Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Crinuta chiar ma gandeam de ce n-ai aparut azi! Sper ca n-ai mai avut contractii!

Cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Tocmai scrisesem un mesaj sa-i raspund Cuscrei Kiti, dar vad ca nu s-a salvat.
Da Chichiuta nu m-am simtit bine din nou. Nu stiu ce s-au indesit contractiile astea. Am sunat dr si mi-a zis sa iau nospa+scobutil si sa stau cumintica. Ideea e ca eu stau mai mereu in pat, ma trezesc din somn noaptea cu contractii dureroase.
Ma rog la DD sa mai stea bebita macar 18 zile sa intram in luna a 9-a.
Nu voiam sa ma mai plang la voi, de aceea n-am mai scris. Voiam sa se pastreze atmosfera frumoasa de aici.

Alexuta sper sa fi bine.

Va pup dulce si va multumesc pentru grija.

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Kiti ti-am trimis PM cu tel meu. Daca se intampla ceva pe tine te contactez sa-i faci galerie norei tale.

34+
Doamne macar 18 zile mai lasa-mi fetita in burtica!

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Kiti ti-am trimis PM cu tel meu. Daca se intampla ceva pe tine te contactez sa-i faci galerie norei tale.

34+

crina cu VERONICA ELENA

Primit
Lasa-mi nora in pace, ca ea e cuminte si o sa vezi ca sta acolo pana la 40 de saptamani

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Offf, vreau sa vina taticul acasa. E plecat de aseara si vine acusi, dar nu mai am rabdare.
Buburuza mea e tare agitata. Asa a fost si ieri. Ma mai doare si burtica, am luat si un no-spa.Sper ca atunci cand tata va fi langa noi sa ne fie mult mai bine.
Be_one, ingerasul tau e superb. As vrea sa ma pricep si eu, dar sunt antitalent la desen si muzica(in schimb tot jurista )
Azi nu am facut chiar nimic. Nu am avut nici un chef. Si nici nu am mai gatit.
Va

mamica de Maria Lavinia si 33+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Fug si eu acasa.
V-am pupat!

Intru si mai tarziu, sa vad dc este vreun semn de la Alexuza.

Week-end placut tuturor si Office, stai cumintica si da semne dese, sa nu scoatem pampoanele pana luni dimineata, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

I-am trimis Alexuzei un mesaj!!Sper ca se simte bine si ca o sa-mi raspunda!(nu ca ametita de mine)

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA ZIUA BURTICI SI FRICITE MAMICI
Am uitat sa intru ieri sa va scriu din cauza ca , ma simteam vinovata ca nu am putut sa iau mai nimic bebelinei , eu cu manuta mea , asa ca m-am apucat sa fac un fesulet si un fular ( cam singurele pe care stiu sa le tricotez) asa ca am stat toata ziua cu andrelele in mana
Iar astazi , pana acum am stat sa recuperez ce a-ti scris , ca voi sunteti harnicute rau
ANA tocmai ce am primit sms-ul , va rog sa ma iertati ca nu am anuntat , promit ca nu se mai intampla si ma duc sa fac o poza la ce am lucrat ieri sa va arat
CRINUTA sper ca esti mai bine , si sa vezi de nu ne fac noua bebeii sa ii asteptam

Burtica de 37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

BUNA ZIUA BURTICI SI FRICITE MAMICI
Am uitat sa intru ieri sa va scriu din cauza ca , ma simteam vinovata ca nu am putut sa iau mai nimic bebelinei , eu cu manuta mea , asa ca m-am apucat sa fac un fesulet si un fular ( cam singurele pe care stiu sa le tricotez) asa ca am stat toata ziua cu andrelele in mana
Iar astazi , pana acum am stat sa recuperez ce a-ti scris , ca voi sunteti harnicute rau
ANA tocmai ce am primit sms-ul , va rog sa ma iertati ca nu am anuntat , promit ca nu se mai intampla si ma duc sa fac o poza la ce am lucrat ieri sa va arat
CRINUTA sper ca esti mai bine , si sa vezi de nu ne fac noua bebeii sa ii asteptam

Burtica de 37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Ale ma bucur tare mult ca esti bine.
Sa te auda DD!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

34+

crina cu VERONICA ELENA

Primit
Lasa-mi nora in pace, ca ea e cuminte si o sa vezi ca sta acolo pana la 40 de saptamani

Eu o las sa stea cat trebuie. Ea e cam nazdravana vad.
Mi-au mai trecut un picut durerile.
Oricum moasa fetii e plecata din tara si mi-a zis ca n-am voie sa nasc pana pe 4 sept cel mai devreme.
Pupici dulci!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput