam sa ma mai plang la voi, de aceea n-am mai scris. Voiam sa se pastreze atmosfera frumoasa de aici.

Alexuta sper sa fi bine.

Va pup dulce si va multumesc pentru grija.

34+

crina cu VERONICA ELENA

Te rog sa intri si sa te plangi cat vrei! Cu siguranta nu se supara nimeni! De-aia suntem aici! Dac-ai stii cat ma plang si eu toata ziulicaaaa! Azi am mancat niste peste cu usturoi, si-am avut cele mai crunte arsuri pe care le-am simtit vreodata, nu stiam ce sa mai fac! Ma tin de vreo 2-3 ore si inca nu sunt chiar gata! Am incercat lapte, inghetata, dicarbocalm, pepene rece, si nici vorba sa-mi treaca! Si au inceput si la mine niste mici contractii, de obicei nu sunt dureroase, dar din cand in cand apar si dureroase. Sa iei no-spa si supozitoare de uscosin. Dr ta nu ti-a dat Gynipral, ca vad ca fetele cu contractii tot iau!

Cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Heeey, am 2 steluteee...si un vot pentru baietel

Donna, multa sanatate!

Anuta, sa-ti fie de bine!

Magdy, sa va fie de bine. Si mie mi se pare super usor de facut si se mananca instant si la noi. Odata a reusit si catelu' sa fure cam 3/4 si a avut si el o parere buna...era vanat tot la bot de afine

Crinuta, multa sanatate. Sa dea DD sa mai stea putin bebelina la caldurica

Alexuza si la tine va sta bb cuminte cat trebuie la caldurica sa mai creasca

34+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Andreea, m-am uitat si eu la poze. Inca dinainte de a o vedea banuiam ca ai o printesica, acum si cu pozele eu zic ca te poti apuca sa cumperi rochite.

Oana Georgescu n-a mai dat nici un semn. Sper ca e bine si ca se aplica zicala 'no news is good news'. Stiu ca ramasese sa mearga la control si sa vada ce hotaraste doctorul daca o interneaza sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Saluuut!

Fete, de cand am intrat in contul de picassa al bebeilor nu mai pot intra in contul vechi al burticilor. Va rog sa imi trimiteti si mie inca o data userul si parola, cred ca le bag aiurea... Vreau si eu sa vad obrajori, ingerasi, botosei, etc!

Astazi am facut o gramada de treaba, de fapt mai mult sotul meu iubit: el a calcat perdelele din camera Sofiei, le-a montat, a fixat un dulap in perete, a spalat masina. Eu am facut doar o salata si am cazut lata. In rest, am mai intins niste rufe si m-am invartit prin casa fara prea mukt folos. Cu ultimele puteri, m-am tarat pana la coafor de m-am facut frumoasa! Deh, azi vine Mos Craciun, adica mama cu toate cadourile din Romania!!! Iuhuuuu! De abia o astept! La 1.30 am aterizeaza!!!

Va pup si va doresc o noapte mult mai buna decat precedenta|! Si fara contractii, cum bine a spus Crinutza!

37+

Mergi la inceput

Si eu am tras o sperietura azi de numa'
Eram in magazin si am simtit ca un cutit in burta, asa mai spre partea dreapta. Dupa 2 secunde iar! Am si zis: atita mi-o fost, asta tre sa fie contractiile "alea" si nasc! Si ce ma fac, unde ma duc ca n-am decit 34 de saptamini!?
L-am speriat si pe sot cu tipetele mele.
Am mers usurel apoi si nu s-a mai repetat si de atunci stau numai la orizontala, desi am atitea de facut...
Nu stiu exact ce sa fi fost, sper ca doar cuculetzul nervos care s-a intins cu putere de superman.

Cred ca e ceva in atmosfera ca prea avem toate tot felul de ciudatenii de contractii din senin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Andreea, m-am uitat si eu la poze. Inca dinainte de a o vedea banuiam ca ai o printesica, acum si cu pozele eu zic ca te poti apuca sa cumperi rochite.

Oana Georgescu n-a mai dat nici un semn. Sper ca e bine si ca se aplica zicala 'no news is good news'. Stiu ca ramasese sa mearga la control si sa vada ce hotaraste doctorul daca o interneaza sau nu

...deci asa...am si eu o vaga presimtire...recunosc

34+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput